Hollanda Turistik Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • F. Cansel 23 Nis 2021, 16:48
    Merhaba, yaz sonu Hollanda Amsterdam ‘da düzenlenen bir festivale katılmayı düşünüyorum 1 haftalık seyahat planlamaktayım. Vize başvurumu ne zaman yapabiliyorum? Hollanda turistik vize 2021 başvuru şartları nelerdir? Feriha Cansel
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Nis 2021, 16:48

    Merhabalar, Hollanda turist vizesi başvurunuz 90 gün altı seyahatler için başvuru işlemleri kabul edilen vize türü olmaktadır. Aynı zamanda schengen vize başvuruları c tipi vize olan turistik vize başvurunuzu seyahatinize en az 6 ay kala işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Seyahat başlangıç tarihine en az 15 iş günü kabul edilen başvurularda, Hollanda’ya yapacağınız festival ziyaretiniz için uygun bir vize türü olmaktadır. 7 günlük bir seyahat planınız için başvurunuzda sunacağınız evraklar arasında konaklama rezervasyonları ve dilerseniz katılacağınız festivale ait bilet de sunabilirsiniz.

    Hollanda turistik vize ücreti 12 yaş üzeri başvuru sahipleri için 115 euro olmaktadır. Vize ücretinizi nakit olarak ödemeniz gerekecektir. 2021 yılında yapılacak olan vize başvuru şartları turistik vize başvuruları kabul edilmesi halinde henüz bir değişiklik bulunmamaktadır. Randevu sistemi ile başvuru işlemleri kabul edilmektedir. Sistem üzerinden veya telefon üzerinden randevunuzu talep edebileceksiniz.

    Kısa süreli vize başvuruları Hollanda Konsolosluğu tarafından yetkilendirilmiş koordinasyon merkezleri tarafından kabul edilmektedir, Konsolosluk veya Büyükelçilik Hollanda turist vizesi başvurularınızı kabul etmemektedir. Daha önce verilmiş parmak izi veriniz bulunuyorsa sizler başvuruda fiziki olarak bulunmadan sizin adınıza işlemlerinizi gerçekleştirip pasaportunuzu istemiş olduğunuz adrese teslim edebiliriz. Pasaportunuzun geçerlilik tarihinin talep edilen seyahat bitiş tarihten itibaren en az 3 ay geçerliliği bulunduğuna dikkat etmelisiniz.

    Yaz sonu planladığınız seyahatiniz için ağustos ayı için dilerseniz başvuru işlemlerinizi başlatabiliriz. Hollanda turistik vize ücreti Vize Merkezi tarafından randevu gününüzde tarafımızdan gerçekleştirilecektir. Başvurunuzda parmak izinizden dolayı bulunmanız halinde diğer işlemler yine bizler tarafından yapılacaktır. İkamet adresinize uygun olan bölge temsilciliklerinden turistik vize başvurunuzu gerçekleştirmemiz için izlere seyahatiniz hakkında, mesleki statünüzün hakkında detaylı bilgi vermeniz yeterli olacaktır.

    İstanbul ofisi telefon numaralarımız 0212 970 05 52 ulaşarak Hollanda turistik vize 2021 detaylı bilgi alabilirsiniz. Uzman danışmanlarımız sizlere gerekli bilgileri ileteceklerdir.

    Saygılarımızla.

    Hollanda turistik vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • C.EKER 25 Haz 2021, 13:34

    Merhabalar, Hollanda’ya arkadaşımla beraber seyahat etmek istiyoruz. Seyahatimiz Hollanda oradan Fransa şeklinde olacak 4 gün Hollanda konaklama 2 Gün Fransa vize başvurumuzu Hollanda’dan yapmayı planlıyoruz. Hollanda turistik vize 2021 vize işlemlerinde süreç nasıl işliyor? Pandemi nedeni ile herhangi bir kısıtlama var mı? Başvuru yaparken nasıl bir yol izlemeliyiz? İkimizde çalışanız ne gibi belgeler ister ve ücret bilgisi ne kadar talep edilmekte bilgi alabilir miyim?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Haz 2021, 13:37

    Merhabalar, Hollanda turist vizesi başvuruları şuan için pandemi sebebi ile Konsolosluk başvuru kabul etmemektedir. Henüz sınır yasağı bulunan Hollanda’da vize başvurusu yaparken acil seyahatlerde Konsolosluktan izin talep edilmelidir. Aksi takdir de başvurular alınmamakla birlikte seyahat izni bulunmamaktadır.

    Hollanda turistik vize ücreti başvuru merkezi tarafından kabul edilmektedir. Vize Merkezi başvuru ücretini almakta ve başvuru yaparken ödemeleri başvuru merkezinde gerçekleştirmektedir. Vize ücreti Konsolosluk harcı 80 € başvuru merkezi hizmet bedeli 25 € ve Vize Merkezi danışmanlık bedeli 30€ olmakla birlikte toplam 135 € olarak işlem görmektedir. Hollanda turistik vize ücreti ek olarak 30 bin € teminatlı seyahat sigortası kesilmeli bunun ücreti yaşa ve gün sayısına göre değişiklik göstermektedir.

    Hollanda turist vizesi başvurusu yaparken öncelikle gidiş amacınıza göre evrakları hazırlamalı ve sunmalısınız. Çalışan Hollanda turistik evrak listesi;

    • Pasaport ( 10 yıldan eski olmayan en az 2 boş sayfası bulunan seyahatten sonra minimum 3 ay geçerli olmalıdır. )
    • 2 adet Güncel biometrik fotoğraf
    • Kimlik fotokopiniz
    • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği ( e devletten barkotlu alınmalıdır.)

    Çalışan ise ( İşe giriş bildirgesi, Sgk A4 hizmet dökümü, Son 3 aylık kaşe ıslak imzalı Maaş bordrosu )

    • Gelir Belgeleri ( Son 3 aylık ıslak imza kaşeli Güncel banka hesap dökümleri Bankanın imza sirküleriyle beraber, Var ise kira geliri ve diğer gelir belgelerini gösterir belgeler. )
    • 30000 € Teminatlı seyahat sağlık sigortası Uçak rezervasyonları

    Hollanda turistik vize 2021 gibi sorular için 0212 590 05 52 çağrı merkezimizi arayarak veya ziyaret ederek müşteri temsilcilerimizden yardım alabilirsiniz.

    Saygılarımla

    Kübra Uluoğlu

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp