İsviçre Turist Vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • F.P. 30 Ara 2020, 14:26
    Merhabalar, İsviçre turistik vize 2021 yılında alabilir miyiz? Covid 19 salgını sebebiyle geçen sene planladığım turistik vize başvurusunu yapamadım. Bu sene başvuru yapabilecek miyiz? Konsolosluk tarafından yine aynı evraklar mı istenecek? Bu konuda herhangi bir değişiklik olursa haber verebilir misiniz? Şirket sahibiyim mail adresime evrak listesi gönderebilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Ara 2020, 14:26

    Merhabalar, 

    İsviçre turist vizesi Covid 19 salgını sonrası vermediler. Tüm Avrupa ülkeleri sınırlarını kapattı. Bu yıl aşı bulunduğu için durum değişikliği olabilir. Sizin mail adresinize şirket sahibi için güncel olan gerekli evraklar listesini mail attım. Size mail gönderdiğim için şu anda sistemimizde kayıtlısınız. İsviçre turist vizesi konusunda herhangi bir pozitif gelişme olursa sizi detaylı bilgilendireceğiz. 

    Öncelikle başvuru yapabilmek için Konsolosluğa sunmanız gereken evrak listesini eksiksiz hazırlayıp göndermeniz gerekir. İsviçre vize başvurunuzda; profesyonel ve tecrübeli İsviçre vize uzmanlarımız ile vize işlemlerinizi kolaylaştırıp, evraklarınızın içeri güçlü ve güvenli girmesini sağlıyoruz. İsviçre Başkonsolosluğu’na hitaben yazılacak olan İngilizce vize talep dilekçenizi detaylı yazıyoruz, Seyahat sağlık sigortanızı yapıyoruz, otel ve uçak rezervasyonlarınızı almanıza yardımcı oluyoruz. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneğinin Evli kadınlar, iki farklı çıktı alması gerekir. Evlenmeden önceki soy ismi ve evlendikten sonraki soy ismi ile iki ayrı çıktı almaları gerekir. SGK tescil ve hizmet dökümünüzü mutlaka barkotlu olarak alınması gerekir. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ve SGK tescil ve hizmet dökümünüzü ofisimize geldiğinizde İsviçre vize uzmanlarımız yardımı ile çıkartabilirsiniz.

    İsviçre Turistik Vize 2021 Yılı Ücret Bilgisi

    İsviçre turistik vize ücreti olarak Konsolosluğa 80 Euro ödenmektedir. İsviçre Konsolosluk harcı ödemesini İsviçre vize başvuru merkezinde 80 € karşılığı olarak 560 Türk Lirası olarak ödeme yapabilirsiniz. Ödemenin Türk Lirası olmasından dolayı kurda azalış ya da yükseliş olduğunda ödenecek harç bedeli de değişiklik göstermektedir.

    İsviçre turistik vize ücreti olarak İsviçre başvuru merkezine de randevu günü 129 Türk Lirası olarak ödenmektedir. İsviçre başvuru merkezine ödenen bu bedel başvuru merkezinde yapılan işlemler ve alınan parmak izi için ödenmektedir. Eğer Konsolosluk vize başvurunuzu onaylamazsa yapmış olduğunuz İsviçre vizesi ücretleri iade edilmez. 

    Vizenizin sonuçlanma süreci sizin ülkeye giriş tarihinize yetişmiyorsa, ödeme yapılan ücretler dışında 198 Türk Lirası Premium ödemesi yaptığınızda randevu tarihinizi öne çekmeniz mümkün olacaktır.

    İsviçre turistik vize 2021 yılında istenilen evrak listesindeki detaylar için 0212 970 05 59 numaralı İsviçre özel hattımızdan uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    İsviçre Turistik vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp