• İsviçre Vizesi Adana
    Y.F., 07 May 2020, 19:48

    Merhaba, İsviçre vizesi Adana’dan alınabiliyor mu? Eczanede çalışıyorum. İsviçre’de bulunan arkadaşımı ziyaret etmek için gideceğim. Fakat arkadaşım bana davetiye mektubu göndermeyecek. Bu durumda otel rezervasyonu sunmak zorunda mıyım? Hangi evrakları hazırlamam gerekir? Nereye başvurmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vizesi Konya
    O.K., 07 May 2020, 19:20

    Merhabalar, İsviçre vizesi Konya ili ve çevresinden yapılmak istenen başvurular için nereye gidilmesi gerekir? İstanbul ya da Ankara’ya gitmeden sizin aracılığınız ile İsviçre vize başvurusunda bulunabilir miyim? İsviçre’deki akrabamı ziyaret etmek istiyorum. Davet mektubu gönderecek ama nasıl yapabileceği hakkında herhangi bir fikri yok! Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vizesi Ankara
    A.A., 06 May 2020, 18:58

    Merhabalar, Konsolosluk İsviçre vizesi Ankara başvurularını alıyor mu? Şirket sahibiyim Ticari amaçla İsviçre’ye seyahat edeceğim. İsviçre’deki şirket bana davetiye gönderdi ama Konsolosluğun talep ettiği şekilde hazırlanmış olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Ticari vize talep edeceğimden dolayı hangi belgeleri hazırlamam gerektiğini bilgi verir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vizesi Bursa
    Y.F., 06 May 2020, 18:50

    Merhaba, İsviçre vizesi Bursa bölgesinde yaşayanlar için nasıl ve nereden alınıyor? Eşim özel bir firmada sigortalı çalışıyor, ben şirket sahibiyim, annem de emekli. Bizlerin hazırlaması gereken evraklar sanırım farklılık gösteriyormuş. Ama internete girdiğimde çok farklı bilgilerle karşılaştım. Sizden ricam hangi evrakları hazırlamamız gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vizesi Edirne
    İ.S., 06 May 2020, 18:34

    Merhabalar, İsviçre vizesi Edirne için sizin gibi bir aracı kurum ile başvuru yaparsam işlerim daha kolay olur mu? Doktorum, Edirne’de muayenehanem var. Eşim Ev hanımı birlikte gitmeyi düşünüyoruz. Daha önce de Schengen ülkelerine seyahat ettim. Daha önce vize başvurumu İstanbul’daki Başvuru Merkezinden yapmıştım. Randevu alarak gitmeme rağmen süreçler çok can sıkıcıydı, bütün günümü İstanbul’da geçirmek zorunda kalmıştım. Aynı kâbusu yaşamak istemiyorum. Siz bu konuda bana nasıl yardımcı olacaksınız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vizesi Çorlu
    Y.F., 05 May 2020, 20:27

    İsviçre vizesi Çorlu ve çevresinden başvuru yapmak isteyenler nasıl bir yol izlemeli? Avukatlık Bürosunda çalışan Avukatlar için vize şartları nelerdir? Hangi evrakların hazırlanması gerekir.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vizesi Çanakkale
    M.M., 05 May 2020, 20:07

    Merhabalar, İsviçre vizesi Çanakkale’den alınabilir mi? Hangi merkeze başvurmak gerekiyor? İsviçre vatandaşı olan akrabamı ziyaret etmek istiyorum. Davet Mektubunun dışında taahhütname de isteniyor mu? 10 yıldır Devlet Memuru olarak çalışıyorum. Hangi evrakları sunmam gerekiyor? Çalıştığım yerden almam gereken çalışma belgesini Türkçe olarak verebiliyorlar. Bu herhangi bir sorun yaratır mı? Ben gelmeden siz tüm işlemlerimi yapabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vizesi Altunizade
    T.H., 05 May 2020, 19:51

    Merhabalar, İsviçre vizesi Altunizade’den başvuru yapacaklar için bir şube bulunuyor mu? İsviçre vizesi ile ülkeden ayrılmadan en fazla ne kadar kalabilirim? Şirket sahibiyim turistik amaçlı gideceğim hazırlamam gereken evraklar nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vizesi İstanbul
    İ. S., 04 May 2020, 18:50

    Merhaba, İsviçre vizesi İstanbul başvuru merkezi nerededir? Randevu almak gerekiyor mu yoksa siz yardımcı oluyor musunuz? Nişanlımla birlikte evlendikten sonra balayına İsviçre’ye gitmek istiyoruz. Eşim özel bir firmada üst düzey yönetici olarak çalışıyor. Ben 10 yıldır Türkiye’de marka olmuş bir firmanın şirketin sahibiyim. Benim ve nişanlımın bu işlere ayıracak vaktimiz yok. Çok defa kendim başvuru yaptım. En son 5 yıllık vize almıştım sizi bana tavsiye eden çok yakın arkadaşım olduğu için sizi seçtim. Arkadaşım gibi bana da yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Dubai Vatandaşları İçin İsviçre Vizesi
    D. U., 04 May 2020, 18:34

    Merhabalar, Dubai vatandaşları için İsviçre vizesi almak kolay mıdır? Fiyat ve evraklarla ilgili bilgi alabilir miyim? Türkiye’de oturma iznim olduğu için buradaki İsviçre Konsolosluğuna başvuru yapabileceğim söylendi. Bu konuda Vize Merkezi bana yardımcı olabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suriye Vatandaşları İçin İsviçre Vizesi
    S. R., 04 May 2020, 18:15

    Merhabalar, Türkiye’de yaşayan Suriye vatandaşları için İsviçre vizesi alınabilir mi? Başvuruyu nasıl yapacağız yardımcı olur musunuz? Ülkemizde yaşanılan savaştan dolayı birçok Avrupa ülkesi vize vermiyor. Hani şartlarda vize almamız mümkün olabilir bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Irak Vatandaşları İçin İsviçre Vizesi
    I.Ş., 01 May 2020, 16:17

    Merhaba, Irak vatandaşları için İsviçre vizesi almak istiyoruz. Neler yapmamız gerekiyor? Ne kadar sürede vize çıkıyor? Türkiye’de alınmış bir oturum iznimiz yok ama almak istiyoruz. Sadece oturum izni yeterli olur mu? Başvurunun olumlu sonuçlanması için Türkiye’de çalışıyor olmamız gerektiğini söylüyorlar. Bu konu ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İran Vatandaşları İçin İsviçre Vizesi
    L.M., 01 May 2020, 15:46

    Merhaba, İran vatandaşları için İsviçre vizesi almak üzere bilgi istiyorum. İran vatandaşı bir yakınım var, nasıl başvurabilir? Türkiye’de inşaat alanında çalıştığı şirketi var. Türkiye’de oturum izni de var. Hangi evrakları hazırlaması gerekir? İnternet siteniz çok kapsamlı hazırlanmış, bundan dolayı eğer vize almamıza yardımcı olabiliyorsanız sizinle çalışmak istiyoruz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Katar Vatandaşları İçin İsviçre Vizesi
    K.R., 30 Nis 2020, 16:35

    Katar vatandaşları için İsviçre vizesi almak istenirse hangi belgelerin hazırlanması gerekir? Ne kadar sürede sonuçlanır? Türkiye oturum izni olmadan başvuru yapabilir miyim? Gerekiyorsa İsviçre vize başvurusu yapabilmem için ne kadar süresi olmalıdır? Daha önce aldığım Schengen vizeleri var. Başvurumda daha önce aldığım vizelerin faydası olur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Türkmen Vatandaşları İçin İsviçre Vizesi
    K.S., 30 Nis 2020, 16:13

    Merhabalar, Türkmen vatandaşları için İsviçre vizesi alınabiliyor mu? Hazırlanması gereken evraklar nelerdir? Başvuru dilekçemiz nasıl yazılmalıdır? Türkmen vatandaşı olduğumuz için vize alma konusunda Konsolosluk sorun çıkarır mı? Bu konuda bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Size ulaşabileceğim telefon numarasını da yazabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vize Çıkma Süresi
    İ.S., 30 Nis 2020, 15:44

    Selamlar, İsviçre vize çıkma süresi nedir? Daha hızlı çıkması için ne yapabilirim? İsviçre’deki akrabalarımın düğününe yetişmem gerekiyor. Devlet memuruyum evraklarımı hazırladım 12 günde vize alabilir miyim? İki sene önce Fransa’dan vize almıştım. İsviçre’ye ilk defa vize alacağım yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yatırımcılar İçin İsviçre Vizesi
    Y.A., 29 Nis 2020, 19:11

    Merhabalar, Yatırımcılar için İsviçre vizesi alma şartları nedir? Ülkede yatırım veya istihdam yapılırsa bir avantajı var mı? Birçok Avrupa ülkesi yatırımcılar için vizesiz dolaşım hakkı veriyor. İsviçre’de bu olanakları yatırımcılar için sunuluyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışmayanlar İçin İsviçre Vizesi
    C.K., 29 Nis 2020, 18:19

    Merhaba, Çalışmayanlar için İsviçre vizesi alınabiliyor mu? Ben ev hanımıyım, eşim devlet memuru olarak çalışıyor. Birçok vize firması ile görüştüm eşiniz çalışıyorsa başvuru yapabilirsiniz dediler. Nasıl alabilirim? Bu konuda sizin nasıl yardımınız oluyor? İlk defa başvuru yapacağım için nasıl başvuru yapabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kira Geliri İle İsviçre Vizesi
    K.R., 28 Nis 2020, 17:54

    Merhabalar, Düzenli kira geliri alıyorum ve başka bir gelirim yok. Kira geliri ile İsviçre vizesi alabilir miyim? Hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Sadece Kira Kontratı fotokopilerimi ve bankamı sunarak vize alabilir miyim? Bu konuda siz hangi hizmetleri sunuyorsunuz? Detaylı bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Serbest Çalışanlara İsviçre Vizesi
    N.N., 28 Nis 2020, 17:31

    Merhabalar, Freelance olarak çalışan bir pazarlama danışmanıyım. Serbest çalışanlara İsviçre vizesi almak mümkün müdür? Aynı zamanda Kira gelirim ve bankada yeterli miktarda param var. Gelirimi ispat edemediğim için bana vize verilemeyeceğini öğrendim. Arkadaşım tiyatro sanatçısı. Birçok önemli tiyatro eserinde rol aldı. Birlikte İsviçre’ye seyahat etmek istiyoruz. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vizesi Muvafakatname
    İ.K., 27 Nis 2020, 15:55

    Merhabalar, İsviçre vizesi muvafakatname belgesini ne zaman almak gerekir? Ne işe yarar? İngilizceye çevirmemiz gerekir mi? İsviçre’ye birlikte seyahat edeceğim çocuğum 10 yaşında parmak izi vermesi gerekiyor mu? Çocuğum için muvafakatname dışında sunmam gereken evrak var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Yeşil Pasaporta Vize
    K.M., 27 Nis 2020, 15:17

    Merhabalar, İsviçre yeşil pasaporta vize almam gerekir mi? 15 gün akrabalarımı ziyaret etmek için İsviçre’ye gideceğim Yeşil pasaportum var, kabul ediliyorsa İsviçre’ye onunla gideceğim. Gümrükten geçerken Otel ve Uçak rezervasyonu isteniyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vize Merkezi
    Y.U., 25 Nis 2020, 19:52

    Merhaba, İsviçre vize merkezi nerededir? Vize işlemleri nasıl ilerlemektedir. Amacım İsviçre vize başvurumu işini düzgün yapan bir firma ile yapmaktır. Başvuru için nereye gitmeliyim? Vize konusunda işini düzgün yapmayan birçok acente ile karşılaştım. Artık işimi şansa bırakmak istemiyorum. Sitenizi incelediğim zaman sizin ciddi bir firma olduğunuz izlenimi oluştu. Bu konuda bana siz yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vize Takip
    M.K., 25 Nis 2020, 19:29

    Merhaba, İsviçre vize takip işlemlerini konsolosluğa giderek mi yapacağım? Daha önce başvuru yaparken el yordamı ile kendim yapmak istediğim için çok zorluk çektim. Benim için eksiksiz olduğunu düşündüğüm dosyalarımda bir sürü eksik çıktı. Oradaki vize memuru da bana çok yardımcı olmadı. Yine aynı problemlerle karşılaşmak istemiyorum. Sizin aracılığınızla İsviçre vizesine başvuru yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Sponsorlu Vize
    Y.F., 24 Nis 2020, 18:06

    Merhabalar, İsviçre sponsorlu vize türünden yararlanmak için ne yapmak gerekiyor? Hangi durumlarda sponsor lazım? Benim bankada seyahatimi karşılayacak kadar param var. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde öğrenci olduğum için maaşlı bir işim bulunmamaktadır. Babam Emekli doktor bana sponsor olabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Kısa Süreli Vize
    N.L., 24 Nis 2020, 17:27

    Merhaba, İsviçre kısa süreli vize başvurusu turistik vizeden farklı mı? Tekirdağ’da 10 dönüm tarlamı ekip, biçiyorum. Aslında yıllık gelirim yüksek. Aynı zamanda kirada üç evim var. Kira kontratlarımı sunmam yeterli mi? Çiftçiler için hangi belgeleri hazırlamak gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Uzun Süreli Vize
    Y.Y., 23 Nis 2020, 13:53

    Merhabalar, İsviçre uzun süreli vize hangi durumlarda veriliyor? Uzun süreli vize aldığımda İsviçre’de oturum izni alabiliyor muyum? Oturum izni almak kolay mı? Bu vizeyle ne kadar süre İsviçre’de kalabilirim? Uzun süreli vizelerin hangisi benim için uygun olduğuna karar veremediğim için genel bir bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Şoför Vizesi
    Ş.F., 23 Nis 2020, 13:06

    Merhabalar, İsviçre Şoför vizesi veriyor mu? Bu vizeye başvurmak için Türkiye’de bağlı olduğum şirketten belge gerekir mi? Hangi evrakları hazırlamam gerekir? İlk defa Şoför vizesi alacağım, sizin aracılığınız ile başvuru yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Sanatçı Vizesi
    G.İ., 23 Nis 2020, 12:23

    Grafik sanatçısıyım ve İsviçre’ye seyahat etmek istiyorum. İsviçre sanatçı vizesi türüne başvuru yapabilir miyim? Hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Bu vizeyi alabilmem için belli kriterler var mıdır? Gereksiz evrak işlemleri ile uğraşmak istemiyorum, bu vizeyi almama siz yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsviçre Vip Vize
    V.P., 22 Nis 2020, 10:55

    Merhabalar, İsviçre Vip vize var mıdır? Bu vizeyle hangi hizmetleri alabiliyorum? Başvuru Merkezine gittiğimde çok fazla zaman harcamak istemiyorum. Daha önce Amerika’ya ve İngiltere’ye çok defa gittim fakat ilk defa Schengen vizesine başvuru yapacağım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Sizin sunduğunuz hizmetler nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İsviçre için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp