Macaristan turistik vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • F.K 06 Nis 2021, 14:17
    Macaristan turistik vize 2021 yılı içinde başvuruda bulunmak istiyorum yapacağım seyahat turistik amaçlı olduğu neler yapmam gerekir? Öğretmen olarak çalışmaktayım bağlı olduğum kurumdan hangi evrakları talep etmem gerekir? Yapacağım başvuru için sizden danışmalık almam mümkün müdür? Kaç gün içinde sonuçlanmaktadır sağlık seyahat sigortası yaptırmam gerekir mi? Alacağım hizmetin ücretlendirilmesi nasıl yapılmaktadır. Bilgilendirirseniz sevinirim iyi çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Nis 2021, 14:17

    Merhaba Macaristan turist vizesi için yapacağınız başvuru esnasında Vize merkezi aracılığıyla çalışmanız mümkün olacaktır alacağınız hizmet esnasında size uzman bir kadro yardımcı olacaktır. Macaristan turist vizesi alımı esnasında konsolosluğun istemiş olduğu evraklar arasında sağlık seyahat sigortası da yer aldığı için yaptırılması zorunludur yaptırılmadığı taktir de eksik evrak kısmına girer bu durumda sorun teşkil eder. Bundan dolayı yaptırmanız gerekecektir. Macaristan turistik vize ücreti konsolosluğun belirlemiş olduğu 110 £ dur. Macaristan turistik vize ücreti için sizden Danışmanlık hizmet bedeli olarak da vize merkezi 30£ rica edecektir.

    Toplamda 140£ gibi bir rakam ödersiniz. Yapacağınız seyahat turistik amaçlı olduğu için başvurunuz da turistik schengen başvurusu olarak yapılmaktadır. Kurumumuz danışmanı sizden konumunuza göre evrak isteyecektir. Evraklarınızın teslimatından sonra gerekli kontroller yapılır ve randevu alınır randevuya girdikten sonra olası bir durum olmadığı sürece 15 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Olası bir durum meydana geldiği taktir de Macaristan konsolosluğu sizi birebir görüşmeye çağırmaktadır bu durum tamamen konsolosluk nezdinde meydana gelen bir durumdur. Olası bir durumla karşılaşmamak adına evraklarınızın eksiksiz ve tam olarak iletilmesi rica olunur. Devlet memuru olduğunuz için bağlı bulunduğunuz kurumdan izin dilekçenizi, maaş bordronuzu, emekli sandığına bağlı iseniz belge ve görev yazınız rica edilir. Evrak listeniz size mail veya SMS yoluyla iletilir sizde dilerseniz irtibat bürolarımız elden veya kargo yoluyla iletebilirsiniz.

    Macaristan turistik vize 2021 için yapacağınız başvuru için gerekli bilgileri almak ve diğer vize işlemleriniz hakkında bilgi sahibi olmak adına irtibat bürolarımıza 0212 970 05 79 numaradan iletişime geçebilirsiniz. Yapacağınız başvuruda size destek vermekten memnun olacağız.

    Saygılarımızla iyi günler

    Macaristan turistik vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp