İsviçre Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • M.M. 04 Oca 2021, 11:42
    Merhabalar, İsviçre vizesi kaç günde çıkar 2021 yılında çıkış sürelerinde değişiklik oldu mu? Vize başvuruları ile ilgili değişiklik ne zaman olur? Uzun süredir Avrupa Kapıları kapalı olduğu için İsviçre’deki kız arkadaşımı ziyaret edemedim. Davetiye almam gerekiyor mu? Bu konuda siz yardımcı olabilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Oca 2021, 11:42

    Merhabalar, 

    İsviçre vizesi çıkma süresi konusunda herhangi bir değişiklik olmadı. Sadece salgın sebebi ile kısa süreli vize işlemleri durduruldu. Avrupa ülkelerine vize alım işlemleri hiçbir Schengen ülkesinde yapılmamaktadır. Sadece Yunanistan vize işlemlerini kabul etmekte fakat aldığınız vize ile ne Yunanistan’a nede Schengen ülkelerine giriş yapılamamaktadır.

    İsviçre İstanbul Başkonsolosluğu ve İsviçre Ankara Büyükelçiliği sadece tır şoförlerinin başvurularını kabul etmektedirler. Ayrıca acil bir durum söz konusu ise İsviçre’de yaşayan akrabanızın sağlık ile ilgili bir problemi var, bakacak kimsesi yoksa Konsolosluk onayı ve özel izni ile gidebiliyorsunuz. İsviçre’de kız ya da erkek arkadaşınız varsa yine Konsolosluğa başvuru yapmanız gerekiyor. 

    İsviçre Başkonsolosluğu ya da Büyükelçiliği’ne yapacağınız başvurunuzun kabul olabilmesi için İsviçre’de yaşayan arkadaşınızdan detaylı bir davet mektubu almanız gerekir. Bu davet mektubu Konsolosluğa hitaben yazılmalı ve ne kadar süredir birlikte olduğunuz mutlaka belirtilmelidir. Konsolosluk en az 2 yıl birlikteliğinizin olması ve daha önce İsviçre’ye ziyaret ettiğinizi gösteren giriş çıkış damgalarınızı görmek istiyor. Bu şartları yerine getirebiliyorsanız size randevu tarihi veriliyor. Bu randevu tarihine kadar evraklarınızı eksiksiz hazırlamalısınız. 

    İsviçre Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021 Yılında Değişiklik Var Mı?

    Genel hazırlamanız gereken evrakların dışında arkadaşınız ile 2 yıldır birlikte olduğunu gösteren fotoğraflarınızı sunmanız gerekir. Aranızda yaptığınız sosyal medya yazışmalarını da ekleyebilirsiniz. Her şeyi hazırladım randevu günü evrakları verdim, Peki İsviçre’ye vize kaç günde çıkar?

    İsviçre vizesi çıkma süresi evraklarınızı tamamlayıp İsviçre vize başvuru merkezine teslim ettiğiniz tarih itibari ile başlar. En geç 1 hafta içinde başvuru sonucu belli olmaktadır.

    Pandemi süresince bize başvuru yapan yolcular hep aynı soruyu sordular; İsviçre’ye vize kaç günde çıkar? Kanada gibi bazı ülkelerde çıkma süreleri uzamasından dolayı Avrupa ülkeleri vizeleri almak için başvuru yapan kişilerin süreç uzadı mı diye tedirgin etti. 

    Konsolosluktan aldığınız onay ve randevu sonrası evrakların eksiksiz ve güçlü olarak içeriye girmesi için Vize Merkezi vize uzmanlarımızdan danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Daha önce İsviçre’ye giriş çıkışınız olduğu için sizin İsviçre vize başvuru merkezine gelmenize gerek olmadan tüm işlemlerinizi vize uzmanlarımız yapabilmektedir.

    İsviçre vizesi kaç günde çıkar 2021 yılında yapılacak olan vize başvurularında değişiklikler var mı, öğrenmek istiyorsanız hemen 0212 970 0559 numaralı İsviçre özel hattımızdan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    İsviçre vizesi kaç günde çıkar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp