Hollanda Vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • E. İleri 13 Şub 2020, 17:10
    Selamlar, Hollanda vizesi 2020 için bilgi verebilir misiniz? Nasıl başvuru yapıyoruz, neler gerekli ve ücreti nedir?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Şub 2020, 17:10

    Merhaba efendim, Hollanda vize başvuru şartları için 2020 yılında bir değişiklik olmamış sadece vize başvuru ücretlerinde değişiklik olmuştur. Hollanda vize ücreti 2020, başvuru sahibinin gidiş amacı, kişinin yaşına ve vatandaşlığına göre değişmektedir. 12 yaş veya üzeri yetişkin Türk vatandaşları İçin Konsolosluk harcı ve başvuru merkezi hizmet olarak 2 ayrı kategoride ödenir. 0-12 yaş Konsolosluk harcı alınmamaktadır. Başvuru hizmet bedeli ödenmektedir. Konsolosluk, başvuru merkezi hizmet bedeli ve Konsolosluk harcı uzun dönem (D tipi) aile birleşimi- uzun dönem Erasmus – çalışma izni vb. vize başvurularında değişiklik göstermektedir.

    Vize Merkezi olarak hizmet bedeli karşılığında vize başvuruları danışmanlık verebilmektedir. Müşteri temsilcilerimiz adınıza randevu alıp, başvuru formunuzu doldurup seyahat ve sağlık tüm belge fotokopilerinizi çekip dosyanızı eksiksiz olarak başvuruya hazır hale getirip vize başvurunuzu yapmaktadır.

    Seyahat tarihleriniz otel ve uçak rezervasyonlarınızla aynı olmalıdır, form eksiksiz ve doğru doldurulmalıdır. Vize Merkezi olarak ödemeleri evrak kontrol ve teslim sırasında almaktayız. Başvuru merkezine ayrıca ek bir ücret ödemeniz gerekmez. Dosyanız başvuruya hazır hale getirilerek randevunuz alınmaktadır. 5 yıl içerisinde verilmiş bir parmak iziniz var ise başvuruya gelmenize gerek yoktur. 

    2016 yılı ve sonrasında herhangi bir Schengen vizesi için parmak izi verildiyse Vize Merkezi olarak sizin adınıza başvurunuzu yapabiliyoruz. 5 yıl ve öncesi parmak izi veren kişiler ya da hiç parmak izi vermeyen başvuru sahipleri şahsen başvuru merkezinde olmak zorundadır. Verilen parmak izi verilen yıldan itibaren 5 yıl geçerli olacaktır. Ayrıca seyahate daha öncesinde 3 ay kala en erken işlemlerinize başlarken 2020 yılında bu süre 6 aya çıkarılmıştır. Başvuru sahipleri seyahatinden 6 ay öncesi başvuru yapabilmektedir.

    Hollanda vize başvurularında işlem süresinden sonra 5 ile 15 iş gün arası değişiklik göstermektedir. İşlem süresi tamamen Konsolosluğa bağlıdır. Ayrıca Konsolosluğun yoğunluğuna göre değişiklik göstermektedir.

    Hollanda vizesi 2020 için detaylı bilgi ve başvuru için arayınız.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Hollanda vizesi 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp