Hollanda Öğrenci Vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • k. şensoy 23 Nis 2021, 16:55
    Hollanda ülkesinde üniversiteye kabul aldım davet mektubum tarafıma ulaştı vize başvuruları hakkında bilgi sahibi değilim İzmir de yaşıyorum. Hollanda öğrenci vizesi 2021 yılında yapılması gereken işlemler nelerdir sizlerden danışmanlık hizmeti alabiliyor muyuz? Şimdiden teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Nis 2021, 16:55

    Merhaba, Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Öğrenci Vizesi Hollanda başvuruları için 2001 yılından itibaren Türkiye’nin her yerinden vize başvurularına danışmanlık hizmetleri profesyonel ülke uzmanlarımız ile verebilmekteyiz. Vize başvuruları 2 farklı kategoride kabul edilmektedir. 90 gün üzeri seyahatleriniz için ulusal vize başvuruları arasında yer alan öğrenci vize türüne başvuruda bulunulmaktadır. Direk olarak Hollanda Konsolosluğunun kabul ettiği bu başvurular Ankara ve İstanbul üzerinden işlemleri kabul edilecektir vize başvurularınızda yüz yüze mülakat işleminizde olabilecektir. Aynı zamanda Hollanda Öğrenci Oturum İzni başvurusunda bulunmuş olmaktasınız. Öncelikle sizlere danışmanlık hizmetlerimiz gereği tarafınıza evrak listeleri yönlendirilecektir. Bu evrakları hazırlarken danışmanlarımızdan destek alabilirsiniz. Evraklarınız tarafımıza ulaştıktan sonra randevu talebinizi oluşturacağız. İstanbul veya Ankara Konsolosluğu tercihinizi bize bildirebilirsiniz. Randevu işlemeleri 2021 yılı için ileri tarihlere verilebilmektedir başvurunuz için 2 ay önceden hazırlanmaya başlanılması tavsiye edilmektedir.

    Öğrenci vizesi Hollanda evrak listesi arasında banka hesap dökümlerine de yer verilmektedir. Bu seyahatinizde masraflar aile üyeleriniz tarafından karşılanacak ise sponsor evrakları da hazırlanılması gerekecektir. Vize Merkezi danışmanlarımız belgeleriniz bize ulaştıktan sonra başvuru formunuzu beyan etmiş bilgiler doğrultusunda dolduracaklardır. Tüm gerekli işlemler tamamlandıktan sonra başvuru dosyanız sizlere teslim edilerek randevunuzda şahsen başvuruda bulunabileceksiniz. Hollanda Öğrenci Oturum İzni başvuruları sonuçlanma süreleri 15 iş günü ve 60 gün olarak bildirilmiştir. Başvurunuzda eksiksiz belge sunmanız oldukça önemli olmaktadır. Vize başvurularını şahsen gerçekleştiren kişiler işlem sırasında birçok hataya sebep verdiklerinden ötürü vize reddi gibi olumsuzluklar ile karşılaşabilmektedirler. Vize Merkezi sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyacaklardır. Bizlere seyahat başlangıç tarihinize belirtmeniz halinde işlemlerinizi başlayabileceğiz.

    Bizlere İzmir veya İstanbul ofislerimiz numaralarından 0 212 970 05 52 ulaşabilirsiniz. Hollanda öğrenci vizesi 2021 koşulları ve talep edilen güncel evrak listeleri sizlere detaylı olarak paylaşılacaktır.

    Değerli bilgilerinize.

    Hollanda öğrenci vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • G.Ş 25 Haz 2021, 10:03

    Merhabalar, Hollanda’da bir üniversiteden kabul kağıdım geldi. Hollanda öğrenci vizesi 2021 yılında nasıl bir işlem uygulanıyor. Ne yapmam gerekiyor ve evrak olarak nasıl belgeler hazırlamalıyım? Konsolosluk ile görüşmemde bilgi alamadım. Bana yardımcı olmak adına bilgi verir misiniz işlemler oldukça karışık ve bilgi kirliliği çok fazla en açıklayıcı sayfa sizin siteniz ve sizden bilgi rica ediyorum.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Haz 2021, 10:30

    Merhabalar, Öğrenci Vizesi Hollanda Konsolosluğundan şahsen yapılan bir işlemdir. Pandemi nedeniyle Kısa dönem öğrenim vizeleri için Konsolosluğa atılan mail ile başvuru talep edilerek konsolosluğun izni ile başvurular kabul edilmektedir. Uzun dönem Hollanda öğrenci oturum izni için başvurular kabul edilmektedir.

    Öğrenci vizesi Hollanda gereken işlemler ve başvuru sistemi son derece basittir. Ancak dikkat edilmesi gereken işlemlerden oluşmaktadır.

    Hollanda vizesi Öğrenci Gereken evraklar sırasıyla;

    • Hollanda’da eğitim alınacak olan üniversite ya da yüksekokulun sizi kabul ettiğine dair kabul kağıdı ( Okulun hangi şehirde olduğu, eğitimin zamanı gibi bilgiler yer almalıdır. )
    • öğrenciye ait olan ve Hollanda’da kalma süresi boyunca en az 30 bin Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası ( Bütün Avrupa ülkelerinde geçerli olması gerekmektedir.)
    • Başvuru sahibi adına yeni tarihli olan ve aile ile ikamet edilen adres bilgilerini kapsayan tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ( Nüfus cüzdanının ön ve arka fotokopisi ile beraber verilmesi gerekir. )
    • Öğrencinin baba ve anne tarafından düzenlenen ve noter tasdikli olan taahhütnamenin aslı ile iki kopya
    • Hollandaca tercüme edilen ve bütün gelir bilgilerini kanıtlayan noter tasdikli taahhütname
    • Başvuru sahibine eğitimi boyunca sponsor olacak anne ve babanın maddi durumu ve gelirini gösterir evraklar
    • Başvuru sahibi 18 yaşından küçük ise anne – babası ya da resmi vasilerinden alınan ve noterden son --6 ay içerisinde çıkarılan muvafakatnamenin aslı ve kopyası
    • Konaklama masraflarının karşılanacağını gösteren belgeler
    • Eğitim programı sertifikası
    • Eğitim burslu ise bunu gösteren belgeler
    • Uçak bileti rezervasyonunun ( Satın alınmış ise mutlaka sunulmalıdır.)

    Hollanda öğrenci vizesi 2021 gibi sorular için 0212 590 05 52 numaralı arayarak müşteri temsilcilerimizden yardım alabilirsiniz.

    Saygılarımla

    Kübra Uluoğlu

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp