Hollanda Vize Randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • k. özsoy 23 Nis 2021, 16:30
    İyi çalışmalar, Hollanda vize randevusu 2021 nasıl alınıyor telefondan alınır mı internetten almak çok zahmetli kullanıcı kaydı istiyor nereden alabilirim başka siz randevu için nasıl bir hizmet veriyorsunuz danışmanlık hizmeti almasam da randevumu alabilir misiniz? Henüz seyahat tarihlerim net belli değil bilgi rica ederim sizden.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Nis 2021, 16:30

    Merhabalar; Hollanda vizesi başvurularında dosyanız işleme alınabilmesi için öncelikle randevu talebinde bulunmalısınız. Hollanda vizesi randevu işlemi internet portalında veya Konsolosluk ilgili telefon numaralarından alınabilmektedir. Öncelikle geçerliliği en az 90 gün bulunan pasaporta sahip olmalısınız pasaport numaranız olmadan randevu oluşturamamaktasınız. Randevu için sizlerden istenilen bilgiler seyahat tarihiniz başlangıç ve bitiş, seyahat nedeniniz, isim bilgileriniz. Pasaport numaranız, pasaport başlangıç ve bitiş tarihiniz olmaktadır. E-posta adresiniz ile kullanıcı kaydı oluşturabileceksiniz. Randevu için çağrı merkezinden de destek alabilmektesiniz bazı yoğun dönelerde internetten almanız için yönlendirilebileceksiniz. Hollanda vizesine randevu almak isteyen kişiler, seyahat başlangıç tarihlerine en az 180 gün öncesinden taleplerini oluşturabilirsiniz. En geç seyahat başlangıç tarihinize 15 gün kala oluşturmanız önerilmektedir. Değerlendirme süreleri bazı dönemlerde yoğunluktan dolayı oldukça uzun sürebilmektedir ve Konsolosluklar ileri tarihlere randevu verebilmektedir.

    Vize Merkezi Hollanda Konsolosluğu tarafından yetkilendirilmiş danışmanlık hizmetleri kurumu olmaktadır. Tüm vize başvurularınız için sizlere hizmet vererek gerekli tüm işlemleri tamamlayabilmektedirler. Tarafımızdan yalnızca Hollanda vizesi randevu hizmeti de talep edebilirsiniz. Bize pasaportunuzun ilk sayfasını, hangi tarihleri de seyahat planladığınızı, hangi vize türüne başvuruda bulunacağınızı bildirmeniz yeterlidir. Tüm vize başvuru işlemlerinizi bizler aracılığı ile yapmak istemeniz halinde randevu hizmetlerinden diğer işlemler gibi ücretsiz yararlanabileceksiniz. Vize başvurularını şahsen yapan kişiler randevu talep ettiklerinde tüm bilgileri eksiksiz yazmalıdırlar. Seyahat tarihi veya pasaport numarasında yanlış bilgi girmeniz halinde başvurunuz işleme alınmayacak randevunuz geçersiz sayılacaktır. Başvuru Merkezleri ve Konsolosluklar Hollanda vizesine randevu almak için hizmet vermemektedirler ve randevusuz başvuru dosyalarını işleme alamayacaklardır.

    Vize başvurunuz için bizleri ofisimizde ziyaret edebilir veya 0 212 970 05 52 numaralardan iletişime geçebilirsiniz. Hollanda vize randevusu 2021 taleplerinizde sizlere danışmanlık hizmetleri sağlayabiliriz.

    Saygılarımızla.

    Hollanda vize randevusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • G.Ş 28 Haz 2021, 15:26

    Merhabalar, Hollanda’ya turistik seyahat planlıyorum. Yalnız herhangi bir yerden randevu alamıyorum bir problem mi var acaba nasıl başvuru yapabilirim? Hollanda vize randevusu 2021 yılında nasıl alınabilir? Danışmanlık alarak sizinle yapmak istiyorum. Şuan Hollanda turistik vize başvurularında herhangi bir problem yaşanıyor mu? Çalışanım ne gibi belgeler hazırlamam gerekiyor? Bilgi rica ediyorum.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 Haz 2021, 15:28

    Merhabalar, Hollanda vizesi randevu işlemleri şuan için Konsolosluk izni ile alınmaktadır. Şöyle ki Pandemi nedeniyle Hollanda Konsolosluğu vize başvurusu kabul etmemektedir. Lakin acil seyahatler için Hollanda konsolosluğuna atılan mail ile Hollanda Konsolosluğunun izni ile vize işlemleri kabul edilmektedir. Seyahat kısıtlaması olması sebebi ile şuan Hollanda sınırları kapalıdır.

    Hollanda vizesine randevu almak için öncelikle vize başvurularının açılması gerekmektedir. Hollanda vize işlemleri vize başvurusu alması için öncelikle seyahat izni verilmesi beklenmektedir. Acil seyahatler için mutlaka konsolosluk onayı alınarak randevu talep edilmeli ve vize başvurusu yapılmalıdır. Aksi takdir de Hollanda vizesi randevu sistemden alınmamaktadır.

    Hollanda vizesi randevu almak için seyahat kısıtlamalarının kalkmasını beklemeli veya Konsoloslukla iletişime geçmeniz gerekmektedir. Konsolosluk izni olması durumunda Vize Merkezi başvurunuz için yardımcı olabilmektedir.

    Hollanda vizesi için gerekli evraklar aşağıdaki gibidir;

    • Pasaport ( 10 yıldan eski olmayan en az 2 boş sayfası bulunan seyahatten sonra minimum 3 ay geçerli olmalıdır. )
    • 2 adet Güncel biometrik fotoğraf
    • Kimlik fotokopiniz
    • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği ( e devletten barkotlu alınmalıdır.)

    Çalışan ise ( İşe giriş bildirgesi, Sgk A4 hizmet dökümü, Son 3 aylık kaşe ıslak imzalı Maaş bordrosu )

    • Gelir Belgeleri ( Son 3 aylık ıslak imza kaşeli Güncel banka hesap dökümleri Bankanın imza sirküleriyle beraber, Var ise kira geliri ve diğer gelir belgelerini gösterir belgeler. )
    • 30000 € Teminatlı seyahat sağlık sigortası Uçak rezervasyonları

    Yukarıdaki belgeler çalışanlar için Turistik vize başvurularında istenen belgeler olmakla birlikte eksiksiz olarak Konsolosluğa sunulmalıdır. Eksik belge sunulması durumunda Konsolosluk vizeyi ret etme durumu söz konusudur.

    Hollanda vize randevusu 2021 gibi sorular için 0212 590 05 52 çağrı merkezimizi arayarak veya ziyaret ederek temsilcilerimizden yardım alabilirsiniz.

    Saygılarımla

    Kübra Uluoğlu

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp