Kanada Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • B. Korkmaz 13 Şub 2020, 17:16
    Kanada turist vizesi için gerekli evraklar 2020 yılında değişti mi, yoksa hala aynı mı?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Şub 2020, 17:16

    Kanada turist vizesi evrakları 2020 yılı için mesleğinize göre aşağıdaki evrakların hazırlanması gerekir. Kanada turist vizesi için sigortalı çalışan Kişiler; Şirket evrakları, çalıştığı şirketten antetli kağıda vize talep dilekçesi, SGK işe giriş bildirisi, Son 3 aya ait kaşe imzalı maaş bordrosu almalıdır. SGK Tescil ve Hizmet dökümü e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr ‘den barkodlu olarak alınmalıdır.

    Kanada turist vizesi için Şirket sahipleri kendi şirket evraklarını sunmalı, antetli kağıda Kanada Konsolosluğu’na hitaben vize taleplerini yazmalıdır. Çalışanlarda olduğu gibi SGK tescil ve hizmet dökümü barkodlu sunulmalıdır.

    Kanada turist vizesi için devlet memurları; Çalışma belgesi, seyahati süresince izin verildiğini gösteren resmi belge, görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi, son üç aylık maaş bordrosu sunulmalıdır.

    Kanada turist vizesi için emekliler; emekliliğini gösteren SGK Tescil ve Hizmet dökümü belgesi (Barkodlu) , Emekli maaşını aldığı bankadan son 3 aylık dökümü sunmalıdır.

    Kanada turist vizesi için Vakıf Üniversitesinde çalışan kişiler çalıştığı yerin vakıf olduğunu gösteren resmi belgelerinin fotokopisi, SGK işe giriş bildirisi, SGK tescil ve hizmet dökümü barkodlu ve son üç aylık maaş bordrosu sunması gerekir.
    Kanada turistik vize başvurularında vadesiz şahsi banka dökümü son üç aylık olmalı ve seyahatinizi karşılayacak miktarda bakiye olmalıdır.

    Öğrenci ve ev hanımları için evraklar;

    Kanada turist vizesi başvuru öğrenci ya da ev hanımı iseniz mutlaka 1. Derece akrabanızın evrakları sunulmalıdır. Sponsor olacak kişinin Konsolosluğa hitaben dilekçe yazıp tüm masrafları karşılayacağını belirtmesi gerekmektedir. Başvuru yapacak kişi 18 yaşından küçük ise anne ve baba noterden muvafakatname belgesi almalıdır. Kanada turist vizesi almak istedikleri pasaportunun uzun süreli olması çok önemlidir. Çünkü vize süresi sizin sunacağınız pasaport süresi kadar olacaktır. Nüfus cüzdanı fotokopisi, evli olanlar için evlilik cüzdanı fotokopisi, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği sunulması gereken ortak evraklardır. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneğini evli kadınlar iki farklı çıktı olarak almaları gerekir. Evlendikten sonraki soy ismi ile ve evlenmeden önceki soy ismi ile olmalı, tüm aile bireyleri gözükmelidir. Fotoğraf biyometrik ve 3,5 x 4,5 cm boyutlarında, arka fon beyaz olmalıdır. Kanada turistik vize başvurularında Vadesiz şahsi banka dökümü son 3 aylık olmalı seyahatinizi karşılayacak miktarda bakiye olmalıdır. 

    Kanada turist vizesi için gerekli evraklar 2020 hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız vize uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Yüksel ERDİN

    Kanada turist vizesi evraklar

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp