İsviçre Vize Fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • S.S. 29 Ara 2020, 17:32
    Merhabalar, İsviçre vize fiyatları 2021 yılında değişti mi? Çocuklar için Konsolosluk ücret almıyormuş. Konsolosluğa ne kadar size danışmanlık ücreti ne kadar ödememiz gerekiyor? Konu ile ilgili birçok sitede farklı farklı fiyatlar yazıyor. Araştırdıkça kafamız karıştı. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi Çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 29 Ara 2020, 17:32

    Merhabalar,

    İsviçre vize fiyatları, harç bedellerinde 2021 yılında herhangi bir değişiklik olmadı. Tüm Türk vatandaşları için İsviçre vize bedeli 80 Euro’dur. İsviçre’ye seyahat edecek olan çocuğun yaşına ödemeler değişmektedir. 0-6 yaş aralığındaki çocuklar için herhangi bir harç ücreti ödenmemektedir. 6-12 yaş aralığında olan çocuklar için İsviçre vize fiyatı 80 Euro yerine sadece 40 Euro ödemesi yeterlidir. Yaş aralığına bakılmaksızın parmak izi ve işlem bedeli olarak 129 Türk Lirası İsviçre vize başvuru merkezine ödeme yapılmaktadır. İsviçre başvuru merkezi konsolosluk harç bedelini Türk Lirası olarak tahsil etmektedir. İsviçre vize fiyatı 80 Euro harç bedelini şu andaki Euro döviz kuru karşılığı olan 560 Türk Lirası ödeme almaktadır. Euro çok fazla düşüş ya da yükselişlerde sizden alacakları Türk Lirası farklılık gösterebilmektedir.

    Vizenizin sonuçlanma süreci tahmin ettiğinizden uzun sürerse ve sizin ülkeye giriş tarihine yetişmiyorsa, İsviçre vize fiyatları dışında 198 TL Premium ödemesi yaptığınızda randevu tarihinizi istediğiniz tarihe çekebilirsiniz.

    Çalışma durumunuza göre en güncel evrak listesini öğrenmek istiyorsanız İsviçre vize uzmanlarımız ile İsviçre özel hattımızdan telefonla görüşerek ya da size en yakın şubemize gelerek öğrenebilirsiniz.   İsviçre Başkonsolosluğu’na verilecek evraklarınızın istenilen içeriğe sahip olup olmadığının kontrolü İsviçre vize uzmanlarımız tarafından yapılmaktadır. Başvuru formunuz gönderdiğiniz evraklardaki bilgiye uygun, eksiksiz doldurarak, randevunuz alınır. Konsolosluğa sunulması gereken vize talep dilekçeleriniz İngilizce olarak vize uzmanlarımız tarafından yazılmaktadır. İsviçre vizenizin çıkma süreci takip edilip, sonucu çıkınca ister kargo ile ister kurye ile vermiş olduğunuz adrese gönderilmektedir. 

    İsviçre vize fiyatları 2021 yılında ne kadar olduğu hakkında öğrenmek istediğiniz bilgiler varsa İsviçre vize uzmanlarımıza +90 212 970 05 59 numaralı İsviçre özel hattımızı arayarak ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımla,
    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    İsviçre vize fiyatları 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp