Macaristan Eğitim Vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • M. A. 16 Haz 2018, 12:22
    Merhaba, Macaristan’da eğitim almak istiyorum. Macaristan eğitim vizesi 2020 yılında başvurusu mu yapmam gerek? Eğitim vizesine başvuru yaparken okuldan hangi evrakları almam gerekir? Bu süreç için sizin danışmanlık ücretiniz ne kadardır? Konaklama ve ulaşım bilgisini belirtmem gerekecek mi? Pasaportumun bitmesine bir ay kaldı. Yeni pasaport çıkartmam gerekecek mi? Siz nasıl yardımcı oluyorsunuz? Bilgi vermenizi rica ederim? Teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Haz 2018, 12:22

    Merhaba,

    Macaristan’a yapacağınız seyahatinizde eğitim alacağınız için eğitim vizesi Macaristan başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Dilerseniz bu süreçte Vize Merkezi ekibi olarak size danışmanlık hizmeti verebilmekteyiz. Gerekli belgeleri özetlemek istersek; YÖK tarafından düzenlenmiş kurallara uygun QR kodlu İngilizce-Türkçe öğrenci belgesi veya barkotlu Türkçe-İngilizce mezuniyet belgeniz ve Macaristan’ da ki üniversiteden kabul mektubu sunulmalıdır. Ev sahipliği yapacak eğitim kurumundan eğitim masraflarının ödendiğine dair doküman, okul tarafından verilen ödendi belgesi, banka dekontu. 

    Bu süreçte alacağınız hizmet ödemesi şu şekildedir. Konsolosluk ve başvuru merkezi harcı vize danışmanlık ücreti toplam olarak 250 € olarak belirlenmiştir. Konaklama ile ilgili Macaristan’da konaklama belgesi, hostel, otel veya ev sahipliği yapacak olan kurumun yurt konaklama bilgisi. Eğer ev kiralama durumu varsa kira sözleşmesinin eklenmesi gerekir. Ulaşım bilgisi, uçak rezervasyon bilginizin yer aldığı voucher muhakkak sunmanız gerekiyor. Aksi takdirde vize başvurunuz ret olarak sonuçlanabilir çünkü eksik evrak sunmuş olursunuz. Bu sebeple Vize Merkezi uzman kadrosu tarafından size iletilen evrak listesi ile hazırlamış olduğunuz başvuru dosyası evraklarının eksiksiz olması gerekir. 

    Pasaport süreniz başvurunuz için yeterli değildir. Bundan dolayı başvurunuzu yapmadan önce pasaportunuz için başvuruda bulunmanızı yeni pasaport çıkarmanızı tavsiye ederiz. Evrakları tarafımıza iletirken eski pasaportunuzu ve yeni pasaportunuzu da evraklar içerisinde iletmeniz gerekir. 

    Evraklarınız tarafımıza ulaştıktan sonra incelemesi yapılır eksiklerinizin temin edilmesi sağlanır. Sonrasında randevunuz oluşturulur ve size mail sms yoluyla bilgisi verilir. Randevu sırasında ise bir müşteri temsilcimiz size eşlik etmektedir.

    Macaristan eğitim vizesi 2020 hakkında daha detaylı bilgi almak için hemen 02129700579 numaralı telefondan uzman ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Aysel Günday

    Macaristan eğitim vizesi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • NERMİN 19 Nis 2021, 13:26

    Macaristan’da Üniversite eğitimi için gideceğim okuyacağım okuldan hangi evrakları istemem gerekecektir? Başvuru yaparken Macaristan Eğitim Vizesi işelemine mi başvuru yapmalıyım? Bu işlemler esnasında form işlemim için hangi bilgilere ihtiyaç duyulur? Form işlemleri sırasında sizden yardım almak isterim. Bana destek verirseniz memnun olurum iyi çalışmalar dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 19 Nis 2021, 13:31

    Merhabalar;

    Macaristan yapacağınız seyahat eğitim amaçlı olduğu için ve uzun süre orada kalacağınız için başvurunuz Macarisran turistik vize başvurusu gibi olmayacaktır. Bundan dolayı başvurunuz Eğitim vizesi Macaristan işlemi olarak yapılacaktır. Bu işlemler esnasında Vize Merkezi müşteri danışmanı size destek verecektir. Yapacağınız işlem için Macaristan’da eğitim almak için vize başvurunuz danışmanlarımızın gözetiminde ilerleyecektir.

    Eğitim vizesi Macaristan YÖK tarafından düzenlenen kurallara uygun olacak şekilde QR kodlu İngilizce-Türkçe öğrenci belgeniz ait doküman veya barkotlu Türkçe-İngilizce mezuniyet belgenizin dökümü ve Macaristan’ da ki eğitim alacağınız üniversite kurumundan kabul mektubu sunulmalıdır. Ev sahipliği yapacak olan eğitim kurumundan bütün eğitim masraflarının ödendiğine dair doküman, okul tarafından verilmiş olan ödendi belgesi, banka dekontu rica edilir.

    Yapacağınız işlemler esnasında Vize Merkezi olarak form işlemleriniz müşteri danışmanınız tarafından yapılacaktır. Macaristan’da eğitim almak için vize işlemi sırasında form işleminiz yapılırken sizden istenilen iletişim, adres ve kişisel bilgilerin eksiksiz olarak sunulması gerekmektedir. Eksik bilgi beyanı formunuzun eksik doldurulmasına sebebiyet verirse işleminiz sekteye uğrar ve işlem iptaline kadar gitmektedir. Bundan dolayı form işlemleri esnasında belgelerinizi eksiksiz sunmanız gerekir. Herhangi bir eksik olduğu zaman Vize Merkezi müşteri temsilcisi tarafınıza durumu bildirerek tamamlamanızı rica edecektir. Burada önemli olan istenilen evrakların düzgün eksiksiz hazırlanarak sunulmasıdır.Belirttiğimiz gibi işleminiz turistik başvuru olmadığı için süreci daha uzun ve meşakkatli bir süreçtir. Bu süreçte uzman bir kadro ile çalışmanızı sürdürmeniz sizin faydanıza olacaktır.

    Macaristan Eğitim Vizesi süreci sırasında aklınıza takılan bütün soruların cevabını almak ve diğer bütün vize işlemleriniz için Vize Merkezi irtibat bürolarına gelerek yüz yüze görüşme sağlayabilir. Vize işlemleriniz için 0212 970 05 79 numaralı telefondan iletişime geçerek bilgi almanız mümkündür.

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp