İsviçre Vize Randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • L.P. 31 Ara 2020, 11:21
    Merhabalar, İsviçre vize randevusu 2021 yılında yine aynı aracı firmadan mı alınacak? Yoksa direkt İstanbul İsviçre Başkonsolosluğundan mı randevu almam gerekiyor. Arkadaşım aile birleşimi başvurusu için Başkonsolosluktan randevu almış işlemleri orada gerçekleşmiş. Bu yaz İsviçre’de yaşayan teyzemi ziyarete gideceğim. Teyzem bana davet mektubu gönderecek. Bunun dışında hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Beşiktaş’ta Kuaför olarak çalışıyorum. 2 yıl önce İsviçre vizesi almıştım, vize işlemlerimi ben gelmeden siz yapabilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 31 Ara 2020, 11:21

    Merhabalar,

    Kısa süreli göçmen olmayan vize başvuruları İsviçre İstanbul Başkonsolosluğu'ndan yapılmıyor. Arkadaşınız göçmenlik vize kategorileri içinde yer alan aile birleşimi vizesine başvurduğu için Başkonsolosluktan randevu almış. İsviçre vizesi randevu alınması İsviçre vize başvuru merkezinden yapılmaktadır. İsviçre Devleti tarafından yetkilendirmiş olan İsviçre vize başvuru merkezleri başvuru sahiplerinin evraklarını, parmak izi bilgilerini Başkonsolosluğa ulaştırmak, vize işlem süreci bittiğinde pasaportlarını Başkonsolosluktan alıp yolcuya ulaştırmaktadırlar.

    İsviçre vizesine randevu almak için önce evraklarınızı hazırlayıp ister kargo ile ister size en yakın ofisimize gelerek vize uzmanlarımıza ulaştırın. Profesyonel ve deneyimli İsviçre vize uzmanlarımız, formlarınızı eksiksiz doldurduktan sonra İsviçre vizesi randevu gününü en yakın tarihe alacaklardır. 

    Evraklarınızı eksiksiz hazırladıktan sonra Başkonsolosluğun istediği evraklar olup olmadığını vize uzmanlarımız tarafından kontrol edilecektir. Aynı zamanda vize uzmanlarımız seyahat sağlık sigortanızı ve uçak rezervasyonunuzu da hazırlayacaklardır. 2 yıl önce İsviçre vizenizi alırken parmak izi verdiğinizden dolayı sizin randevu günü İsviçre vize başvuru merkezine gelmenize gerek olmadan vize uzmanlarımız başvurunuzu yapacaktır. Siz değerli vaktinizi sevdiklerinize ayırın, vizeniz deneyimli uzmanların elinde güvenli ve hızlı bir şekilde hazır olacaktır.

    İsviçre vizesine randevu almak için çalıştığınız iş yerinden gerekli olan şirket evraklarını vergi levhası, noter onaylı imza beyannamesini sunmanız gerekir. Şirketin antetli kağıdına Konsolosluğa hitaben, hangi tarihten itibaren, hangi görevde çalıştığınız mutlaka yazılmalıdır. Şirketin antetli kağıdı yoksa yazılmış olan dilekçenin üstüne kaşe vurulması gerekir. 

    İsviçre vize randevusu 2021 yılı için sormak istediğiniz kafanıza takılan sorular için 02129700559 numaralı İsviçre özel hattımızdan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel Erdin

    İsviçre vize randevusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp