Hollanda Vize Başvurusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • ş. serkeoğlu 23 Nis 2021, 16:40
    İyi günler, Hollanda vize başvurusu 2021 yılında nasıl yapılıyor? Daha önce vize başvurusunda bulunmadım açıkçası pek bir bilgim yok sizin aracılığınız ile başvuru yapabilir miyim İstanbul beşiktaşta oturuyorum Osmanbey ofisinizden hizmet alabilirim kısaca bilgi verir misiniz bana? Kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Nis 2021, 16:40

    Merhaba, Hollanda vizesine başvurmak isteyen kişiler bordo umuma mahsus Türk pasaportları veya diğer ülkeye ait pasaporta sahip olmaları gerekmektedir. Vize başvuruları için gerekli olan en öncelikli belge geçerliliği bulunan pasaportunuz olmaktadır.  Vize başvuruları ülkemizde yer alan dış temsilcikler olan Hollanda Konsoloslukları tarafından değerlendirilmektedir. Hangi amaçla seyahat edeceğinize bağlı olarak ilgili vize türüne başvurunuzu yapabilirsiniz. Seyahat süreniz 3 ay altında ise kısa süreli schengen, 3 ay üzeri ise ulusal vize kategorisine başvurunuzu yapabilirsiniz. Schengen kısa süreli vize başvuruları yetkilendirilmiş aracı başvur merkezleri tarafından alınmaktadır. Ulusal uzun süreli başvurularınızı direk olarak Konsolosluklara yapabilmektesiniz. Hollanda vizesi başvuru işleminizi hangi vize türüne yapacağınızı seyahat amacınızı belirtmeniz halinde sizleri bilgilendirebileceğiz.  İlk defa schengen vize başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar daha önce parmak izi vermediği için vize başvurularından danışmanlık hizmetleri almaları halinde dahi bulunmaları gerekmektedir.

    Hollanda vizesine başvurmak isteyen kişiler hangi vize türüne başvuruda bulunuyorsa o vize için gerekli olan tüm belgeleri dosya haline getirmelidirler. Belgelerin eksiksiz olarak sunulması başvurunuzun kabul edilmesi için çok önemlidir. Başvuru işlemleriniz için randevu oluşturmalısınız randevusu bulunmayan dosyalar işleme alınmamaktadır. Vize Merkezi tüm vize başvurularınız için yetkilendirilmiş profesyonel kadrosu bulunan danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Vize başvurunuzu bizlerle gerçekleştirmek istemeniz halinde randevu, başvuru formu, vize ödeme hizmetleri, tarama, çıktı hizmetleri gibi ihtiyacınız olan hizmetleri özel olarak alabilmektesiniz. Hollanda vizesi başvuru işleminiz ikametiniz istanbul’da olduğu için avrupa yakası başvuru merkezilerinden kabul edilebilecektir. Osmanbey ofisimizde sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Vize uzmanlarımız istemiş olduğunuz tüm bilgileri güncel olarak sizler ile paylaşacaktır.

    Vize Merkezi İstanbul osmanbey ofis telefonlarımız 0 212 970 05 52 iletişime geçerek Hollanda vize başvurusu 2021 hakkında ayrıntılı bilgi alabilir veya ofisimize direk olarak gelebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Hollanda vize başvurusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S.A 25 Haz 2021, 15:53

    Merhabalar, Hollanda vize başvurusu 2021 yılında pandemi nedeni ile başvuru kabul edilmediğini öğrendim. Yalnız benim seyahatim oldukça acil çünkü abim orada komada ve çok hasta ölmek üzere olduğu söylendi. Benim işlemim acil olduğu için vize başvurusu yapmak istiyorum ne yapabilirim ve nasıl başvuru yapabilirim? Ablam ile beraber seyahat edeceğim onun yeşil pasaportu mevcut vizeye ihtiyacı yok bildiğim kadarıyla doğru mudur? Sizden yardım bekliyorum, Lütfen beni bilgilendirir misiniz?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Haz 2021, 15:56

    Merhabalar, Hollanda vizesi başvurusu pandemi nedeni ile şuan vize başvurularını askıya almış durumda lakin seyahatiniz acil olma durumlarında Konsolosluğa durumunuzu anlatır aciliyetinizi bildirir mail atarak izin talep etme durumunuzda Hollanda Konsolosluğu başvuruları kabul etmektedir. Bu aciliyet durumları Ölüm, doğum, Hastalık vb. sebeplerden olabilir.

    Hollanda vizesine başvurmak isteyen başvuru sahipleri öncelikle durumunu anlatır şekilde konsolosluğa mail attıktan sonra konsolosluğun izni ile başvuru yapabilir ve Vize Merkezini arayarak işlemlere başlanılabilmektedir. Vize Merkezi bu aşamadan sonra size en hızlı şekilde vizenizi almanızı ve başvurunuzu gerçekleştirmenizde yardımcı olacaktır. Yapılan ikinci bir duyuruya kadar normal vize başvuruları Hollanda Konsolosluğu tarafından kabul etmemektedir.
    Hollanda vizesi başvurusu işlemlerinde konsolosluğun izni bahsettiniz durumlarda geçerli olmaktadır. İzin alınmadığı takdir de ne yazık ki başvurunuz kabul edilmeyecektir. Aynı zamanda Hollanda da ki hastaneden abinizin hastalı ile ilgili bir belge talep ederek Konsolosluğa atığınız maille ek olarak eklerseniz Konsolosluk işlemlerinizi hızlandırır ve daha hızlı sonuç almanızda fayda sağlayabilir. Yeşil pasaporta sahip olan kişiler Hollanda vizesine başvurmak zorunda değildir. Lakin şuanda yeşil pasaport sahipleri veya geçerli schengen vizeye sahip olan kişiler seyahat izni olmaması sebebi ile Hollanda’ya seyahat edememektedir. Seyahat kısıtlaması sebebiyle sadece Hollanda vatandaşı ya da oturumu olan yolcular sınır kapısından kabul edilmektedir. Gene aynı şekilde seyahati acil olan yeşil pasaport sahipleri veya geçerli schengen vizesine sahip olan yolcular Konsolosluğa mail atarak seyahat izin talep etmelidir.

    Hollanda vize başvurusu 2021 gibi sorular için 0212 590 05 52 çağrı merkezimizi arayarak veya ziyaret ederek temsilcilerimizden yardım alabilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp