Yunanistan Kapıda Vize 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • M. Özmen 28 Şub 2020, 10:14
    Yunanistan kapıda vize 2020 yılı içinde geçerli evraklar nelerdir? Bu kapıdaki vize olayı nasıl bir şey?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 Şub 2020, 10:14

    Merhaba,

    Kapıda Yunanistan vizesi için gerekli evraklar; seyahat bitiş tarihinden sonra 3 ay daha geçerliliği olan ve içinde vize basımı için boş sayfaların bulunması gereken pasaport, ilgili pasaportun fotokopisi (Pasaport üzerinde K.K.T.C vize damgası olan başvuru sahiplerine kapı vizesi verilmemektedir. Kapı vizesi gerekli evrakları vize başvuru merkezine sunulurken pasaportun aslı değil fotokopisi verilir), 3,5 x 4,5 cm ölçülerinde, güncel 2 adet biyometrik fotoğraf şeklinde sıralanmaktadır.

    Maddi gelir beyanı için, son 3 ayın bilgisini içerecek şekilde hazırlanan ve içinde seyahat masrafını karşılamaya yetecek kadar bakiye bulunan banka hesap dökümü bulunmalıdır. Yunanistan vize evrakları arasında her iki yüzünün de ibraz edilmesi gereken nüfus cüzdanı fotokopisinin ve gidiş-dönüş olarak satın alınmış feribot biletinin de bulunması gerekmektedir. Feribot biletlerine ait rezervasyonlar başvuru aşamasında kabul edilmemektedir. Otel rezervasyon tarihinin vize alınan tarihler arasında geçerli olduğuna emin olunmalıdır. Günübirlik ada seyahatinde otel rezervasyonu talep edilmemektedir. Kapı vizesi başvuru formunun Schengen vize başvuru formundan farklı olmaması nedeniyle vize başvuru formunun dikkatle doldurulması çok önemlidir.

    Kapı vizesi başvuru aşamasında gerekli evrakların başvuru merkezine 4 iş günü öncesinden teslim edilmesi gerekmektedir. Midilli, Sakız, Rodos, Sisam, Meis ve Kos adasını ziyaret edecek T.C. vatandaşlarının işlemini gerçekleştiren Vize Merkezi, kontrol için gerekli olan evrakı mail yoluyla göndermektedir. Başvuru sahibinin seyahat edeceği adaya varışının 24 saat öncesine kadar adadaki sınır kontrol noktasında bulunan pasaport kontrol yetkilisine başvuru evrakı, pasaportun kimlik bilgisi içeren sayfası ve fotoğraflı Yunanistan Schengen vize başvuru formunun taranmış hali vize başvuru merkezi tarafından teslim edilmelidir.

    Yunanistan kapıda vize 2020 başvuru formunun doldurulması esnasında sorulara verilen yanıtlarla diğer seyahat evraklarının arasında tutarlılık olması gerekmektedir. Kapıda Yunanistan vizesi hakkında daha detaylı bilgi almak ya da vize başvurusunda bulunmak için Vize Merkezi ofislerini arayabilir; müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz.

    Vize işlemlerinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Yunanistan kapıda vize 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp