• İsviçre Ekspres Vize
    L.L., 22 Nis 2020, 09:43

    İsviçre Ekspres vize diye bir vize duydum. Ablamlar İsviçre vatandaşı ve çocuklarını evlendirecekler. Bana davet mektubu ve düğün davetiyeleri geldi. 15 gün sonra İsviçre’de olmam gerekiyor. Daha önce hiç yurtdışına çıkmadım. Devlet Memuruyum evraklarımın hepsi hazır. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vizeli mi
    F.G., 20 Nis 2020, 16:57

    Merhaba, İlk kez yurt dışına çıkacağım ve İsviçre’ye gideceğim. İsviçre vizeli mi acaba? Sadece Kira gelirim var. Kira gelirimi ispatlasam vize alabilir miyim? Aynı zamanda Serbest Meslek sahibiyim ama vergi levham yok. Resim sergileri açıp, yapmış olduğum resimleri satıyorum. Sizin aracılığınız ile başvuru yapıp, vize alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vize Fotoğraf Ölçüleri
    M.B., 20 Nis 2020, 14:50

    İsviçre vize fotoğraf ölçüleri nedir? Vize fotoğrafı nasıl olmalıdır? Dikkat edilmesi gerekenler neler? Randevu alma konusunda yardımcı olabilir misiniz? Yakın tarihe randevu vermiyorlar bizim 15 gün içinde vizeyi almamız gerekiyor. Evrakları size göndersek yakın tarihe randevu alabilir misiniz? Daha önce İsviçre vizem olduğumdan dolayı vekalet versem bütün işlemleri benim adıma yapabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vizesi Dilekçe Örnekleri
    S.S., 20 Nis 2020, 14:13

    Merhabalar, İsviçre vizesi dilekçe örnekleri nerede bulunur? Sizde mevcut mudur? Davetiye, ticari vize başvurusu yaparken gerekli midir? Biz Türkiye’de imalat yapıp İsviçre’ye ve diğer ülkelere ihracat yapan bir firmayız. Hem çalışanlarımız hem de şirket ortaklarımız zaman zaman İsviçre’ye ticari amaçla gitmektedir. Gidecek kişilerin evraklarını ve dilekçelerini ben hazırlıyorum. Şirketimizde Turistik amaçlı gidişlerde olmaktadır. Hem Turistik vizede hem de Ticari vizede hazırlanması gereken dilekçeler konusunda bilgi verebilir misiniz? Sitenizi detaylı inceledim güncel bilgiler olmasından dolayı bundan sonra şirket olarak sizinle çalışmak istiyoruz. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Online Başvuru
    F.C., 20 Nis 2020, 12:35

    Merhabalar, Vize sürecini başlatabilmek için İsviçre online başvuru belgesine nasıl ulaşabilirim? Başvuru Formunu İngilizce mi doldurmam gerekir? İlk defa Online başvuru formu dolduracağım yanlış ya da eksik doldurursam ret alır mıyım? Formu doldurduktan sonra randevu nasıl alabilirim? Bu konuda siz yardımcı olur musunuz? Yanlış bir şey yapıp hem zaman hem de paramı kaybetmek istemiyorum!

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vizesi Vekâletname
    P.G., 16 Nis 2020, 17:38

    İsviçre vizesi vekâletname belgesi hangi durumda verilir? İsviçre vizesi almak istiyorum. 2 yıl önce de sizin aracılığınız ile vizemi aldım. Hızlı sonuç almanız ve hizmetinizi beğendiğim için tekrar sizinle başvurmak istiyorum. Geçen sefer ilk defa başvurduğum için parmak izi vermek için gelmiştim. Bu sefer vekâletname de istenmiş. Ne işe yarıyor? Noterden mi verilmesi gerekiyor? Şirket sahibiyim turistik amaçlı gideceğim, yine sizin aracılığınızla başvurmak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Başkonsolosluğu İstanbul
    M.E., 16 Nis 2020, 13:52

    İsviçre Başkonsolosluğu İstanbul hala vize başvurusu kabul ediyor mu? Daha önce kendim başvuru yaptığımda randevu gününü çok ileri tarihe verdiler, işlemleri mi daha hızlı nasıl yapabilirim? Vekâlet versem benim adıma işlemleri yapabilir misiniz? İsviçre’de iş yaptığım firmadan davetiye gelecek, Davetiye Konsolosluğa hitaben mi olmalı, hazırlanacak davetiye içeriği nasıl olmalıdır? İsviçre’ye beraber çalıştığım iş ortağımla birlikte gideceğim onun da aynı evrakları hazırlaması gerekir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Büyükelçiliği Ankara
    S.S., 15 Nis 2020, 16:29

    Merhabalar, Ankara’da yaşıyorum, İsviçre Büyükelçiliği Ankara vize başvurularını kabul ediyor mu? Aile ziyareti vizemi kısa zamanda almam gerekiyor ama duyduğuma göre yoğunluk nedeniyle çok ileri tarihe randevu veriyorlarmış. Yetkilendirilmiş İsviçre Vize Başvuru Merkezlerinden başvuru yapmak daha hızlı mı olur? Sıkıcı prosedürlerle uğraşmak istemiyorum, daha önce vize alırken randevu günü eksik evrak sunduğum için tekrar tekrar randevu almak zorunda kaldım. İsviçre’deki akrabamdan davetiye almam gerekiyor mu? Davetiye mektubunun aslını mı istiyorlar? Yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Oturum izni evrakları
    D.Ş., 15 Nis 2020, 12:45

    Merhaba, İsviçre’de oturum almak için Hazırlanması gereken İsviçre oturum izni evrakları nelerdir? Çalışma izni ile gitmek istiyorum fakat herhangi bir firma ile görüşmedim. Bu konuda bana siz yardımcı olabilir misiniz? Ne kadar süreyle oturum alabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Oturum İzni
    K.E., 15 Nis 2020, 12:21

    İsviçre oturum izni almak için ne yapmak gerekiyor? Hangi durumlarda bu izin veriliyor. İsviçre’ye Öğrenci olarak gidip orada kalmayı düşünüyorum. Orada bana yardımcı olacak akrabalarım var. Sizin aracılığınızla başvuru yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Ticari Vize
    M.M., 15 Nis 2020, 11:50

    Merhaba, İsviçre’de bulunan ürün satışı yaptığım şirketten davet mektubu geldi. Şirket ortağım ile birlikte gideceğiz. Satmış olduğumuz ürünler hakkında çalışanlarına eğitim vereceğim. Bu durumda almam gereken vize türü İsviçre ticari vize midir? Değerli olan vaktimi başvuru işlemleri ile kaybetmek istemiyorum. Daha önce Schengen vizesi almıştım. Ben gelmeden tüm işlemleri siz benim adıma vizemi alabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Transit Vize
    Y.U., 14 Nis 2020, 20:55

    Merhaba, İsviçre transit vize almam gerekiyor mu? Almanya’ya gitmek istiyorum ama Uçak ilk önce Basel Mulhouse Freiburg Havaalanı’na gidecek orada aktarma yapılacak. Aktarma süresi 3 saat sürecek ve havaalanından dışarı çıkılmayacak. Bu durumda hangi vizeyi almam gerekir. Sadece Almanya vizesine başvuru yapmam yeterli mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vize Ret İtiraz
    K.K., 14 Nis 2020, 20:33

    Merhaba,İsviçre vize ret itiraz nasıl yaparım? Kısa süre önce vize reddi aldım. Birçok kişi redde itiraz etmenin doğru olmadığını, yeni bir başvuru yaparsam vizemin onaylanabileceğini söyledi. Kendim başvuru yapıp hem paramı hem de değerli vaktimi harcamak istemiyorum? Daha önce ret almış bir arkadaşım sizi bana tavsiye etti. Sizin aracılığınız ile başvuru yapıp, vizesini almış. Bana yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vize Reddi
    İ.R., 13 Nis 2020, 13:37

    İsviçre vize reddi almamak için nelere dikkat edilmelidir? Yakın zamanda vize başvurumdan ret aldım. Turistik vize olarak başvuru yaptım aslında ablamlar İsviçre’de ikamet ediyorlar. Onlara sürpriz yapmak istediğim için davet mektubu istemedim. Sunmuş olduğum banka dökümlerim vadeli hesaptı. Bu yüzden ret almış olabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Erasmus Vizesi
    K.L., 13 Nis 2020, 11:50

    Merhaba ; Üniversitenin son iki yılında İsviçre’de Erasmus ile öğrenim görmek istiyorum, bu durumda İsviçre Erasmus vizesi mi almam gerekir? Hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Başvuruyu yapabilmem için İsviçre’de ki okuldan kabul yazım henüz gelmedi. Yurtdışı ikili değişim programlarına katılabilmek için öğrencileri hangi kriterlere göre seçiyorlar?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Çalışma Vizesi
    Ç.Y., 10 Nis 2020, 18:15

    İsviçre menşeli bir şirkete orada çalışmak üzere başvurdum. Bunun için İsviçre çalışma vizesine mi başvurmam gerekiyor? Şirketten bir belge gerekir mi? Çalışma izni başvurusu yapabilmem için hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Oturum iznini de Türkiye’de İsviçre Konsolosluğu mu veriyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Davetiye Vizesi
    M.M., 10 Nis 2020, 17:44

    İsviçre davetiye vizesi var mı? Bir akrabamın davetiyle gidersem daha kolay mı vize çıkıyor? Devlet dairesinde çalışıyorum. Çalıştığım iş yeri bana İngilizce vize talep dilekçesi vermiyor. Bu durumda İş yeri vize talep dilekçesi olmadan dosyalarımı Konsolosluğa sunabilir miyim? Benimle birlikte oğlum da gelmek istiyor onun için de davetiye almam gerekiyor mu? Geçen sene de Fransa’ya gitmiştim. Vize işlemleri ile uğraşmaya vaktim yok, bana siz yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre turist vizesi için gerekli belgeler
    S.E., 10 Nis 2020, 08:16

    İsviçre turist vizesi için gerekli belgeler nelerdir? Turist vizesiyle İsviçre’de ne kadar kalınabiliyor? Şirket sahibiyim ama SSK emeklisi olabilmem için, aynı zamanda arkadaşımın şirketinde çalışıyor gözüküyorum. Daha önce Fransa’dan 2017 ve 2018 yıllarında vize aldığım da parmak izi vermiştim. Vize işlemleri ile uğraşıp, değerli vaktimi harcamak istemiyorum. Başka bir arkadaşıma hem hızlı hem de uzun süreli vize almışsınız. Bana da sizi arkadaşım tavsiye etti. Bana da yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre vize başvuru ücreti 2020
    Y.U., 09 Nis 2020, 18:58

    İsviçre vize başvuru ücreti 2020 yılında ne kadar oldu? Başvuru dışında da bir ücret ödeniyor mu? İsviçre vizesi alınırken seyahat sağlık sigorta ücreti ne kadar ödeniyor? Vizemiz onaylandığında pasaportumuzu siz mi bize ulaştıracaksınız? Kendim başvurarak zaman ve para kaybetmek istemiyorum, sizden destek almak istiyorum. Size hizmet ve danışmanlık bedeli olarak ne kadar ödeme yapacağım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre aile birleşimi için gerekli evraklar 2020
    Y.P., 08 Nis 2020, 15:19

    İsviçre aile birleşimi için gerekli evraklar nelerdir? Aile birleşimi yaptığımda oturum ve vatandaşlık hakkım oluyor mu? Eşim İsviçre vatandaşı benim gideceğim İsviçre Kantonundaki konuşulan dili bilme zorunluluğum var mı? Dil seviye tespiti yaptırma zorunluluğum var mı? Sunacağım evrakları apostil yaptırmam gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vize Formu
    Y.M., 08 Nis 2020, 12:03

    İsviçre vize formu nereden temin edilebilir? Formu kendimiz mi dolduruyoruz? Formu doldurma ve randevu alma kısmında yardımcı olabilir misiniz? Evrakları hazırlarken nelere dikkat etmem gerekir? Dilekçeleri mi siz hazırlayabilir misiniz? Seyahat Sağlık Sigortası konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Daha önce yaptığım vize başvurumda bana aracı firma yardımcı olmadı, randevu günü çok zorlanmıştım. Sizinle birlikte başvuru yapmak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Konsolosluğu aile birleşimi
    G. Şen, 08 Nis 2020, 09:25

    İsviçre konsolosluğu aile birleşimi vizesi başvurularını kabul ediyor mu? Bizzat başvuru yapabiliyor muyuz? Randevu almak için konsolosluğa telefon etmemiz mi gerekir? Hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? İsviçre de ki eşim müracaat için Türkiye’ye gelmesi gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Evlilik Vizesi
    S. Parlak, 07 Nis 2020, 16:04

    İsviçre evlilik vizesi için başvuru yapmak istiyorum. Evlilik öncesi ya da evlendikten sonra vize başvurusunda bulunabilir miyim? Bu şekilde vize almam İsviçre’de oturum almamı sağlar mı? Türkiye’de evlenmeyi planlıyoruz. Bu durumda İsviçre’de kayıt olabilmesi için ne yapmamız gerekir? Randevu alma konusunda yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    E.A, 07 Nis 2020, 14:30

    İsviçre ziyaret vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Ziyaret vizesi hangi durumlarda alınabiliyor öğrenmem mümkün mü? Yaz aylarında İsviçre’deki akrabama ziyaret vizesi alarak gitmek istiyorum. İsviçre ziyaretim için akrabamdan davetiye almam gerekir mi? Özel bir firmada 10 yıldır çalışıyorum. Eşim ev hanımı, çocuklarımın yaşı küçük henüz okula gitmiyorlar. Bilgilendirebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Hangi Vizeyi Kabul Ediyor?
    Y.H., 07 Nis 2020, 12:41

    Baharda İsviçre’ye akrabalarıma, bir seyahat planlıyorum ancak İsviçre hangi vizeyi kabul ediyor bilmiyorum. Aynı zamanda arkadaşlarımla buluşup turistik gezi planlıyorum. Öğrenciyim bana babam sponsor olacak. Turistik vize mi almalıyım yoksa davetiye alıp aile ziyareti mi yapmam daha doğru olacaktır. Yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Konsolosluğu Profilo
    Y.T., 07 Nis 2020, 02:34

    İsviçre Konsolosluğu Profilo AVM’nin içinde mi yer alıyor? Oradan başvuru yapabiliyor muyuz? Konsolosluk sadece İstanbul'da mı var? Şahsen başvuru yapabilir miyim? Başvuru için form doldurma ve randevu alma konusunda yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Schengen Vize Başvuru Formu
    esra, 06 Nis 2020, 14:04

    İsviçre Schengen vize başvuru formu sizde mevcut mu? Nereden temin edebilirim? Başvuru formunu doldururken nelere dikkat etmem gerekir? Başvuru formunu randevu günü evraklarımla birlikte başvuru merkezine mi teslim etmem gerekiyor? Formu İngilizce mi doldurmam gerekir? Formu doldurduktan sonra randevu nasıl alabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vizesi Almak Zor Mu?
    A.C, 06 Nis 2020, 13:47

    Bir süredir İsviçre’ye gitme yollarını araştırmaktayım; İsviçre vizesi almak zor mu merak ediyorum. Avukatım, turistik amaçlı seyahat etmek istiyorum. Hazırlamam gereken evrak listesini öğrenebilir miyim? Daha önce Schengen vizesi almadım. Bu konuda siz yardımcı olur musunuz? Bilgi lütfen.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Aile Ziyareti Vizesi Gerekli Evraklar
    t.ç., 06 Nis 2020, 13:43

    İsviçre aile ziyareti vizesi gerekli evrakları öğrenebilir miyim? Orada yaşayan bir yakınımı ziyaret etmek istiyorum. Şirket sahibiyim, daha önce aldığım 3 yıllık schengen vizem önümüzde ki ay sona eriyor. Vize işlemleri ile uğraşıp gereksiz zaman kaybına uğramak istemiyorum. Vize Merkezi olarak işini düzgün yapan bir firma olduğunuzu düşünüyorum. Bana danışmanlık hizmeti verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Schengen Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    a.a., 06 Nis 2020, 13:26

    İsviçre schengen vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Ben kitap yazarıyım aynı zamanda iki filmin senaryosunu da ben yazdım. Alacağım bu vizeyle İsviçre’de ne kadar kalabilirim? En son aldığım Schengen vizesinin süresi 6 aylıktı. Uzun süreli vize alabilmem mümkün olabilir mi? Bu konuda siz bana yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İsviçre için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp