İsviçre Vize Ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • İ.S. 15 Tem 2020, 17:56
    Merhaba, İsviçre vize ücreti 2020 yılında değiştiği söyleniyor. Bu konuda yapılan değişiklikler hakkında bilgi verebilir misiniz? Şu anda Covid 19 sebebiyle sınırlar kapalı ve başvuru kabulü olmadığı da söylendi. Ne zaman açılacağı konusunda bilgi var mı?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Tem 2020, 17:56

    Merhabalar,

    Schengen ülkelerinde vize başvuru harç bedellerinde 2020 yılında değişiklik oldu. İsviçre vize başvurusu yaparken iki farklı ödeme yapıyorsunuz. İsviçre Başkonsolosluğu’na vize harcını ve İsviçre Vize Başvuru Merkezi’ne de parmak izi ve işlem ücretini ödeme yaparsınız.

    İsviçre vizesi ücret ödemesi Konsolosluk için harç bedeli 60€ dan 80 € yükselmiştir. Konsolosluk harcı İsviçre Vize Başvuru Merkezi’nde 80 € karşılığı olarak yaklaşık 560 Türk Lirası olarak ödenmektedir. Ödeme Türk Lirası olarak yapıldığı için kurda yüksek farklılıklarından dolayı ödenecek harç bedeli de değişiklik göstermektedir. İsviçre vize fiyatı çocukların yaşlarına göre de değişiklik göstermektedir. 6 yaşın altında çocuklara harç bedeli ödenmemektedir.06-12 yaş arası çocuklarda ise İsviçre vize harç bedeli 40 €  yani yaklaşık olarak 280 Türk Lirası olmaktadır. 

    İsviçre Vize Başvuru Merkezine ödenen ücret İsviçre vize başvurusu için işlem ve parmak izi bedeli olarak 129 TL almaktadır.  İsviçre vize başvurunuz onaylanmazsa yapmış olduğunuz vize ödemeleri iade edilmemektedir. Vizenizin sonuçlanma süreci İsviçre’ye gideceğiniz tarihe yetişmiyorsa İsviçre vizesi ücret dışında 198 TL Premium ödemesi yaparak almış olduğunuz randevu tarihini öne çekebilirsiniz. Sınırların ne zaman açılacağı konusunda bir bilgi bulunmamaktadır.
    İsviçre Başkonsolosluğu’na sunmak için hazırladığınız evrakların içeriğinin istenilen içerik olup olmadığının kontrolü İsviçre vize uzmanlarımız tarafından yapılmaktadır. İsviçre başvuru formunuz doldurularak, randevunuz alınır. Vize başvuru dilekçeleriniz İngilizce olarak vize uzmanlarımız tarafından yazılmaktadır. Vizenizin sonucu çıkınca ister kargo ile isterseniz kurye ile size ulaştırılmaktadır. Bütün işlemler de yanınızda bulunan Vize Merkezi’nin hizmet ve danışmanlık için ödemeniz gereken güncel İsviçre vize fiyatı sitemizden öğrenebilirsiniz . 

    İsviçre vize ücreti 2020 hakkında size en yakın ofisimize gelerek ya da 0212 970 0559 telefon numaramızdan İsviçre vize uzmanlarımıza ulaşarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Yüksel Erdin

    İsviçre Vize Ücreti 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp