• Yunanistan vizesi başvurusu vize ücretleri ne kadardır?
    O., 21 Kas 2018, 14:45

    Merhabalar Ben makedonya'da çalışıyorum dolayısıyla burada ikametgat ediyorum ancak kız arkadaşım türkiyede yaşıyor ve ikimiz sadece 5 - 7 gün gibi bir sürelik yunanistan'ı ziyaret etmek istiyoruz. Vize için bilgi alabilir miyiz normal bordo sıradan pasaportumuz mevcut. İşlem ücretleri hakkındada bilgi verirseniz sevinirim ve kalacağımız otel vs şimdiden tutsak o evraklarla beraber gidiş dönüş bileti ile başvursak daha mı kolay olur. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunan vatandaşı ile evlenerek serbest dolaşım hakkı
    M., 05 Kas 2018, 00:39

    Merhaba ben Türk vatandaşıyım evleneceğim kişi ise yunan vatandaşı, benim sormak istediğim soru evlendikten sonra ben de onunla birlikte serbest dolaşım hakkına sahip olabiliyor muyum?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunan vatandaşlığı için nereye başvuru yapılır?
    A. Y., 26 Eki 2018, 15:54

    Merhaba Atalarım 1903 yılından önce Yunanistan'dan İzmir’e göç etmişler. Vatandaşlık için başvuru yapmak istiyorum. Nereden başvuru yapabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunan pasaportu ile İngiltere'ye vizesiz girilebiliyor mu?
    S. C., 16 Eki 2018, 22:15

    Merhaba, Ben Yunanistan - Komotini doğumluyum. Hem Yunan vatandaşlığım hem de TC vatandaşlığım var yani çifte vatandaşım. Yunan pasaportum ve yunan kimliğim ile "vizesiz" İngiltere'ye giriş yapabiliyorum değil mi? İngiltere vizesi almama gerek yok? Konu ile ilgili beni bilgilendirebilirseniz sevinirim. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Turistik vize ücreti 2018
    G. B., 15 Eyl 2018, 18:27

    Merhaba Sizin merkezinizden başvuru yaptığımızda vize ücreti dışında ek bir ücret ödemesi yapıyor muyuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan kapı vizesi ücreti
    T. B., 14 Ağu 2018, 15:25

    Merhaba, Yunanistan kapı vizesi için, sizin hizmetleriniz dahil, ücreti ne kadar? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Çalışma vizesi
    Ç. B., 06 Ağu 2018, 18:41

    Yunanistan çalışma vizesi için gerekli şartlar nelerdir? Bu konuda bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Turistik Seyahatlerde Sponsor Kimler Olur ?
    Ç. Ç., 22 Tem 2018, 16:56

    İyi günler, Ben İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencisiyim, kendi adıma açılmış bir hesabım yok. 18 Ağustos tarihinde nişanlımla beraber Yunan adalarına seyahat etmeyi planlıyoruz. Kendi adıma hesap açtırsam bu yeni hesabımla başvuru yapabilir miyim, son 3 ayı içermediği için sorun olur mu? Eğer yakın zamanlı yeni açılmış hesap kabul edilmeyecekse, nişanlımı maddi sponsorum olarak gösterip ona ait hesap dökümüyle ikimiz de başvuru yapabilir miyiz? Konuyla ilgili en kısa süre içinde beni bilgilendirmenizi arz ederim. İyi çalışmalar...

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Uzun Süreli Schengen vize başvurusu için ne yapılması gerekir ?
    K. B., 12 Tem 2018, 10:50

    Merhaba ; Yunanistana gitmek istiyorum tatil için thasos ve halkidiye fakat vize almam gerekiyor. Normal shengen vizesine mi başvurmak daha karlı olur ? Shengene basvurup yunanıstana gırıs yapıcagım ıcın vıze suresının uzunlugu ıle ılgılı nasıl bır sonuc olur? Yanı sormak ıstedıgım su aslında, yunanıstana gıtmek ıcın shengne basvurdugumda vıze suresını uzun verırlermı? shengenle sonucta cogu yere gıdenbılıorum o nedenle shengene basvurmak ıstedım , yardımcı olabılır mısınız yunanıstan ıcın ne gıbı bı yol ızlemelıyım

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İlk Kez Schengen Vizesi Alacak Kişiler
    S. K. Ş., 26 Haz 2018, 12:11

    İyi çalışmalar, Bu yaz Midilli'ye turistik amaçlı 2 günlük bir gezi planlıyoruz. Sonrasında da kullanabilmek için Schengen vizesi almak istiyorum. Daha önce Schengen vizesi başvurusu yapmadım. Konsolosluğa gitmeden vize başvurusu yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yurt dışında ikamet edenler için Yunanistan Vize Politikası
    N. Ş., 20 Haz 2018, 11:20

    İyi günler, TC vatandaşıyım Schengen vizesi almak istiyorum. Yalnız Irak’ta ikamet ediyorum ve Irak'tan gitmek istediğim ülkelere sizin aracılığınızla alacağım vizeyle gidebilir miyim ve neler gerekli? en kolay veren ülke hangisi bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Red Kararı
    Ş. Ç., 19 Haz 2018, 17:36

    merhaba, yunanistan turistik vizesi için başvuruda bulunmuştum fakat red cevabı geldi. sorum; bu karara itiraz edebiliyor muyuz, edebiliyorsak itiraz dilekçesi hangi dilde olmalı? teşekkür ederim şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Makedonya için Yunanistan Transit Vize Uygulaması
    A. A., 18 Haz 2018, 14:31

    MAKEDONYA-ÜSKÜP SEYAHATİM İÇİN (OTOBÜS İLE KARA YOLUNDAN AİLEMLE BİRLİKTE YAKLAŞIK 10 GÜNLÜĞÜNE BİR DOSTUMUZUN YANINA ZİYARET AMAÇLI GİDECEĞİZ. BU SEBEP İLE BİZE TRANSİT VİZE GEREKECEKTİR( (2 YETİŞKİN + 2 ÇOCUK-ÖĞRENCİ) YALNIZ TRANSİT VİZE ŞARTLARINIZDA GİDİLECEK ÜLKENİN VİZESİ YA DA OTURMA İZNİ GEREKTİĞİNDEN BAHSEDİYOR OYSA MAKEDONYA BİZE VİZE UYGULAMASI YAPMIYOR? BU DURUMDA NE YAPMAM GEREKİYOR VE DE 06/07/2018-15/07/2018 ARALIĞINDA ZİYARETİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ : EĞER ŞARTLARIMIZ UYGUN OLURSA TRANSİT VİZEYİ EN ERKEN NE KADAR SÜREDE ALABİLİRİZ VE AYNI ZAMANDA ÜCRETİ NE OLACAKTIR( 2 YETİŞKİN+1 ÇOCUK=9 YAŞ+ 1 ÇOCUK=13 YAŞ) İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER CEVABINIZI İVEDİ OLARAK BEKLERİZ.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Tır Şoförleri Çalışma İzni Vizesi
    S., 16 Haz 2018, 15:18

    Yunan plakalı ticari tır şöförü olmak istiyorum firma akrabalarımın çalışabilir miyim? yardımlarınız için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vatandaşlık İşlemi
    E. Ö., 12 Haz 2018, 22:18

    Selam, alt-üst soy geçmişimizde gözüken babam, dedem ve dedemin babası Yanya doğumlu babam 1908 Yanya doğumlu, ben 1965 İzmir doğumluyum. Vatandaşlık Hakkım var mı? teşekkür ederim....

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan vize dilekçesine neler eklenmelidir?
    Ö. A., 05 Haz 2018, 01:08

    Merhabalar Yunanistan vizesi dilekçesiyle ilgili bir şey soracaktım. Dilekçeye daha önce İngiliz nişanlım ile beraber yaptığımız aynı damgalı yurtdışı yolculuklarını göstermek adına , nişanlımında vize fotokopileri ve pasaport fotokopisini de ekleyerek dilekçede beraber seyehat edeceğimizi yazmam doğru olur mu acaba? Çünkü yunanistan sonrası beraber Tunus seyehatimiz olacak bu seyehatinde bilet ve rezervasyonları ekleyebilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan üzerinden Makedonya'ya nasıl geçilir?
    S. Y., 29 May 2018, 13:49

    Merhaba, Yunanistan üzerinden kendi aracımla direkt olarak Makedonya'ya geçmek istiyorum. Konu ile ilgili izlemem yol nedir? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Schengen vizesiyle başka ülkeden giriş yapmak
    S. K., 06 May 2018, 15:37

    Merhabalar 11 yasındaki kızımın Fransa'dan alınmış schengen vizesi vardır. Fakat ilk girişini Fransa'dan yapmaktan vazgectik. İlk girişi Yunanistan'a yapmak istiyoruz halen mevcut olan vizemizle tekrar Yunanistan'dan schengen mi almamız gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Günübirlik Yunanistan gezisi için gerekli vize
    G. Ç., 26 Nis 2018, 10:47

    Selamlar, benim eşim AB vatandaşı ,eşimle birlikte günü birlik gezi düşünüyorum, ne tarz vize almalıyım,vize prosedürleri nelerdir,en kısa kaç günde çıkar,internet üzerinden başvuru yapabilir miyim ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Şirket sahipleri turistik vize için hangi evrakları hazırlıyor?
    suheyla, 24 Nis 2018, 12:03

    Merhaba ben şirket sahibiyim turistik vize için şirket sahipleri şirket çalışanları ile aynı evrakları mı hazırlıyor? Şirket sahipleri turistik vize için hangi evrakları hazırlıyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vizesi için Uçak Bileti Şart Mı?
    Y. ÇALLI, 22 Mar 2018, 16:20

    Ben iki yıl önce taşındığım Kırklareli'nde yaşıyorum. Şu an avukatlık yapıyorum. Yunanistan'a günübirlik veya bir kaç gün konaklamalı ailece turistik gezi yapmak istiyorum. Bunun için vize müracaatında bulunduğumda uçak bileti, tur faturası vs sunmam mümkün olmayacak. Bu şekilde vize alabilir miyim? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan vize ücretleri ve indirimleri nelerdir?
    Ü.T., 19 Mar 2018, 17:43

    Merhaba, Yunanistan vize başvuru ücretleri nedir? 7 kişi olacağız. Sigorta dahil kişi başına ücret öğrenebilir miyiz? En geç ne zaman başvuru yapmamız gerekiyor? iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Selanik göçmeni atalarım var, vatandaşlık alabilir miyim?
    B. M., 19 Mar 2018, 10:56

    Merhaba vize merkezi Anneannem, dedem, babanem ve eşi dedem Selanik Dimetoka doğumlular ancak 1950 lerde Türkiye'ye göç etmişler, şu an hepsi hayata gözlerini yumdular, benim dedelerimden ya da ananem üzerinden vatandaşlık alma hakkım var mı öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • AB Vatandaşı Eşi Nasıl Turistik Vize Başvurusu Yapar?
    A.A., 03 Mar 2018, 00:03

    Selam, benim eşim Alman vatandaşı iki yıl Almanya'da yaşadım. Sonra ben Türkıye'de yaşamaya karar verdım, 2 yıldır Türkıye'de yaşıyorum. Arkadaşlarım ıle Yunanıstan'a gidip turistik amaçlı bir gezi yapmak istiyorum, AB vatandaşı eşimin evrakları lazım olur mu yoksa bireysel evraklarımla mı başvuru yapmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Schengen Vizesi Gerekli Evraklar
    E.Ç., 02 Mar 2018, 09:21

    Merhaba, Yunanistan'a aile olarak yapacağımız turistik ziyaret için gerekli belgeler nelerdir. E. Çakır : Özel Sektör Çalışanı ve Sosyal güvenlik primleri SGK'ya ödeniyor. E. S. Çakır: Banka Çalışanı ve Sosyal güvenlik primleri T. G. BANKASI A.Ş. MEMUR VE MÜSTAHDEMLERİ EMEKLİ VE YARDIM SANDIĞI VAKFI'na ödeniyor. B. N. Çakır : Öğrenci (8 yaşında)

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil Pasaporta Transit Vize Uygulaması Var Mı?
    E. Ü., 23 Şub 2018, 15:30

    Benim, eşimin ve oğlumun yeşil pasaportu var. Yunanistan'dan geçerek Saraybosna'ya gideceğiz. Bizim transit vize almamıza gerek var mı birde diğer 2 ailede var onlarda 7 büyük 2 çocuk var onlar için gidiş geliş transit vize ne kadardır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Çalışma İzni
    B. A., 21 Şub 2018, 17:50

    Merhaba, iyi çalışmalar. Ben Yunanistan'a özel şoför olarak gitmeyi düşünüyorum böyle bir şey mümkün mü? Yunanistan çalışma izni almak nasıl olabilir? Mümkünse şartları nelerdir? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Turistik Vizesi Evrakları
    T. K., 20 Şub 2018, 02:48

    Merhaba ben İzmir'de Urla'da ikamet etmekteyim, sorum kendi aracımla Yunanistan seyahati yapmak istiyorum ne yapmalıyım, bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Atalarım Selanik göçmeni. Vatandaşlık alabilir miyim?
    S.K., 19 Şub 2018, 13:23

    Yunanistan Selanik göçmeniyim. Mübadele olduğu dönemde Türkiye'ye gelinmiştir. Bununla ilgili eğer babamızın, dedemizin ,babaannemizin gibi o ülkeye ait kimliği bulunan kişilerin yakınları başvuru yapabilir diye bir yazı okudum . Fakat dedem vefat etmiştir bununla ilgili nasıl bilgi alabirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Erasmus Vizesi Nasıl Uzatılır?
    B.Ş., 15 Oca 2018, 13:48

    Oncelikle selamlar. Ben Erasmus+ kapsaminda bir EVS projesine katilmak icin Yunanistan'a geldim. Katildigim projenin suresi 1 yil ve Yunanistan Ankara Konsolosluk Ofisi 6 aylik vize verdi. Bu 6 ayin sonunda proje sonuna kadar kalabilmek icin ne yapmaliyim? Selanik'te bunu halledebilmek mumkun mudur? Tesekkurler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Yunanistan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp