İsviçre Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • D.S. 29 Ara 2020, 13:10
    Merhabalar, İsviçre vize 2021 yılı başvurularında değişiklikler oldu mu? Covid 19 salgını nedeniyle 2020 yılında kapalıydı. İsviçre’deki erkek arkadaşım ile 10 aydır görüşemiyorum. Bu konuda İstanbul’da bulunan İsviçre Başkonsolosluğu yardımcı olabilir mi? İsviçre vize başvurularını ne zaman almaya başlar? Bu konuda siz danışmanlık hizmeti veriyor musunuz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 29 Ara 2020, 13:10

    Merhabalar,

    İsviçre için vize almak isteyenler 2020 yılında Covid 19 salgını nedeniyle birkaç vize türü hariç başvuru almadılar. İsviçre Başkonsolosluğu’nun kabul ettiği vize türlerinin çoğu oturum izni, çalışma izni, evlilik tescili ve aile birleşimi başvurularını kabul ettiler. Kısa süreli vize türlerinden sadece ithalat, ihracat için ülkeye giriş çıkış yapan tır şoförlerine ve İsviçre’de kız arkadaşı, erkek arkadaşı olan kişilerin uzun süredir salgın sebebiyle görüşemeyen partnerler için vize verdiler. 

    İsviçre Vize 2021 Yapılan Değişiklikler Nelerdir?

    İsviçre’ye vize almak isteyen ve partneri İsviçre’de olanlar ilk önce arkadaşlarından davetiye almaları gerekmektedir. Davet mektupları mail olarak gönderilebilir. Davet mektupları İsviçre Başkonsolosluğu ya da İsviçre Büyükelçiliği’ne hitaben yazılmalıdır. Davet mektubu geldikten sonra Konsolosluğa mail atarak ya da telefon ederek İsviçre vize başvurusu yapabilmek için randevu talebinde bulunmanız gerekir. Konsoloslukla yapacağınız görüşmede ya da attığınız mailde ilişkiniz ile ilgili detaylı bilgi vermeniz gerekir. En az iki yıldır partneriniz ile ilişkide olduğunuzu ispatlamak için birlikte çekilmiş olduğunuz resimler ve aranızda yaptığınız internet üzerinden yazışmalarınızı gönderdiğiniz maile eklemelisiniz. İsviçre Başkonsolosluğu aynı zamanda daha önce İsviçre’ye giriş çıkışınızın olduğunu görmek istiyor, daha önce aldığınız vize görüntüsü ve giriş çıkış damgalarının olduğu sayfaların fotokopisini attığınız maile eklemelisiniz.

    Bu şartları yerine getiremiyorsanız zaten Konsolosluk görevlisi size randevu tarihi vermemektedir. Randevunuzun onaylandığı maili size geldikten sonra diğer tüm işlemlerinizde size yardımcı olabiliyoruz. 

    İsviçre için vize başvurunuzda; profesyonel ve deneyimli vize uzmanlarımız ile vize işlemlerinizi kolaylaştırmak, dosyanızın içeri güçlü, güvenli girmesini sağlamak, eksiksiz hizmet sunmak için varız. İsviçre’ye vize almak için öncelikle size çalışma statünüze göre hazırlamanız gereken güncel belgeleri size mail atarak detaylı bilgi veriyoruz.  İsviçre Başkonsolosluğu’na hitaben yazmanız gereken İngilizce vize talep dilekçenizi, Seyahat sağlık sigortanızı, otel ve uçak rezervasyonlarınızı hazırlıyoruz. Konsolosluğun talep ettiği tam vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizi, SGK Tescil ve Hizmet dökümünüzü www.turkiye.gov.tr ’ den çıkartıyoruz.

    İsviçre vize 2021 yılı için neler değişti öğrenmek istiyorsanız 0212 970 0559 numaralı İsviçre özel hattımızdan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    İsviçre vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp