Belçika vize başvuru formu 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • Z. Karcı 09 Nis 2020, 19:13
    Merhaba, Ağustos ayında Belçika’ya gitmek istiyorum. 2 yıldır Çanakkale’de tekstil firmasında çalışıyorum. Belçika vize başvuru formu Türkçe olarak kabul edilmiyor mu? Yabancı dilim olmadığı için biraz karışık geldi, yanlış da yapmak istemiyorum. Sizden, evraklar ve başvuru formunun hazırlanması konusunda yardım alabilir miyim?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Nis 2020, 19:13

    Merhaba, 

    Belçika, ülkeye seyahatlerinde vize alma zorunluluğu bulunan kişilerden, belirlediği evrak listelerini seyahat amaçlarına ve başvuru türlerine göre hazırlayarak teslim etmelerini talep etmektedir. Vize incelemesi Belçika Konsolosluğu tarafından yapılmaktadır. Belçika vizesi başvuru formu Fransızca, Flemenkçe, Almanca veya İngilizce olarak online şekilde hazırlanarak doldurulmaktadır. Türkçe olarak doldurulan başvuru formları kabul edilmemektedir. 

    Belçika Konsolosluğu, Belçika vize için gerekli evraklar teslim alınmasını başvuru merkezleri aracılığıyla yapmaktadır. Vize Merkezi, başvuru merkezlerinde başvuru yapmaya yetkili olduğundan başvurunuzu Vize Merkezi aracılığıyla yapabilirsiniz. Başvuru merkezlerine, şahsi belgelerinizin yanında seyahat planınız hakkındaki bilgileri içeren başvuru formunun da doldurularak teslim edilmesi gerekir. Belçika vizesi başvuru formu İngilizce ve online olarak doldurularak teslim edilmektedir. Belgelerinizi hazırlamaya başlamadan önce Vize Merkezi ülke uzmanından gerekli evrak listesini ve hazırlanması gerekli dilekçe örnekleri hakkında bilgi alarak evraklarınızı hazır hale getirebilirsiniz. 

    Belçika vize başvuru formu ve diğer detaylar

    Başvurunuzu, seyahat tarihinize en geç 20 gün öncesinden yapılmasını tavsiye ediyoruz. Bu yüzden evraklarınızın hazırlanma ve Vize Merkezi danışmanına gönderilme aşamasını daha öncesinde yapmanız gerekir. Evraklarınızın Vize Merkezi’ne ulaşmasından sonra eksiklikler hakkında bilgi verilerek eksikliklerinizin en kısa sürede tamamlanabilmesi için yardımcı olunacaktır. Eksiklerinizin tamamlanması ile birlikte başvuru formunuz, seyahat planınıza, talep ettiğiniz vize türüne, talep edilen giriş sayısına, talep edilen gün sayısına, konaklama bilgilerinizin ve Schengen bölgesinde ilk giriş yapacağınız ülke ya da ülkelerin belirtileceği şekilde doldurularak hazırlanmaktadır. 

    Belçika vize başvuru formu seyahat planınız ile uyumlu olması açısından çok önemlidir. Seyahat planınız ile konaklama belgelerinizin, gidiş-geliş ulaşım belgelerinizin, diğer ülkelere geçiş yapılacak ise ara geçişlerinizi gösteren otobüs, tren biletlerinizi ve seyahat edeceğiniz günleri kapsayan tüm Schengen bölgesinde geçerliliği olması gereken seyahat sağlık sigortanızın sunulması gerekir. Vize Merkezi, bu konularda da size danışmanlık hizmeti vererek başvurunuzun sağlıklı bir şekilde yapılmasında ve sonuçlanması için gerekli gayreti göstermektedir. Vize Merkezi’ni +90 (212) 970 05 15 numaralı telefonumuzu arayarak detaylı bilgileri temin edebilirsiniz. 

    Saygılarımla, Gökhan KARTAL

    Vize Merkezi

    Belçika vize başvuru formu

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp