İsviçre vize fiyatları 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • CR 03 Nis 2020, 12:28
    İsviçre vize fiyatları 2020 yılında değişikliğe uğradı mı? 6 kişi İsviçre’de akrabamın düğününe gideceğiz. Gidecek olanlardan anne ve babalar ssk lı diğerleri 5 yaşında ve 9 yaşında iki çocuğumuz var. Çocuklar için muvafakatname alalım mı? Başvuru için neleri hazırlamalıyız?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 03 Nis 2020, 12:28

    Merhabalar,

    Öncelikle genel olarak her ülke için olduğu gibi 2020 vize fiyatları İsviçre için de değişiklik göstermiştir. Tüm diğer Schengen ile birlikte İsviçre vizesi harç bedeli 2 Şubat 2020 tarihinden itibaren 60 Euro’dan 80 Euro’ya çıkarılmıştır. Bu bedeller seyahat edecek çocuğun yaşına göre de değişiklik göstermektedir. 0-6 yaş arasında olan çocuklar için herhangi bir harç ücreti talep edilmemektedir. 6-12 yaş arasında olan çocuklar için 80 Euro yerine sadece 40 Euro ödemeniz yeterli olacaktır. Yaş aralığına bakılmadan İsviçre Vize Başvuru Merkezi için de yapmış olduğu işlem ve alınması zorunlu olan parmak izi verileri için toplam 129 Türk Lirası ücret almaktadır. İsviçre Vize Başvuru Merkezi konsolosluk harç bedelini de 80 Euro karşılığı 560 Türk Lirası olarak tahsil etmektedir. İsviçre vizesi harç bedeli  ve diğer ücretler Euro’da değişiklikler olduğunda TL karşılığı olarak farklılık göstermektedir.

    2020 vize fiyatları İsviçre konusunda genel olarak ücret bilgileri bu şekilde olmakla birlikte konsolosluk harç ve bedelleri İsviçre vize ücreti sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

    Gerekli evrak listesi ;

    Çalışma statünüze göre hazırlamanız gereken evrak listesi değişiklik göstermektedir. Özel sektörde sigortalı olarak çalıştığınızdan dolayı çalıştığınız şirketten antetli kâğıda vize talep dilekçelerinizin şirket yetkiliniz tarafından hazırlanıp kaşelenmeli ve imzalanmalıdır. Şirketinize ait orijinal faaliyet belgesi güncel olmalıdır. Vergi levhası en son alınan tahakkuk bilgisini içermelidir. Şirketin kuruluşunu gösteren ticari sicil gazetesi fotokopisi sunulmalıdır. Şirket yetkilisinin imza sirküleri fotokopi olarak sunulabilir. SGK işe giriş bildirisini, son 3 aya ait kaşe imzalı maaş bordronuzu sunmalısınız. Maaş bordronuz kaşe ve imzalı olmalıdır. SGK tescil ve hizmet dökümü barkotlu olarak alınmalıdır.

    Öğrenciler için öğrenci belgesi okul yetkilisi tarafından kaşeli ve imzalı olarak sunulmalıdır. Hem anne ve hem de babadan muvafakatname alınmalı orijinal ve fotokopisi birlikte sunulması gerekir. Anne ya da baba, kim sponsor olacak ise sponsor vize talep dilekçesi yazmalı, dilekçede tüm masrafları kendisi tarafından karşılanacağı belirtilmelidir. Gidecek olan kişiler bu seyahati karşılayacak parası olduğunu göstermek için vadesiz banka dökümlerini sunması zorunludur. Akrabanızdan aldığınız davet mektubunu ve sizi davet eden kişinin oturum izni kartının fotokopisi ya da vatandaş ise pasaportunun fotokopisi de eklenmelidir.

    İsviçre vize fiyatları 2020 hakkında detaylar;

    Vize ücretleri ve danışmanlık bedelleri vize türü ve kişi sayısına bağlı olarak değişkenlik göstereceği için İsviçre vize fiyatları 2020 güncel ve size özel fiyatları öğrenmek için 0212 970 0559 numaralı telefonlarımızı arayabilirsiniz. Ayrıca çalışma durumunuza göre en güncel evrak listesini öğrenmek için ülke uzmanlarımız ile detaylı görüşebilirsiniz. Evraklarınızı hazırlayıp kargo ile gönderebilir ya da size en yakın ofisimize uğrayarak teslim edebilirsiniz. Evraklarınız gelir gelmez ülke uzmanlarımız formlarınızı doldurduktan sonra size en uygun güne ve saate randevunuzu alıp sizi bilgilendirecektir.

    Vize Merkezi

    Yüksel ERDİN

    İsviçre vize fiyatları 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp