Hollanda Vize Ücreti 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • k.p 23 Nis 2021, 17:32
    İyi çalışmalar, Vize ücretleri yapacağım vize başvurusuna göre değişiyor mu sadece vize harç ücreti mi ödüyoruz ücretlendirmenin çeşitleri ve Hollanda vize ücreti 2021 hakkında bilgi verir misiniz? Kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Nis 2021, 17:32

    Merhaba, dış temsilcilik makamı olan Hollanda Büyükelçiliği tarafından Hollanda vizesi ücret harç bedelleri belirlenmektedir. Ücret çeşitleri schengen ve ulusal vize başvurusuna göre değişecektir. Schengen 90 gün altı kısa süreli vize başvurularında vize harç ücreti ve başvuru işlem bedeli ödenmektedir. İşlem bedeli aracı kurum hizmeti için tahsil edilmektedir ve ödenmesi zorunlu olan bir işlem olmaktadır. Ulusal vize başvuruları direk olarak Konsolosluk tarafından kabul edilir ve başvuru işlem ücreti alınman yalnızca vize harç ücreti ödenmesiniz istenecektir. Ulusal vize ücreti hangi vize türüne başvuru yapacağınıza göre değişecektir.  2021 Hollanda vize ücreti schengen vize ücretleri yetkilendirilmiş aracı kurumlara başvuru sırasında nakit ve euro para biriminde yapılabilmektedir. Başvurularda 200 ve 500 banknotlar ve metal paralar kabul edilmemektedir ancak metal para üstü tarafınıza verilebilecektir.

    Hollanda ülkesine yapacağınız seyahatin nedenine göre size uygun olan vize türüne başvuru yaptıktan sonra vize ücretlerini Hollanda vizesi ücret sayfasından da takip edebilirsiniz. 0-6 yaş arası, 6-12 yaş arası ve 12 yaş üzeri başvuru sahiplerinden farklı tutarda vize harç ücreti alınmaktadır. Başvuru işlem bedeli ise tüm başvuru sahiplerinden aynı tutarda olmaktadır. Hollanda Konsolosluğu ülkemizde ikamet eden diğer ülke vatandaşların milliyetine göre vize harç ücretlerini belirlemiştir. Türk vatandaşları için belirlenmiş olan ücretler 12 yaş üzeri 115 euo, 6-12 yaş için 75 euro, 0-6 yaş arası ise 35 euro olmaktadır. Farklı milliyetler için lütfen Vize Merkezinden bilgi alınız. Ulusal vize başvuru türleri için hangi vizeye başvuruda bulunacağınızı belirtmeniz halinde sizlere danışmanlarımız tarafından 2021 Hollanda vize ücreti bildirilecektir. Bizler tarafından gerçekleştirilen vize başvurularında vize ücretiniz bizim aracılığımız ile ödenecektir.

    Bizlere başvuruda bulunacağınız vize türü ve yaş statünüzle ilgili bilgi vermeniz halinde sizlere detaylı bilgi paylaşabileceğiz. Hollanda vize ücreti 2021 0212 970 05 52 telefondan öğrenebileceksiniz.

    Saygılarımızla.

    Hollanda vize ücreti 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • ş.g 03 Haz 2021, 09:45

    Merhabalar temmuz ayı ortası gibi eşim ve kızım ile beraber abimin daveti üzerine Hollanda ya seyahatimiz olacak. Hollanda vize ücreti 2021 yılında size ödeyeceğim hizmet bedeli ile ne kadar olduğunu öğrenebilir miyim? Bu arada ekspres işlem yapma durumumda ücret ödemem gerekir mi? İstanbul’da yaşıyorum İstanbul şubenize ulaşabileceğim bir numara rica edebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 03 Haz 2021, 09:51

    Vize ücretleri Hollanda Konsolosluğu tarafından 2020 yılının şubat ayından sonra Hollanda konsolosluğu başvuru harlarında 20 £ zam yapmış bulunmaktadır. Hollanda vizesi ücret Başvuru Merkezi sitesinde yapılan açıklama ile duyurulmuştur. Konsolosluk Harcında yapılan zam Konsolosluğun aldığı harç ücretine yapılan zamdır. Başvuru merkezi için herhangi bir zam şuan için yapılan açıklamalarda söz konusu değildir.

    Toplamda 80 € (Konsolosluk harcı)  + 25 £ ( Başvuru merkezi Hizmet bedeli ) ve ( Vize danışmanlık bedeli )  30 € olmakla birlikte Toplam Vize ücreti Hollanda 135 € +Danışmanlık bedeli olarak güncellenmiştir. Ayrıca Başvuru Merkezinin aldığı 25 £ hizmet bedelinin dışında Hollanda vizesi ücret Başvuru merkezinde alınan hizmetler Çekilen Biometrik fotoğraf, fotokopi vb. işlemler ekstra ücretlendirilmektedir. Hollanda vizesinde diğer Schengen ülkelerinde olduğu gibi ekspres, acil işlem vb. başvuru türleri bulunmamaktadır. Hollanda ekspres servis olan Başvuru türü için ekstra 300 TL vip ücreti alınmaktadır. Bu işlem vizenin hızlandırılması ve onay olması durumunu etkilememektedir.

    Vize ücretleri Hollanda bugüne kadar olduğu gibi Eşi Avrupa vatandaşı olan ve beraber seyahat edecek bazı kişilerden konsolosluk harcı olan 80 € alınmamaktadır. Bu durum başvuru esnasında kişilere bildirilmekle birlikte harcı ödenmeyen kişilere 80 € olan konsolosluk harcı başvuru esnasında iade edilmektedir. Vize ücreti Hollanda Uzun dönem vize ücretleri kişinin başvuru türüne göre değişiklik göstermektedir. Örneğin ( Uzun dönem Erasmus – Aile birleşimi -Çalışma izni –eğitim vizesi ) başvuru türleri ücretlendirmesi Başvuru türüne göre yapılmaktadır.

    Hollanda vize ücreti 2021 yılı için gerekli bilgi ve detaylar için 0212)970 05 52 telefon numarasını arayarak müşteri temsilcilerimize ulaşarak başvurunuzu eksiksiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

    Saygılarımla

    Kübra Uluoğlu

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • D.H 06 Tem 2021, 14:09

    Merhabalar, Hollanda’ya turistik seyahat etmek istiyorum vize başvuruları ne durumda acaba bilgi alabilir iyim? Aynı zamanda Hollanda vize ücreti 2021 yılında zam geldi mi? Toplamda vize ücreti ne kadar ödeyeceğim? Aynı zamanda sizin danışmanlık bedeliniz ne kadar evraklarım hazır size getirmek istiyorum. Daha önce arkadaşıma Hollanda vize başvurusu yapmıştınız ve çok memnun kalmıştık rica etsem bana da yardımcı olur musunuz?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Tem 2021, 14:17

    Merhabalar, Öncelikle sizlere yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyarız. Vize ücretleri Hollanda başvurularında Konsolosluk harcı, Başvuru merkezi hizmet bedeli ve Vize Merkezi danışmanlık bedeli olmak üzere alınmaktadır. Hollanda vizesi ücret bu yıl henüz bir zam açıklaması yapmamaktadır. 2021 Hollanda vizesi ücreti Konsolosluk harcı 80€ Vize başvuru merkezi hizmet bedeli 25€ ve vize merkezi danışmanlık ücreti 30€ olmak üzere toplamda 135€ ödenmektedir. Vize Ücretleri Hollanda vizesine ek olarak aynı zamanda ücretlere ek olarak seyahat süresini kapsayan 30 bin € teminatlı seyahat sağlık sigortası eklenmektedir. Bu sigorta sağlık sigortası kişinin yaşına ve kalış gününe göre değişmektedir.

    2021 Hollanda vize ücreti Konsolosluk harçlarında son zamanlarında zam gelmemekle birlikte 2 Şubat 2020 yılında 60 € olan başvuru harcı 80€ olarak zamlanmıştır. 2020 yılından sonra herhangi bir zam getirilmemiştir.

    Hollanda vize başvuru yapan başvuru sahipleri vize ücretini evraklarla beraber ofisimize ulaştırması gerekmektedir. Vize ücretleri Vize Merkezi tarafından alınmakta ve başvuru ücretleriniz başvuru esnasında operasyon sorumlumuz tarafından yatırılmaktadır. Hollanda vize işlemleri 1 Temmuz itibari ile pandemi kısıtlamalarını kaldırmış ve başvuru alımlarına başlamıştır. Vize başvurusu yapacak olan başvuru sahipleri mutlaka 2 doz aşı olması gerekmektedir. Biontech veya sinovac aşılarından herhangi biri kabul edilmektedir. Ayrıca 2.dozdan aşıdan 15 gün sonra seyahat izni verilmektedir. Covit-19 geçirmiş hastalar 1 doz aşı şartı ile başvuru yapabilecek. Covit-19 geçirdiğini kanıtlayıcı belgeler ile 1 doz aşı şartı ile başvuru kabul edilecektir.

    Hollanda vize ücreti 2021 detaylı için Vize Merkezi 0212 590 05 52 numaramızdan ile iletişime geçebilir destek alabilirsiniz.

    Saygılarımla

    Kübra Uluoğlu

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp