Kazakistan Ticari Vize

1 - Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyahat tarihinden itibaren  en az 6 Ay ve en az 1 adet boş vize  sayfasının bulunması gerekmektedir. Pasaportun "Açıklamalar" ile "Gümrük ve döviz kayıtları" sayfalarına vize basılmamaktadır.)
2 - Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 1 adet vesikalık fotoğraf .
3 - Kazakistandaki şirketten gelen iş gezisi ile ilgili dış işlerinden onaylı ticari davetiye.
4 - Şirketin antetli kağıdına -kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Kazakistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (Dilekçede  Kazakistan 'da ziyaret edilecek şirketin ADI--ADRESİ--TELEFON ve FAKSI net bir biçimde belirtilmesi gerekmektedir.)
5 - Vize İşlemi Takip Belgesi (Eksiksiz doldurularak başvuru sahibi tarafından imzalanmış olmalı.)

KAZAKİSTAN VİZE İŞLEMLERİ
Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel : +90 (212) 287 74 00
Faks : +90 (212) 287 72 44
ortadogu@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 02 74
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 02 74
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 25 21
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
+90 (242) 255 55 10
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com