İsviçre Vizesi Reddi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • R.D. 04 Oca 2021, 15:05
    Merhabalar, İsviçre vizesi reddi 2021 yılında çok veriyorlar mı? Ret almamak için başvurumuzu nasıl yapmalıyız? Ticari vize başvurumdan ret aldım. 5 aydır başvuru yaptığım şirket ile beraberim. İsviçre’deki şirket bize davetiye gönderdi. Ama acaba davetiye içeriğinde bir yanlışlık olduğu için mi acaba ret aldım? Sunmuş olduğumuz banka dökümlerim de seyahat edecek miktar bulunmaktaydı. Neden ret almış olabilirim?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Oca 2021, 15:05

    Merhabalar,

    İsviçre vize ret sebepleri birden fazla olabilir. Öncelikle başvuru yaptığınız evrakları görmemiz gerekir. Konsolosluğa verdiğiniz evrakların içerik açısından eksikler olabilir. Aynı zamanda sunmuş olduğunuz evrakların üzerinde tahrifat yapılmamalıdır. Eğer sahte evraklarla başvuru yaptıysanız, yasalara göre suçlu durumda olursunuz ve bu aynı zamanda ret sebebidir. Schengen vize kurallarına göre; başvuru için Konsolosluğa verdiğiniz pasaportun yıpranmamış olması gerekir. Ayrıca Pasaportunuzun yeterli geçerlilik süresi olması gerekir. Vize talep ettiğiniz pasaportunuzun seyahat bitiş tarihinden itibaren en az üç ay daha süresi olması zorunludur. İsviçre Başvuru formunu doldururken eksiksiz tüm soruları cevaplamalı ve sorulara doğru yanıtlar vermediğiniz takdirde İsviçre vizesi ret olmaktadır. İsviçre’ye yapacağınız seyahati gerçekleştirebilecek ekonomik olanaklara sahip olduğunuzu vadesiz banka dökümlerinizde gösterebilmeniz gerekir. Herhangi bir işyerinde çalışmıyorsanız veya bakmakla yükümlü olduğunuz ailenizin geçimini sağlayabilecek yeterli bir gelire sahip değilseniz, potansiyel bir göçmen olarak kabul edilirsiniz. Bu durumda vize almanız mümkün olmayacaktır. 

    İsviçre Vizesi Reddi 2021 Sebepleri

    İsviçre vizesi ret olması, İsviçre vizesi alamayacağınızı göstermez, neden ret aldığınızı netleştirip, ret sebebini pozitife çevirecek bilgi ya da evraklar sunarak, yeni bir başvuru yapabilirsiniz. İsviçre’deki firmanın size göndermiş olduğu davetiyeyi bize mail atarsanız problemin davetiyeden kaynaklanıp kaynaklanmadığını tespit edebiliriz.

    Yapacağınız yeni bir başvuru da tekrar İsviçre vize ret almamak için deneyimli İsviçre vize danışmanlarımızdan detaylı bilgi almanızda fayda var. Kendiniz tekrar başvuru yaparsanız hem zamanınız hem de ödemiş olduğunuz paranız heba olabilir.  Vize başvurusu yapmak sadece evrakları toplayıp sunmaktan ibaret değildir.

    Uluslararası Hukuka göre farklı sebeplerle seyahat eden yabancı uyruklu kişileri, kendi ülkelerine kabul edip etmemesi devletin egemenlik yetkilerindendir. Ülkeler kendi ulusal çıkarlarına göre karar verirler. Her ülkenin yasaklı ve sakıncalı yabancılar listesi bulunmaktadır. Ekonomik olarak yük olabilecek, kamu düzenini bozabilecek ve kamu sağlığını riske sokacak risk teşkil eden kişilerin vizeleri onaylanmamaktadır. İsviçre İstanbul Başkonsolosluğu veya Büyükelçiliği başvuruları incelerken bu genel kuralları göz önünde bulundurmaktadır.

    İsviçre vizesi reddi 2021 yılı için değişen başka şartlar olup olmadığını öğrenmek için 0212 970 0559 numaralı İsviçre vize hattımızdan İsviçre vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    İsviçre-vizesi-reddi-2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp