İsviçre Vizesi Nasıl Alınır 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • R.L. 04 Oca 2021, 10:22
    Merhabalar, İsviçre vizesi nasıl alınır 2021 yılı başvuruları için değişiklikler oldu mu? İsviçre vize başvurumu daha önce kendim yapmıştım. Öğrendiğim kadarıyla daha önce parmak izi verdiğim için bu sefer randevuya gelmeden siz benim adıma işlemleri yapabiliyormuşsunuz. Dilekçelerimin hazırlanması ve bazı evraklarımın online çıktılarının alınması konusunda yardımcı olabilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Oca 2021, 10:22

    Merhabalar,

    İsviçre Devleti, umuma mahsus pasaport (bordo) sahibi olan Türk vatandaşlarından İsviçre’yi ziyaretlerinde vize almasını talep etmektedir. Peki, İsviçre’ye vize nasıl alınır? Çalışma statünüze uygun olan gerekli evrakları hazırlamanız gerekiyor. Evrakları eksiksiz hazırlayıp, kargo ile ya da size en yakın ofisimize gelerek vize uzmanlarımıza evraklarınızı ulaştırabilirsiniz. 

    İsviçre vizesi için hazırlamış olduğunuz dosyanın, eksiksiz sunulması gerektiği için bu konu çok önemlidir. Bunun için İsviçre Başkonsolosluğu’na sunmanız gereken evrakları detaylı inceleyip Konsolosluğun talep ettiği evraklar olup olmadığını kontrol ediyoruz. Başkonsolosluğa hitaben yazılması gereken İngilizce vize talep dilekçenizi vize uzmanlarımız hazırlıyor, gideceğiniz tarih aralığını kapsayan Seyahat sağlık sigortanızı yapıyoruz, otel ve uçak rezervasyonlarınızın yoksa sizlere yardımcı oluyoruz. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ve SGK tescil ve hizmet dökümünüz mutlaka barkotlu olarak çıktı alınması gerekir. Size en yakın ofisimize geldiğinizde İsviçre vize uzmanlarımız bu konuda size yardımcı olmaktadır.
    İsviçre vize başvurusu yapabilmeniz için önce yeterli süresi olan pasaporta sahip olmanız gerekir. Pasaportunuzun süresi, seyahat bitim sonrası en az 3 ay daha olması gerekir. Eski pasaportlarınız varsa sunmanız size avantaj sağlayacaktır. Aynı zamanda daha önce farklı ülkelere ve Schengen ülkelerine giriş çıkış damgaları olması sizin için önemli bir referans olacaktır. 

    İsviçre Vizesi Nasıl Alınır 2021 Yılı İçin Değişiklikler Nelerdir?

    İsviçre vizesi alma yolları uzun bir süredir salgın nedeniyle çalışmamaktadır. Ülkeye giriş çıkışlar Avrupa ülkelerinde olduğu sadece oturum izni olanlar ve vatandaş olanlar için gerçekleşmektedir. Oturum izni almak isteyenleri İsviçre İstanbul Başkonsolosluğu, İsviçre Ankara Büyükelçiliği kabul etmektedir. Kısa süreli vizelerden sadece tır şoförleri başvuru yapabildiler. İsviçre’de erkek ya da kız arkadaşı olanlar ise Konsolosluklardan aldıkları özel izinlerle başvuru yapabildiler. İsviçre vizesi alma yolları salgında olumlu gelişmeler olduğu takdirde açılacaktır.

    İsviçre’ye vize nasıl alınır konusunda sıkıntılar yaşıyorsanız; profesyonel ve deneyimli vize uzmanlarımız işlerinizi kolaylaştıracaktır. Aynı zamanda vize işlemlerinizin hızlı olmasını, evraklarınızın içeri güçlü ve güvenli girmesini sağlıyoruz.

    İsviçre vizesi nasıl alınır 2021 yılında değişiklikler oldu mu ve buna benzer konularda daha fazla bilgi almak istiyorsanız 0212 970 0559 numaralı İsviçre özel hattımızdan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    İsviçre vizesi nasıl alınır 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp