Hollanda Vize Fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • k. paksoyoğulları 23 Nis 2021, 17:14
    Merhaba, 19 yaşındayım ödeyeceğim vize ücreti nedir ücretlerde farklılıklar bulunuyor mu? Hollanda vize fiyatları 2021 için değişti mi? Ödeyeceğim vize ücretinin içerisinde hangi hizmetler yer alıyor? Danışmanlık hizmeti ücretiniz hakkında bilgi vermenizi rica ederim sizinle başvuru yapabilirim. Kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Nis 2021, 17:14

    Merhabalar; Vize Merkezi soru hattını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Hollanda vize fiyatları hangi vize tipine başvuruda bulunacağınıza göre farklı harç ücretlerinde fiyatlandırma yapılmaktadır. Hollanda Konsolosluğu tarafından euro para biriminde belirlenen vize ücretleri 3 farklı yaş gurubuna ayrılarak her gurubun harç ücretlerinde farklılıklar söz konusu olabilmektedir. Başvuru sahibin 0 – 6 yaş arasında olması halinde 35 euro, 6 -12 yaş arası, 75 euro 12 yaş üzeri başvuru sahiplerinin ödeyeceği ücret ise 115 euro olmaktadır. Schengen vize başvurularınız yetkilendirilmiş aracı kurumlar üzerinden kabul edilmektedir. Başvuru harç bedelinizin yanı sıra başvuru işlem bedelini ödemeniz gerekecektir. Bu ücret euro kuru üzerinden hesaplanmakta olup tüm başvuru sahipleri için aynı tutarda ödemeleri alınmaktadır. Hollanda vize fiyatı yalnızca nakit ödeme seçeneği ile gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru dosyanız işleme alınırken aynı zamanda ödemenizi yapmalısınız ödeme sırasında size işlem makbuzu verilebilmektedir.

    Hollanda vize fiyatları 2020 şubat ayı itibari ile güncellenmiş olup bu ücretlendirmeler 2021 yılı içerisinde de devam etmektedir. Ulusal vize türleri başvurularında ödeyeceğiniz ücretler schengen vize ücret harçlarına göre farklı olabilecektir. Hollanda Konsolosluğuna direk kabul edilecek olan başvurularda ödemeler Konsolosluğa euro olarak yapılabilecektir. Ödeyeceğiniz vize ücretlerinin içerisinde ek bir hizmet bulunmamaktadır. Başvuru dosyanızda yer alması gereken tüm işlemleri sizler sağlamalısınız ayrıca hizmet talep etmeniz halinde ek hizmet ücret ödemesi yapmanız gerekecektir. Hollanda vize fiyatı danışmanlık hizmeti almanız halinde 30 euro olarak hizmet bedelimiz olup, başvurularınız için gerekli olan tüm hizmetleri bizler aracılığı ile ücretsiz tamamlayabileceksiniz. Vize işlemi ücretiniz tarafımızdan başvurunuz sırasında nakit olarak gerçekleştirilecektir.

    Vize Merkezi danışmanlık hizmetleri için 0 212 970 05 52 İstanbul ofisimizden bizlere ulaşarak Hollanda vize fiyatları 2021 güncel bilgileri başvuruda bulunacağınız vize türüne göre öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Hollanda vize fiyatları 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Y.U. 28 Haz 2021, 10:47

    Merhabalar önümüzdeki ay evleneceğiz ve Hollanda da balayı planlıyoruz. Başvuruyu şimdiden yapmamız gerekir mi? Birkaç sitede araştırma yaptım ama fiyat konusunda emin olamadım. Hollanda vize fiyatları 2021 yılında güncel olarak ne kadar? Ve her ikimizde çalışanız ne gibi belgeler istenir? Güncel evrak ve fiyat bilgisi rica ediyorum. İyi çalışmalar.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 Haz 2021, 10:49

    Merhabalar, Hollanda vize fiyatları son zamdan sonra Konsolosluk harcı 80 € Başvuru merkezi hizmet bedeli 25 € aynı zamanda Vize Merkezi danışmanlık bedeli 30 € olmak üzere toplamda 135 € Hollanda vize ücreti bulunmaktadır. Bunun dışında vize ücretine ek olarak seyahat sağlık sigorta ücreti bulunmaktadır. Bu sigorta ücreti seyahatinizden 1 gün önce başlamalı ve 1 gün önce sona ermelidir. Hollanda vize fiyatı Konsolosluk harcı ve başvuru merkezi hizmet bedeli olarak 2 kategoride ödenmektedir. Aynı zamanda Vize Merkezi danışmanlık bedeli olarak alınmaktadır.

    Hollanda vize fiyatları vizenin Türüne göre değişiklik gösterebilmektedir. Eğitim amacıyla ziyaret etmeyi düşünen, öğrenciler, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ve onlara eşlik eden öğretmenlerden Konsolosluk Harcı olan 80 € Harç bazı durumlarda alınmamaktadır.

    Hollanda vize fiyatı olarak başvuru esnasında ödenecek tutar net olarak belli olacak ve alınmayan ödemeler başvuru esnasında iade edilecektir. Vize Başvuru ücreti kısa dönem vizelerde turistik, ticari ve davetlilerde değişmemektedir.

    Gerekli evraklar sırasıyla;

    • Pasaport ( 10 yıldan eski olmayan en az 2 boş sayfası bulunan seyahatten sonra minimum 3 ay geçerli olmalıdır. )
    • 2 adet Güncel biometrik fotoğraf
    • Kimlik fotokopiniz
    • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği ( e devletten barkotlu alınmalıdır.)

    Çalışan ise ( İşe giriş bildirgesi, Sgk A4 hizmet dökümü, Son 3 aylık kaşe ıslak imzalı Maaş bordrosu )

    • Gelir Belgeleri ( Son 3 aylık ıslak imza kaşeli Güncel banka hesap dökümleri Bankanın imza sirküleriyle beraber, Var ise kira geliri ve diğer gelir belgelerini gösterir belgeler. )
    • 30000 € Teminatlı seyahat sağlık sigortası Uçak rezervasyonları

    Hollanda vize fiyatları 2021 gibi sorular için 0212 590 05 52 çağrı merkezimizi arayarak veya ziyaret ederek temsilcilerimizden yardım alabilirsiniz.

    Saygılarımla

    Kübra Uluoğlu

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp