Aile Birleşimi Vizesi

Bilgi Sayfasına Dön
  • L. İpekçi 17 Oca 2018, 22:26
    İyi günler. Aile birleşimi vizesi hakkında bilgi alacaktım. Eşim Hollanda vatandaşı ve orada yaşıyor, istek işlemlerimizi yaptık onay geldikten sonrası Ankara vize başvurusu yapmaya gidildiğinde süreç nasıl işleyecek merak ediyorum?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Oca 2018, 22:26

    Merhaba,
    Hollanda aile birleşimi işlemlerinden resmi eşler, kayıtlı partnerler faydalanabilir. Aile Birleşimi vizelerinde Hollanda'da yaşayan eşin Hollanda vatandaşlığı veya Hollanda oturum izni olması gerekir. Vize başvurusunu Hollanda'daki eş yapmaktadır. Türkiye'den Hollanda'ya gidecek olan eş ise öncelikle MVV denilen geçici oturum vizesine başvuru yapmalıdır. Ayrıca Türkiye'deki kimlik belgesinin fotokopisi veya oturum izninin fotokopisini, evlilik belgenizin fotokopisi, Hollanda'daki eşin gelirini gösteren gelir evrakları ve sponsorluk beyanını ibraz etmeniz gerekir. Bu evraklara ek olarak standart evraklar da sunmalısınız elbette. 

    Ankara Vize Merkezi
    Nazlı

    hollanda aile birleşimi vizesi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M. Baran 23 May 2019, 16:56

    İyi günler benim evlilik yapmayı düşündüm bir bayan var kendisi Hollanda vatandaşı Türkiye'ye gelecek ve biz evleneceğiz kısmet olursa lakin şöyle bir sorunumuz var kendisi hasta olduğundan dolayı devletten para ve yardım alıyor buda 900 Euro civarı duyduğuma göre asgari ücretli olması gerekiyormuş ama kendisin şu an çalışmaya durumu el verişli değil bana istek atarsa kabul olma şansı var mıdır? Cevaplarsanız ve yardımcı olursanız sevinir şimdiden teşekkürler

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 May 2019, 17:36

    Merhaba,
    Hollanda aile birleşimi vizesi başvurusu yaparken Hollanda'daki eşin devletten son 3 yıl içinde bir esnek sözleşme çerçevesinde kesintili olarak kamu fonu alması mümkündür ancak bu kamu yardımları toplam 26 haftadan uzun olamaz. Ancak birden fazla muayenede Hollanda'daki eşin %80-100 arasında fiziksel engeli olması durumunda gelir beyanından muaf tutulabilirsiniz. Dosyanızın bizzat incelenmesi gerektiği için müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçmeniz tavsiye edilir.

    Ankara Vize Merkezi
    Nazlı

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Ö. Çınar 23 May 2019, 17:39

    Merhaba, Hollanda aile birleşim vizesiyle ilgili bilgi almak istiyorum.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 24 May 2019, 15:57

    Merhaba,
    Hollanda aile birleşimi, Hollanda vatandaşı veya oturumu olan bir eş, aile üyesi veya kayıtlı ortak üzerinden bir yabancının Hollanda'ya oturum izni başvurusu yapmasıdır. Hollanda'da yaşayan aile üyesi veya kayıtlı ortak Hollanda'daki Göçmenlik ve Yurttaşlık Servisi'ne (IND) bir başvuru yapar. IND'den onay geldikten sonra Türkiye'deki eş gerekli evraklar ile ikametinin bulunduğu bölgeden sorumlu Konsolosluğa başvuru yapar. Hollanda'daki eşin vatandaşlık, oturum izni, Türkiye'deki eşin bilgilerine göre başvuru evrakları değişiklik göstermektedir. Hollanda aile birleşimi bir oturum vizesi olduğu için başvuru sürecinde profesyonel danışmanlık hizmeti almanız tavsiye edilir.

    Ankara Vize Merkezi
    Nazlı

    Hollanda aile birleşimi vizesi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp