Hollanda Vizesi Kaç Para 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • k.s 23 Nis 2021, 14:46
    İş seyahatimi gerçekleştirmek üzere Hollanda’ya gitmem gerekecek tarihlerim net değil 3 ay içerisinde düşünüyoruz. Vize başvurum için danışmanlık hizmeti alabilirim sizden. Sanırım Ticari vizeye başvuruda bulunmalıyım. Hollanda vizesi kaç para 2021 bilgi istiyorum.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Nis 2021, 14:46

    Merhaba, Ticari vize başvurularınız schengen vize kategorisinde kabul edilecektir. C tipi kısa süreli bu vize türünde Hollanda’ya vize kaç para sorusunun cevabını yazımızda bulabileceksiniz. Hollanda Konsolosluğu tarafından değerlendirilecek olan vize başvurunuzun ücreti de Konsolosluk tarafından belirlenmektedir. 2021 yılı vize başvuruları 12 yaş üzeri için 115 euro olarak belirlenmiştir. 2020 yılı şubat ayından itibaren vize harç ücretlerine 20 euro zam uygulamasında bulunulmuştur. Bu tarihten itibaren yapılan başvurularda 2021 yılı fiyatları aynı olmaktadır. Hollanda’ya vize almak kaç para başvuru sahibin hangi yaş statüsünde olduğuna göre değişmektedir. Ticari seyahatinizde yanınızda çocuklarınızda eşlik edecekse vize harç ücretleri yaş durumuna göre değişecektir. 0-6 ve 6-12 yaş arası yaş guruplarının harç ücretleri farklı olmaktadır. Vize başvurunuzu randevu sırasında gerçekleştirebilirsiniz ödeme işlemi bu sırada alınabilecektir. Nakit ve euro döviz birimi ile yapmalısınız. 500 ve 200 lük banknotlar kabul edilmemektedir.

    Hollanda’ya vize kaç para olduğu hangi milliyete sahip olduğunuza göre değişecektir. Türkiye Cumhuriyetinde ikameti olan diğer yabancı ülke vatandaşlarının ödeyeceği vize harç ücreti değişebilmektedir. Bunun bilgisini belirtmeniz halinde sizlere uzmanlarımız yardımcı olacaktır. Ticari vize başvurunuzda tarafınıza Hollanda’da yer alan kurum veya özel şirket aracılığı ile davet mektubu gönderilmesine dikkat etmelisiniz. Gerekli olan başvuru dosyası prosedürleri tamamlandıktan sonra randevunuzu alarak başvuru sırasında ödemenizi yapabileceksiniz. Vize Merkezi Hollanda vize başvurunuz için sizlere danışmanlık hizmeti sağlayabilecektir. Bu hizmetlerde Hollanda’ya vize almak kaç para olduğu bilgisi size elektronik posta yoluyla da gönderilecektir. Seyahat başlangıç tarihinize en az 15 gün öncesinden randevunuz oluşturulacak gerekli tüm ihtiyacınız olan hizmetler bizler tarafından memnuniyetle sizlere sunulacaktır.

    Ticari vize başvurularınız ve Hollanda vizesi kaç para 2021 ayrıntılı bilgi için İstanbul ofis telefonlarımız olan 0 212 970 05 52 numaralardan bizleri aramanız yeterli olacaktır.

    Saygılarımızla.

    Hollanda vizesi kaç para 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • G.K 01 Tem 2021, 14:13

    Merhabalar, Hollanda’ya turistik seyahat planlıyorum. Hollanda vizesi için birkaç fiyat teklifi aldım. Lakin verilen fiyatlarda arada uçurum farklar mevcut öncelikle Hollanda vizesi kaç para 2021 yılında herhangi bir değişiklik oldu mu? Aynı zamanda ödemem gereken toplam tutarı öğrenmek istiyorum. Bilgi alabilir miyim? İyi çalışmalar dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Tem 2021, 14:21

    Merhabalar, Hollanda’ya Vize kaç para sorusu 2021 yılında oldukça sorulan soruların arasında yer almaktadır. Nedeni ise büyük ihtimal ile 2020 Şubat ayında Konsolosluk harçlarının zamlanmasıydı. Hollanda’ya vize almak kaç para öncelikle Hollanda Konsolosluk harcı 80€ Başvuru merkezi hizmet bedeli 25€ Vize Merkezi 30€ hizmet bedeli ile beraber toplamda 135€ vize ücreti bulunmaktadır. Yabancı ülke vatandaşları için bu durum değişiklik göstermektedir. Peki diğer ülke vatandaşlarına hangi durumlarda vize ücreti alınmamaktadır;

    • 6 Yaş ve Küçük çocuklardan
    • Eğitim veya öğretim amacıyla okul ziyaretinde bulunan öğrenciler lisansüstü öğrenciler ve refakatçi öğretmenler
    • Bilimsel araştırma yürütmek, Bilimsel bir seminer ya da konferansa katılmak amacıyla seyahat eden araştırmacılar
    • Kar amacı gütmeyen kuruluşlar tarafından düzenlenen seminerlere, Konferanslara, spor, kültürel veya eğitim etkinliklerine 25 yaş ve altı temsilcilerden Hollanda vize ücreti alınmamaktadır.

    Hollanda’ya vize almak kaç para 2016 yılında Hollanda Konsolosluğunun biometrik parmak izine geçmesi sebebi ile Hollanda Konsolosluğunun Resmi Başvuru merkezi olan Hollanda vize başvuru merkezinden alınmaktadır. Turistik bir seyahat planlanıyorsa mutlaka otel rezervasyonunu beyan etmeli lakin kişi davetli ya da ticari seyahat ediyor ise mutlaka davetiyesini sunması gerekmektedir.

    Hollanda’ya vize almak kaç para kısa dönem 90 gün ve altı vize başvuruları Hollanda vize başvuru merkezinden yapılmakta ve ödemeler başvuru esnasında alınmaktadır.

    Hollanda’ya Vize kaç para vizenin Türüne göre değişiklik gösterebilmektedir. Eğitim amacıyla ziyaret etmeyi düşünen, öğrenciler, yüksek lisans ya da doktora öğrencileri ile onlara eşlik eden öğretmenlerden Konsolosluk harcı olan 80 € Harç bazı durumlarda alınmamaktadır.

    Hollanda Vizesi Kaç Para 2021 vize işlemleri ve detaylı evrak ve fiyat bilgisi için vize merkezini 0212 590 05 52 arayarak ve ziyaret ederek destek alabilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp