İsviçre Vize Başvurusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • G.L. 30 Ara 2020, 15:54
    Merhabalar, İsviçre vize başvurusu 2021 yılının yazında yapmak istiyorum. İsviçre’de yaşayan akrabamı ziyaret edeceğim. 20 yıldır Uluslararası bir firmada satış müdürü olarak çalışıyorum. Eşim çalışmıyor. Birlikte seyahat etmek istiyoruz. Ben eşime sponsor olabilir miyim? Hazırlamamız evraklar nelerdir?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Ara 2020, 15:54

    Merhabalar,

    İsviçre vizesi başvuru yapabilmek için İsviçre Konsolosluğu’na sunacağınız belgeleri eksiksiz sunmanız gerekir. Özel bir şirkette şirket müdürü olarak çalıştığınızdan dolayı sigortalı çalışanların evrak listesini hazırlamalısınız. Sizi davet eden akrabanızdan davet mektubu almanız gerekir. Davet mektubunu size mail olarak gönderebilir. Akrabanız İsviçre vatandaşı ise İsviçre pasaportunun fotokopisi, eğer oturum izni ile İsviçre’de kalıyorsa oturum izninin fotokopisini de attığı mail ile size göndermesi gerekir.

    İsviçre vizesine başvurmak için hazırlanması gereken evraklar; 

    • Faaliyet belgesi; Ticaret odasından aldığınız kaşe, imzalı orijinal belge 3 ay, Ticaret odasının sitesinden alacağınız e imzalı belge ise 1 ay geçerlidir  
    • Vergi levhası; son yıla ait tahakkuk olmalıdır.
    • Ticari sicil gazetesi fotokopisi; şirket kuruluşu ve ortaklığı gösteren sicil gazetesi sunulmalıdır.
    • Antetli kâğıda vize talep dilekçesi, şirketin yetkilisi tarafından yazılmış olmalı, hangi tarihten beri şirkette çalıştığınızı, şirket müdürü pozisyonunda çalıştığınızı belirtilmelidir. İsviçre’ye giriş- çıkış tarihleri ve seyahatin amacı da dilekçeye yazılmalıdır. İsviçre vizesi başvuru yapabilmek için seyahat boyunca tüm masrafların sizin tarafınızdan karşılanacağı da belirtilmelidir.
    • SGK işe giriş bildirinizi 
    • Yetkili tarafından imzalanmış, kaşeli son üç aya ait maaş bordrosu
    • SGK tescil ve hizmet dökümü
    • Seyahatiniz boyunca tüm masrafları karşılayabileceğinizi gösteren vadesiz banka dökümü, maddi gücünüzü göstermek amaçlı vadeli banka dökümlerinizi de sunabilirsiniz. 

    İsviçre vizesine başvurmak için şahsi evraklar genelde tüm başvuranlar için aynıdır; Güncel pasaport, eski pasaportlarınız, Nüfus cüzdanı fotokopisi, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği, iki adet 3,5 x 4,5 cm boyutlarında gözlüksüz, kaşlarınızın tamamı gözükecek şekilde biyometrik fotoğraf sunmalısınız.

    İsviçre vize başvurusu 2021 yılında yine aynı şartları Türk vatandaşlarından talep etmektedir. Daha fazla bilgi almak için +90 212 970 05 59 numaralı İsviçre özel hattımızdan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    İsviçre vize başvurusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp