Hollanda Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • y.e 23 Nis 2021, 16:15
    Hollanda vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı başvurularının sonuçlanma süreleri nasıl olmaktadır? Yoğunluğa göre değişiyor mu?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Nis 2021, 16:15

    Merhabalar, Hollanda vizesi çıkma süresi başvuruda bulunacağınız vize türüne göre ve nereden işleminizi gerçekleştireceğinize göre değişmektedir. Normal şartlarda İstanbul’dan kabul edilen başvurular 15 takvim gününde sonuçlanmaktadır. Değerlendirilmeler Hollanda Konsolosluğu tarafından yapılmaktadır. Vize başvurularınızı en erken seyahat tarihinize 180 gün öncesinden gerçekleştirebilir en geç 15 iş günü öncesinden yapabilmektesiniz. İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer şehirlerde yer alan başvuru merkezilerinden gerçekleştirilen başvuruların değerlendirme süreleri farklı olabilmektedir. Kısa süreli vize başvuruları schengen c tipi vize ile uzun süreli vize başvuruları olan d tipi ulusal vize başvurularının çıkma süreleri değişmektedir. Hollanda’ya vize kaç günde çıkar sorunuzun cevabı hangi dönemlerde vize başvurusunda bulunacağınıza göre değişebilecektir. Bazı dönemler yoğun başvurular olduğu için pasaport teslim süreleri daha uzun zamanlarda teslim edilebildiği rastlanmaktadır. Yaz dönemleri, sömestri ara tatilleri, ramazan, kurban bayramı, milli bayramlar gibi dönemlerde seyahat sıklığı olduğu için Konsolosluğa başvurular oldukça fazla olmaktadır.

    Hollanda vizesi çıkma süresi bu süreç öncesi yapılan başvurularda belirtilen sürelerden daha uzun 25-30 günü bulabilmektedir. Özellikle bu önemli günlerde Konsolosluklar uzun süreli kapalı olduğu için değerlendirme süreci uzayacaktır. Pasaport teslim sürelerinde gecikme yaşamanıza sebep olan diğer etken sebep ise başvurunuzda sunmuş olduğunuz evraklarınız olmaktadır. Eksik evrak başvurularında, Konsoloslukların evrak talep etmesi halinde 30 gün 60 gün gibi değerlendirme durumları olduğu gözlemlenmektedir. Yolcuların en çok merak ettiği Hollanda’ya vize kaç günde çıkar sorusu olmaktadır. Hangi vize türüne başvuruda yapacağınızı yani seyahatinizin nedenine göre size uygun başvuruda bulunacağınız vize türünü bilmemeniz halinde size daha detaylı bilgi verilebilecektir. Sakin ve çok başvuru olmayan dönemlerde 8 iş günü içerisinde pasaportunuzu teslim almanız yaşanan bir durum olmaktadır. Daha önceden teslim tarihi hakkında size bilgi verilmesi ise ancak söz konusu değildir.

    Vize Merkezi Hollanda vizesi kaç günde çıkar 2021 ayrıntılı bilgileri sizlere memnuniyetle paylaşmak isterler bizleri 0 212 970 05 52 telefonlardan arayabilirsiniz.

    Hollanda vizesi kaç günde çıkar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Ş.K 28 Haz 2021, 17:56

    Merhabalar, Hollanda vize başvurusu yapmak istiyorum. Lakin seyahatimi 3 hafta sonra olarak planladım. Hollanda vizesi kaç günde çıkar 2021 yılında herhangi bir değişiklik mevcut mu? Normal şartlarda 3 haftada sonuçlanıyordu ama pandemi sebebi ile şuan vize başvuru sonuçları ortalama kaç gün sürüyor? Herhangi bir değişiklik veya kısıtlama şuan için mevcut mu? Birkaç siteye baktım ama açıklayıcı bir metin bulamadım en açıklayıcı sayfa olarak sizin sitenizi gördüm ve bilgi rica ediyorum.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 Haz 2021, 17:57

    Merhabalar, Öncelikle Hollanda vizesi çıkma süresi Hollanda konsolosluğu vize başvuruları şuan için asıya alınmış durumdadır. Hollanda Konsolosluğu pandemi nedeni ile şuan için hiçbir vize başvurusu kabul etmemektedir. Lakin seyahatlerin acil olma durumunda Konsolosluğa atılan mail ile izin talep edebilir bu izin onaylanması durumunda Vize Merkezi vize başvurunuzda yardımcı olabilmektedir. Hollanda vizesi çıkma süresi normal şartlarda randevudan sonra 5 ile 15 iş günü sürmektedir. Lakin randevu günü seyahatinizi 15 gün sonrası için planlamanız gerekmektedir.

    Hollanda’ya vize kaç günde çıkar sorusu için şuan herhangi bir açıklama maalesef bulunmamakla birlikte başvurular kabul edilmemektedir. Pandemi nedeni ile oluşan kısıtlamalar ile Hollanda Konsolosluğu şuan için sınırları kapalı lakin önümüzdeki günlerde vize başvuruları hakkında bir açıklama söz konusu olabilir.

    Hollanda’ya vize kaç günde çıkar ya da işlem süresi ne kadar soruları konsolosluğun belirlediği ancak ortalama bir süre verilmesi gerekirse işlem süresinin ortalama olarak 15 iş gününü bulabilmesi nedeniyle mutlaka başvuruların 15 gün sonrası seyahatin planı oluşturmanız önerilmektedir. Hollanda vize başvuruşları açılma durumunda vize başvuruları kabul edilebilmekte ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Hollanda vize başvurusu yaparken mutlaka dosyanın eksiksiz ve doğru bir şekilde hazırlanması gerekmektedir. Aksi takdir de dosyanın eksik olması durumunda Hollanda Konsolosluğu ek evrak talep edebilir ve işlem uzayabilmektedir. Bu tarz durumlar göz önünde bulundurularak başvuruların en doğru şekilde yapılması

    Hollanda vizesi kaç günde çıkar 2021 gibi sorular için 0212 590 05 52 çağrı merkezimizi arayarak veya ziyaret ederek temsilcilerimizden yardım alabilirsiniz.

    Saygılarımla

    Kübra Uluoğlu

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp