İsviçre Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • M.S. 30 Ara 2020, 10:01
    Merhabalar, İsviçre vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı için değişiklikler oldu mu? İsviçre’ye bu yaz turistik amaçlı gitmek istiyorum. Çok uzun süredir şirketim var. Tatile iş ortağım ile birlikte gitmek istiyorum. Hazırlamamız gereken evrakları öğrenmek istiyorum. Başvuru yapma aşamasında sizden danışmanlık alacağım. İsviçre vizesi aşamaları nelerdir?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Ara 2020, 10:01

    Merhabalar,

    İsviçre vizesi için gerekli evraklar listelerini 3 farklı başlık altında toplayabiliriz; şahsi evraklar, şirketinize ait evraklar ve maddi durumunuzu gösteren evraklar.

    İsviçre vizesi için gerekenler içinde eksiksiz sunulması zorunlu olan şahsi evrak listesinin en başında başvuru için yeterli süresi olan pasaportunuzdur. Pasaportunuzun seyahat bitim sonrası en az 3 ay daha süresi olması gerekir. Varsa eski pasaportlarınızı da sunmanız gerekir. Eski pasaportunuzda daha önce yurt dışına giriş çıkış damgalarınız ve vizelerinizin olması sizin için önemli bir referans olacaktır. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneğinde mutlaka aile bilgileri ve anne, baba bilgileriniz yer almalıdır. Kadınlar için evlenmeden ve evlendikten sonra olmak üzere iki farklı nüfus kayıt örneği almalıdır. Vize için sunmanız gereken fotoğraf boyutlar 3,5 x 4,5 cm boyutlarında, arka fon beyaz, gözlüksüz ve saçın kaşları kapatmaması gerekir. 

    İsviçre Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021 

    İsviçre vizesi için gerekli evraklar listesindeki sunacağınız şirket evraklarınızın içeriği çok önemlidir. Faaliyet belgesi (Ticaret odasından aldığınız orijinal belge 3 ay, Ticaret odasının sitesinden alacağınız e imzalı belge ise 1 ay geçerlidir), son tahakkuk yılına ait olan vergi levhası, şirketin kuruluşunu ve ortaklık durumunuzu gösteren ticari sicil gazetesi fotokopisi, şirketin yetkilisine ait olan İmza sirkülerinin fotokopileri sunulması zorunlu evraklardır.  İsviçre Başkonsolosluğu’na sunmanız gereken şirketinizin antetli kâğıdına yazacağınız vize talep dilekçesinde İsviçre’ye yapacağınız ziyaretin sebebini, hangi tarihler arasında ülkeye giriş çıkış yapacağınızı belirtmeniz gerekir. Aynı zamanda SGK Tescil ve hizmet dökümünüzü www.turkiye.gov.tr web adresinden e-devlet şifreniz ile barkotlu belge oluşturup çıktısını almanız gerekir.

    İsviçre vizesi için gerekenler içinde dikkat etmeniz en önemli evraklar; maddi durumunuzu gösteren evraklardır. Son üç aya ait vadesiz ve vadeli şahsi banka hesap dökümleri, varsa kira gelirinizi gösteren kira kontratlarınızın fotokopileri, varsa tapu fotokopilerini de ayrıca ekleyebilirsiniz. Üzerinize kayıtlı aracınız varsa ruhsat fotokopilerini de koymanızda fayda vardır. Ayrıca seyahat sağlık sigortanızı sadece seyahat süresi için düzenlemek yerine uzun süreli vize alabilmek için bir yıl olarak düzenlersek ekstra faydası olabilir.

    İsviçre vize başvurunuzun güvenli şekilde içeri girmesi için deneyimli ve uzman ekibimizden danışmanlık hizmeti vermekten ve sizlere destek olmaktan mutluluk duyarız. İsviçre vizesi için gerekli olan evrakları hazırlayıp, kargo ile ofis adresimize gönderebilir ya da size en yakın ofisimize gelerek elden getirebilirsiniz. Hazırladığınız evraklar vize uzmanlarımızın eline ulaştığında Konsolosluğun talep ettiği içeriğe sahip olup olmadığını kontrol edip, güçlendirilmesi gereken evraklarınız hakkında detaylı bilgi vereceklerdir. 

    İsviçre vizesi için gerekli evraklar 2021 yılında herhangi bir değişiklik olmamıştır. Pandemi yasakları bittiğinde yine aynı evrak listesi ile başvuru yapabileceksiniz. Bu konuda daha fazla bilgi almak istiyorsanız hemen 0212 970 05 59 numaralı İsviçre özel hattımızdan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz. 

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    İsviçre vizesi için gerekli evraklar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp