Hollanda Vizesi Nasıl Alınır 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • s. gerçek 23 Nis 2021, 16:23
    Merhaba, daha önce hiç yurt dışı seyahati gerçekleştirmedim ancak 3 yıl önce pasaportumu çıkartmıştım. Vize başvurusu hakkında pek bilgim yok yardımcı olur musunuz? Hollanda vizesi nasıl alınır 2021 yılında seyahat planlıyorum. Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Nis 2021, 16:23

    Merhabalar, öncelikle Vize Merkezi soru hattını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Türk vatandaşları ve ülkemizde ikamet izni olan yabancı ülke vatandaşları Hollanda ‘ya vize nasıl alınır başvuru işlemleri hakkında detaylı bilgiyi danışmanlarımız sizlere memnuniyetle bilgi sağlayacaktır. Vize başvuruları ülkeye giriş izni olan geçici giriş izin belgeleri olarak verilmektedir. Hollanda’da bulunacağınız seyahat amacına uygun olarak size uygun vize türüne başvuruda bulunabileceksiniz. Geçerli pasaporta sahip olan vatandaşlar, pasaport sürelerinin talep edilen seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 90 gün geçerlilik süresinin bulunduğuna dikkat etmelidirler. Hollanda vizesi alma yolları dikkat etmeniz gereken önemli husus tarafınızdan istenilecek olan belgeleri eksiksiz olarak Hollanda Konsolosluğuna sunmanızdır. Vize başvuruları 2 farklı şekilde kabul edilmektedir. Kısa süreli seyahatleriniz için yetkilendiriliş aracı kurumlara uzun süreli başvurularınız ise direk olarak Konsolosluğa başvurunuzu gerçekleştirebileceksiniz.

    Seyahat amacınız ve kalış yapacağınız sürenize göre hangi vize tipine başvuruda bulunacağınız tarafınıza iletilecektir. Her başvuru sahibi Hollanda ‘ya vize nasıl alınır hususuna dikkat ederek ayrı başvuru dosyası oluşturmalıdır. Başvuru formu, dilekçe, ikamet belgeleri, ulaşım, konaklama rezervasyonları gibi bit takım evraklar istenildiği şekilde hazırlamalısınız. Vize başvuruları için öncelikle dosyanızın işleme alınabilmesi için randevu talebi oluşturmalısınız. Web üzerinden veya telefondan alabileceğiniz randevunuzda vermiş olduğunuz bilgilere dikkat etmelisiniz. En çok sorulan sorular arasında yer alan Hollanda vizesi alma yolları hakkında detaylı bilgiler sizleri ve seyahatiniz hakkında ayrıntılı bilgi almamanız halinde ayrıntılı olarak da paylaşılacaktır. Konsolosluk tarafından her başvuru için belirlenen vize harç cüreti ve işlem bedeli randevu gününde euro para biriminde nakit olarak alınan zorunlu bir işlem olmaktadır.

    Planladığınız seyahat hakkında bizlere detaylı bilgi vermeniz halinde danışmanlarımız Hollanda vizesi nasıl alınır 2021 bilgilerini sizlerle ayrıntılı paylaşacaklardır. 0 212 970 05 52 İstanbul merkez ofisimizden bizleri arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Hollanda vizesi nasıl alınır 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • ş.ş 06 Tem 2021, 13:22

    Merhabalar, Hollanda’ya arkadaşımın daveti üzerine seyahatim söz konusu bana Arkadaşımdan davet gelecek başvuru yapmak istiyorum. Hollanda vizesi nasıl alınır 2021 yılında herhangi bir değişim yaşandı mı? Ben çalışanım ve Davetiyem gelmek üzere başvuru için ne tür belgeler hazırlamalıyım? Başvuru esnasında benim gelmem gerekir mi? Daha önce geçen sene bir Almanya’dan alınmış bir vizem mevcut Bilgi alabilir miyim? Hayırlı günler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Tem 2021, 13:24

    Merhabalar, Hollanda vizesi alma yolları şuan için Hollanda Konsolosluğunun pandemi nedeni ile vize başvurularını kısıtlama getirilmiştir. Hollanda’ya seyahat edecek olan başvuru sahipleri öncelikle seyahat kısıtlamalarının sona ermesini beklemeleri gerekmektedir. Lakin seyahati acil olan başvuru sahipleri Konsolosluğa durumunun aciliyetini bildirir mail atarak konsolosluğun izni ile başvurusunu gerçekleştirebilmektedir. Aksi takdir de vize başvuruları kabul edilmemektedir. Hollanda 'ya vize nasıl alınır sorusunun öncelik cevabı başvuruların açılmasını beklemektir. Hollanda vizesi alma yolları en başında gelen konu ise evrakların eksiksiz sunulmasıdır.

    Hollanda vizesi için gerekli evraklar aşağıdaki gibidir;

    • Pasaport ( 10 yıldan eski olmayan en az 2 boş sayfası bulunan seyahatten sonra minimum 3 ay geçerli olmalıdır. )
    • 2 adet Güncel biometrik fotoğraf
    • Kimlik fotokopiniz
    • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği ( e devletten barkotlu alınmalıdır.)

    Çalışan ise ( İşe giriş bildirgesi, Sgk A4 hizmet dökümü, Son 3 aylık kaşe ıslak imzalı Maaş bordrosu )

    • Gelir Belgeleri ( Son 3 aylık ıslak imza kaşeli Güncel banka hesap dökümleri Bankanın imza sirküleriyle beraber, Var ise kira geliri ve diğer gelir belgelerini gösterir belgeler. )
    • 30000 € Teminatlı seyahat sağlık sigortası Uçak rezervasyonları

    Hollanda’ya vize alma yolları öncelikle dosya eksiksiz ve doğru olmasıdır. Hollanda vize başvurusuna kişi daha önce 5 yıl içerisinde vize başvurusu yapmış ve vize almış kişiler şahsen gelmelerine gerek bulunmamaktadır

    Hollanda vizesi nasıl alınır 2021 vize işlemleri ve detaylı evrak ve fiyat bilgisi için vize merkezini 0212 590 05 52 arayarak ve ziyaret ederek destek alabilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp