• Belçika Çalışma Vizesi
    Vural, 15 Nis 2020, 16:59

    Merhaba, İstanbul’da bir otelde aşçılık yapıyorum. Belçika’da yaşamak istiyorum, 32 yaşındayım. Belçika çalışma vizesi nasıl alabilirim? Ofisinize gelip yüz yüze görüşme şansım olabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vizesi nereden alınır?
    H. Karaca, 14 Nis 2020, 14:09

    Merhaba sayın yetkili, temmuz aynın son haftası arkadaşım ile birlikte Belçika’ya gitmek istiyorum. Eskişehir’de üniversite öğrencisiyim. İkamet adresim Bursa’da görünüyor. Belçika vizesi nereden alınır, nereye başvuru yapmam gerekir? Detaylı bilgi verebilir misiniz? Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vize başvurusu
    N. Odabaş, 14 Nis 2020, 13:37

    Merhaba, 16 yaşında, lise öğrencisiyim. Haziran ayında dayımın yanına gitmek istiyorum. Annemle birlikte İstanbul’da yaşıyorum. Velayetim annemde, Belçika vize başvurusu için babamdan bir şey almama gerek var mıdır? Kira gelirimiz var yeterli olur mu? Dayım yazı gönderiyor başka bir şey yapmalı mıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika ticari vize
    M. Aydın, 13 Nis 2020, 21:16

    İzmit’te lastik ve kauçuk üretimini ve satışını yapan bir şirketiz ve üretim müdürümüz ağustos ayında görüşme aşamasında olduğumuz Belçika’da bulunan bir firmayı ziyaret edeceklerdir. Müdürümüzün şubat ayında Schengen vizesi bitmiş. Belçika ticari vize başvuru işlemlerini siz halledebiliyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vizesi Ankara
    S. Sadi, 12 Nis 2020, 18:15

    Merhaba, Kayseri’de dişçilik ekipmanlarının ithalat ve ihracatını yapan bir şirkette bölge satış müdürü olarak görev yapmaktayım. Brüksel’de 08-10 Ekim 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan DENTEX 2020 fuarına katılmak istiyorum. Hangi evrakları hazırlamalıyım ve ne zaman başvuru yapmalıyım. Belçika vizesi Ankara Büyükelçiliği’ne mi yapılması gerekiyor? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Vize Ücreti 2020
    G. Muhtar, 12 Nis 2020, 16:39

    Belçika’daki teyzemin yanına geçen yıl gitmiştim. Bu yıl tekrar gitmek istiyorum. Belçika vize ücreti 2020 yılında değişiklik oldu mu? Çanakkale’de çalışıyorum, İstanbul’a gitmeden evraklarımı size gönderdiğimde vize başvurusunu yapabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Vizesi İstanbul
    Belkıs, 12 Nis 2020, 15:47

    Merhaba, 29 yaşındayım, İstanbul’da özel bir şirkette üç yıldır satış temsilcisi olarak çalışıyorum. Haziran ayında Belçika’daki amcamın yanına gitmek istiyorum. Belçika vizesi İstanbul Konsolosluğu’na mı yapılıyor? Ne tür belgeler vermem lazım. Sizinle birlikte başvuru yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Ticari Ücreti
    Sedat, 12 Nis 2020, 15:18

    Merhaba, İstanbul merkezli dört farklı şehirde ofisleri olan, yurt dışındaki firmalar ile bağlantıları bulunan bir firmanın muhasebe bölümünde çalışıyorum. Firmamızın çalışanlarının 2-3 ay sonra Belçika’daki firma seyahatleri için vize başvurusu olacak. Belçika ticari ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ticari Davetiye Belçika
    Gökhan, 12 Nis 2020, 14:24

    Merhaba, üç yıldır İstanbul’da özel bir firmada satış yetkilisi pozisyonunda çalışıyorum. Çalıştığım firmanın yaptığımız iş nedeniyle yurtdışındaki firmalarla ticari görüşmelerimiz olmakta ve geçen yıl İtalya’ya gitmiştim. İtalya’daki firmadan oda kayıt belgesi, davetiye formu gibi belgeler istendi. Ticari davetiye Belçika için de bu belgeler zorunlu mudur? Başvuru işlerini siz halledebiliyor musunuz? Bizim firmanın sürekli yurtdışı seyahatleri oluyor, yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vize başvuru formu 2020
    Z. Karcı, 09 Nis 2020, 19:13

    Merhaba, Ağustos ayında Belçika’ya gitmek istiyorum. 2 yıldır Çanakkale’de tekstil firmasında çalışıyorum. Belçika vize başvuru formu Türkçe olarak kabul edilmiyor mu? Yabancı dilim olmadığı için biraz karışık geldi, yanlış da yapmak istemiyorum. Sizden, evraklar ve başvuru formunun hazırlanması konusunda yardım alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika aile ve arkadaş ziyareti vizesi
    T. Kaygusuz, 09 Nis 2020, 18:22

    Belçika’ya kardeşimin yanına gitmek istiyorum. Geçen yıl Belçika aile ve arkadaş ziyareti vizesi alarak gittim, parmak izimi vermiştim. Eşim devlet memuru ben ev hanımıyım. Eşim gelmeyecek ben gideceğim sadece. Bursa’da oturuyorum, tekrar İstanbul’a gelmeden evraklarımı size gönderdiğimde başvuru yapabiliyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vizesi
    A. Kılıçelli, 09 Nis 2020, 17:50

    İstanbul’da özel bir şirkette teknik personel olarak 1,5 yıldır çalışıyorum. Belçika vizesi alarak birkaç günlüğüne seyahat etmek istiyorum. Pasaportumda vize istemeyen Gürcistan ve Ukrayna kaşeleri var. Bunun olumlu etkisi olur mu? Ret almak istemiyorum, daha sonraki yıllarda şirket için de yurtdışına çıkabilirim. Sorunsuz bir şekilde vize başvuru yapabilmem için yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Turistik Vize Ücreti
    Cemil, 09 Nis 2020, 17:36

    Merhaba, altı ay önce başka bir Schengen ülkesinden turistik vize almıştım. Şimdi internetten bakıyorum fiyatlarda farklılıklar görüyorum. Schengen ülkeleri fiyatları birbirinden farklı mıdır? Belçika turistik vize ücreti şu anda ne kadar oldu? Bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Vize Dilekçe Örneği
    Esma, 09 Nis 2020, 16:58

    Merhaba, Eylül ayının ilk haftasında üç arkadaş Belçika’ya gitmek istiyoruz. Alacağımız vize ile birkaç ülkeyi daha gezmek istiyoruz. Üçümüzde Yalova’da üniversite öğrencisiyiz. Dilekçe yazmalı mıyız? Belçika vize dilekçe örneği nasıl yazılmamalı, Türkçe kabul ediliyor mu? Sizin aracılığınız ile başvuru yapabilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Aile Birleşimi Belçika
    S. K., 21 Kas 2018, 14:11

    Merhaba, Benim abim Belçika vatandaşı, annem için sürekli oturum iznine başvurabilir miyiz? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil Pasaport'la Belçika Seyahati
    s. b., 20 Kas 2018, 11:35

    Devlet memuruyum yeşil pasaportum var ve Belçika'ya aile ziyareti yapmak istiyorum. Vize gerekli mi nereye başvurmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Staj Vizesi
    B. D., 13 Kas 2018, 00:55

    Belcika'da bir şirketten staj kabulu aldim. Elimde okulum ve şirket imzalı kabul formu var. Bordo pasaportum var sanırım Schengen vizesi almam gerekiyor.Staj 20 gün sürecek. Başka ne tür belgelere ihtiyacım var?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Aile Birleşimi
    M. E. I., 07 Kas 2018, 12:40

    Iyi gunler, Bizim tek kizimiz 2012 senesinde bir Belcika’li ile evlenerek Brüksel’e yerlesti. 2016 senesinde ilk cocuklari dunyaya geldiginde, onlara daha yakin olmak ve destek olabilmek icin biz de Bruksel’de bir daıre aldık ve sık sık normal Schengen vizesi ile gidip gelmeye başladik. Fakat başka Avrupa ülkelerine de turistik seyahatler yapmamız ve kızımızın ikinci bebeğine hamile olması sebebiyle daha çok desteğimize ihtiyaç duyması sebebiyle uzun süreli D vizesi konusunu araştırırken Brüksel’deki bir Belçikalı avukat bunun mümkün olduğunu belirtti ve birçok döküman hazırlığı için bizi yönlendirdi. Tüm bu evrakları hazırladık. Ancak randevu için sitenize baktığımızda nereden başvuracağımız konusunda kafamız karıştı. Yardımınızı rica ediyoruz. Saygılar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Transit Vize
    D. Güler, 27 Eki 2018, 05:12

    Türkiye'den Meksika'ya Belçika aktarmalı uçuşum için, 24 saati geçmemek ve havalimanında transit bölgeden çıkmamak şartı ile Belçika'da transit vize ihtiyacım var mı ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika için transit vize
    R.T., 27 Eki 2017, 09:11

    1: Normal pasaportlu emekli Belçika'ya turist olarak ziyaret edecek ev hanımı 74 yaşında bulgaristan vizesine ihtiyaç varmı uçakla gidilecek Burüksel e 2: Yeşil pasaportlu birisi uçakla gidecekse Bulgaristan vizesi gerekli mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Öğrenci Vizesi
    A. İzgörden, 21 Haz 2017, 12:23

    Merhaba, Belçika’da 6 ay sürecek bir eğitim programına katılmak istiyorum. 2 yıl önce Belçika’yı görmek ve gezmek için gitmiştim. 3 aylık vize almıştım, bunun bir etkisi olur mu? Belçika öğrenci vizesi için hangi belgeleri tamamlamam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika ticari vize başvurusu
    A. Turan, 14 Haz 2017, 09:10

    Merhabalar, Belçika ticari vizesi için başvuru yapmak istiyorum. Başvuruyu nereye yapmam gerekiyor, sizin bu konuda hizmetiniz var mı? ücretleriniz ne kadardır? Tesekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Aile Ziyareti Vizesi
    E. Alın, 01 Haz 2017, 23:26

    Belçika’daki kardeşimin oğlunun yani yeğenimin nişanına gitmek istiyoruz annem ev hanımı, kardeşim evli ev hanımı bende serbest olarak pazarda çalışıyorum ne tür evraklar istemeniz ve hazırlamamız gerekli

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vizesi için gerekli evraklar
    Ö. GÜL, 28 May 2017, 17:37

    Merhaba, 3 yıldır özel bir bankada çalışıyorum. Erkek arkadaşım ile Ağustos ayında Belçika’ya gitmeyi düşünüyoruz. Arkadaşımın yeşil pasaportu benimde bordo pasaportum var. Belçika vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Bildiğim kadarıyla arkadaşım için vize istenmiyor? İlk vize başvurum olacağı için biraz endişeliyim. Arkadaşımın pasaportunun bana faydası olur mu? Açıkçası sizin yardımınız ile başvuru yapmak istiyorum. Neler yapmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Aile Ziyareti Vizesi Nasıl Alabilirim?
    O. CEYLAN, 24 May 2017, 09:27

    Merhaba, Eşimle Belçika'ya turistik amaçlı seyahat etmek istiyoruz. İkimiz de öğretmeniz. Orada bir arkadaşımızda konaklayacağız. Belçika'ya nasıl vize alırız? Neler gerekli ve vize başvuru ücreti ne kadar? Bilgi verirseniz sevinirim. İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil pasaport ile Belçika vizesi
    S. BEKTAS, 11 May 2017, 10:23

    Merhaba, Ailem yeşil pasaport sahibi ve bizleri ziyaret etmek amaçlı Belçika'ya 2 yada 3 hafta için gelecekler. Yeşil pasaport için vizeye gerek yok diye biliyorum fakat izlenilmesi gereken bir prosedür olduğunu biliyorum. Sizden ricam yeşil pasaport ile Belçika ziyareti konusunda bana bilgi verebilir misiniz acaba ? Ne yapmamız gerekiyor, nasıl bir yol izlememiz lazım ? note : Ben , eşim ve çocuklarım Belçika vatandaşıyız.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vizesi davetiye mektubu
    A. ipek, 11 Nis 2017, 00:15

    Kardeşim 25 yıldır Belçika da yaşıyor, annem için davetiye gönderdi, geçerli pasaportu var. Belçika vizesi için ne işlem yapılması gerekiyor.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vizesi başvuru formu
    h. bingol, 07 Nis 2017, 12:45

    iyi gunler, Annemi ziyaret amaçlı Belçika'ya getirtmek istiyorum ve vize formuna (fransizca) internet sitesinden ulaşamiyorum, Ulasabileceğim herhangi bir link var mı acaba?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika turist vizesi
    k. Geyik, 22 Mar 2017, 00:56

    Merhaba, Balıkesir’de yaşıyorum. Belçika’da yaşayan arkadaşımın yanına gitmek istiyorum. Arkadaşım da benim gibi üniversite öğrencisi. Bana davet mektubu göndermesi gerekli midir? Belçika turist vizesi olarak başvuru yapabilir miyim? Ve uzun süreli vize çıkar mı? Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vizesi için en erken randevu
    M. Akgül, 20 Mar 2017, 00:46

    Merhabalar, 15 Mayısta Belçika'ya gitmeyi planlıyorum. Alabileceğim en erken vize başvuru tarihi ne zamandır? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Belçika için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp