Yunanistan Vize Ücretleri 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • S. Batmaz 13 Mar 2020, 12:06
    Yunanistan vize ücretleri 2020 ne kadar? Ücretler içinde neler var? Ne kadar ödersek tam olarak vizeyi almış oluruz? Her işlem için ayrı ayrı mı ücret ödeyeceğiz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Mar 2020, 12:06

    Merhaba,

    Yunanistan vize başvurusu için harç bedeli dışında Vize Merkezi’ne hizmetinden dolayı Yunanistan için vize ücreti ödenmesi gerekir. Alınan sabit hizmet haricinde ek hizmet alınması durumunda ek hizmetlerin her biri için ayrı bir ücret ödenmesi gerekir. Ayrıca Yunanistan vizesi için gereken evraklar arasında bulunan biyometrik fotoğraf, sigorta poliçesi gibi belgelerin temini için ödenmesi gereken ücret başvuranın sorumluluğundadır.

    Harç bedeli başta olmak üzere tüm bu ücretler, başvurulan vize türü ve talep edilen vize süresine bağlı olarak değişmektedir. Bu ücret, vizenin alınacağı dönemdeki kur değerine göre de etkilenebilir. Bu çerçevede kişin ödemesi gereken tam Yunanistan vize ücreti hakkında bilgi alabilmek için Vize Merkezi’nden bilgi alınması tavsiye edilir. Vize Merkezi kendi hizmeti ve güncel harç hakkında gerekli bilgiyi verecektir. Bahsedilen Yunanistan vizesi harç bedelinin yalnızca 0-12 yaş aralığına kadar bir kısmı alınır. 12 yaşını dolduran her çocuk için yine bu harcın tamamının ödenmesi gerekir.

    Aile ziyareti, öğrenci, kültürel sebepli Yunanistan seyahatlerinizin turistik vize kapsamına girmesi nedeni ile aynı fiyat üzerinden ücretlendirilmez. Evrakta farklılık gösterebilmesi sebebinden dolayı bilgi için vize uzmanlarımızı ücretsiz arayabilirsiniz. Kapı vizesi, gemici vizesi, şoför vizesi için de uzmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz. Yunanistan vize fiyatları 2020 yılında yayınlanan duyuruyla Euro cinsinden tahsil edilmektedir. Yunanistan seyahati için başvurulan kategori fark etmeksizin kişinin kendi vize türüne göre ödemekle yükümlü olduğu bir vize harç bedeli vardır. Bahsedilen ücret vize merkezi danışmanınıza teslim edilir. Makbuzu Yunanistan vizesi için istenen evraklar arasına eklenir. Bu makbuz yalnızca bir seferlik kullanıma mahsustur. Yani ret alan başvuru sahibi makbuzu yeniden alabilmek için yeniden Yunanistan vize ücretini ödemelidir.

    Yunanistan vize ücretleri 2020 hakkında detaylı bilgi için konusunda deneyimli vize uzmanlarımızı arayabilir; Vize Merkezi ofislerimizi ziyaret ederek destek alabilirsiniz.

    İlginiz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Yunanistan vize ücretleri 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp