Hollanda Transit Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • k.s 23 Nis 2021, 17:22
    İngiltere seyahatimi Hollanda üzerinden aktarma olarak yapmayı planlıyorum. Hollanda’da kalış yapmayacağım direk İngiltere’ye gideceğim bunun için Hollanda benden vize ister mi? Hollanda transit vize 2021 başvuruları nasıl oluyor. İyi çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Nis 2021, 17:22

    Merhaba, gerçekleştirmeyi planladığınız İngiltere seyahatinizde Transit vize Hollanda almanız gereken bazı şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar asıl hedeflenen uçuşunuz ile Hollanda havalimanında bekleme sürenize göre değişecektir. Bazı ülkeler uçuşlar arası 12 saat veya 24 saat olması halinde transit vize sunmanızı isteyebilmektedir. Eğer bekleme süreniz saat olarak 24 saati geçmekteyse transit vizeye ihtiyacınız olabilecektir. Transit vize kullanım alanı geçerliliği havalimanı ve aktarma bölgesi için ayrılan sahadan ayrılmamanız, ikinci bir pasaport kontrollerine giriş yapmamanız sürece geçerliliği bulunmaktadır. Takip etmeniz gereken en önemli husus uçuşlar arası bekleme saatiniz olabilmektedir. Hollanda’ya transit vize kısa süreli bir vize türü olmaktadır ve farklı bir ülkede transit seyahatlerinizde geçerli olmamaktadır. Seyahatinizde havalimanından çıkmanız halinde veya ilgili aktarma alanından ayrılmanız halinde geçerliliği olmayacak olup sizden Hollanda schengen vizesi talep edeceklerdir.

    Schengen vizenizin olmaması halinde İngiltere’ye seyahatinizi gerçekleştirmenize izin vermeyeceklerdir. Transit vize Hollanda sahip olmak isteyen vatandaşlar geçerli pasaportları ile birlikte yetkilendirilmiş vize merkezilerinden başvuruları yapılabilecektir. Daha sonra başvurularınız değerlendirilmek üzere Hollanda Konsolosluğuna yönlendirilecektir. İngiltere seyahatiniz için geçerli bir vizeye sahip olmanız önemli olmaktadır. Asıl hedeflenen ülkeye ait vize uygulaması bulunması halinde o ülkenin vizesi pasaport kontrolü sırasında istenecektir. Hollanda’ya transit vize sizden talep edilmemesi için aktarma uçuş süresi saatinize dikkat etmelisiniz. Eğer her hangi bir ülkeden alınmış geçerli schengen vizeniz buluyorsa ayrıca transit vize almanıza gerek olmayacaktır ve uçuş saati bekleme süresi sizin için sorun olmayacaktır. Transit vize uygulamaları birçok ülkeye göre değişebilmektedir. Bazı ülkeler uçuşunuzu gerçekleştirdiğiniz an transit vize talep ederken bazı ülkeler 12 saat veya 24 saat bekleme hakkı tanıyabilmektedir.

    Hollanda transit vize 2021 başvurularınızı Vize Merkezi ile gerçekleştirebilirsiniz. Danışmanlarımız sizlere gerekli evrak listelerini e-posta yolu ile gönderebilecektir. 0212 970 05 52 İstanbul ofis telefonlarından bizleri arayabilirsiniz.

     

    Hollanda transit vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • ş.a 25 Haz 2021, 12:16

    Merhabalar, Hollanda üzerinden bir seyahatim söz konusu Hollanda transit vize 2021 yılında vize başvurusu kabul ediyor mu? Başvuru yapmak istiyorum ama birkaç yeri aradım bazı bilgiler transit vize istenmediği yönünde kararsız kaldım. Bana bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz seyahat planımı size evraklarımla birlikte göndereceğim. Pandemi den dolayı işlemler ne durumda bilgi talep ediyorum.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Haz 2021, 12:18

    Merhabalar, Transit vize Hollanda için 24 saate kadar transit vize talep etmemektedir. Lakin 24 saatten sonra Hollanda vize talep etmektedir. Lakin Hollanda sınırları pandemi nedeniyle kapalı olmasından dolayı Hollanda’ya transit vize başvurusu yapacak olan başvuru sahipleri Konsolosluğa seyahat planını mail atarak başvuru izni talep etmeleri gerekmektedir. Konsolosluğun izni olması durumunda vize başvurusu yapılabilmektedir.

    Transit vize Hollanda alanda 24 saat kalma durumunda Hollanda transit vize başvurusu yapmanız gerekmektedir. Avrupa uçuşunuzda eğer Hollanda’dan aktarma yapacak iseniz 24 saati geçmeme durumunuzda Hollanda transit vize almanıza gerek olmayacaktır. Yalnız 24 saati geçme durumunda Hollanda havaalanında kalışlarda Transit vize veya alandan çıkma durumunuzda Hollanda schengen vizesi almanız gerekmektedir.

    Hollanda’ya transit vize normal vize ile aynı şey değildir. Eğer o Ülkeye ait transit vize aldıysanız havalimanından dışarıya çıkamaz ve bavulunuzu alamazsınız. Transit vize sadece havalimanı içerisinde yer alan transit bekleme salonunda uçağınızı bekleme şansı sunmaktadır. Eğer aktarma yapılacak ülke vize istemiyorsa transit vize almanıza gerek yoktur.

    Transit vize isteyen bir ülkedir yalnız diğer schengen ülkelerine göre kolaylık sağlamaktadır. 24 saate Avrupa ülkelerinde aktarma yapacağınız ülkeden transit vizeye tabi tutuluyorsanız aktarma yapacağınız ülkeden transit vizeniz yok ise ya da aktarma süresini geçiyorsa aktarma süreniz için bir transit vizeye ihtiyacınız var ise ama sizin transit vizeniz mevcut değilse hava yolu personelleri tarafından uçuşa alınmazsınız. Havacılık şartlarına göre transit vizesi olmadığı takdirde havalimanına giren kişiler sınır polisi ve gerekli kurumlar tarafından cezaya çarptırılıp sınır dışı edilmektedir.

    Hollanda transit vize 2021 gibi sorular için 0212 590 05 52 çağrı merkezimizi arayarak veya ziyaret ederek temsilcilerimizden yardım alabilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp