• Çekya vizesi nasıl alınır
    G.Ö, 25 May 2022, 10:01

    Merhaba, Düzenleyeceğim gezi için vize işlemi yapmak istiyorum. Biraz aklım karıştı Çekya vizesi nasıl alınır bana bununla ilgili bilgi verebilir misiniz? Yeni evlendim henüz kızlık soyadımı kullanıyorum. Bununla alakalı durumu da öğrenebilir miyim? İyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çekya vizesi kaç para?
    D.G, 25 May 2022, 09:43

    Merhabalar; Ben ve eşim emekliyiz, kızımız öğrencidir. Çek Cumhuriyetine yapmak istediğimiz Avrupa seyahatini sağlık nedenin den dolayı 2022 yılına erteledik. Tatil planı yaptığımız ülke olan Çekya vizesi kaç para olmuştur? Evrak bilgisinde değişiklikler nelerdir? Ödeme yaptıktan sonra karşılığında her hangi bir belge almam mümkün müdür? Yapılan işlemler için bana detay vermenizi rica edeceğim iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çekya vizesi reddi
    S.L, 25 May 2022, 09:38

    Bir çok ülkeden defalarca vizem olmasına rağmen şahsen turistik olarak yaptığım başvuruda cevap olarak Çek Cumhuriyeti vize reddi verdi. Vize reddi aldığım Çek Cumhuriyeti’nden tekrardan Çekya vizesi reddi için başvuru Yapmak istiyorum. Neden bu şekilde sonuçlandığını nasıl anlarım? Mağdur duruma düştüm vize almamı sağlayacak ne var ise sizden talep ederim. İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çekya vizesi ücreti
    D.Ş, 19 May 2022, 16:36

    Çekya vizesi ücreti yılı içinde yapacağım seyahat için sizden destek almak istiyorum. Bu işlemler için bizden ne kadar danışmanlık ücreti talep edilir. Konsolosluk ve başvuru merkezi ne kadar talep eder? İşlem nasıl yürür iyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çekya vize fiyatları
    G.K, 19 May 2022, 16:31

    Merhaba, Çekya vize fiyatları değişen fiyat bilgisi hakkında bilgi almak isterim. Yapılacak ödeme ne kadarı size ne kadarı Konsolosluğa ödenir. Tam olarak siz ne yapmaktasınız. Fiyat hakkında evrak hakkında bilgiye nasıl ulaşacağım bana bilgi vermenizi rica ediyorum. İyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çekya transit vize
    U.L, 18 May 2022, 16:05

    Merhaba, Ben Çekya transit vize için bilgi almak isterim. Aklım karıştı ve çok fazla bilgi karmaşası olduğundan dolayı haliyle bana yardımcı olmanızı rica edeceğim. Hangi durum meydana gelirse ihtiyaç var transit vizeye hangi durum mevcut olunca vize gerek yoktur. Bilgi rica edeceğim. İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çekya vizesi
    F.G, 18 May 2022, 15:53

    Çekya vizesi için vize başvuru yapacağım. Bana yardımcı olmanızı rica edeceğim iyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi 2022 yılında açık mı
    FERİHA, 22 Şub 2022, 16:09

    Çek Cumhuriyeti vizesi 2022 yılında açık mı ülkeye giriş esnasında hangi aşılar kabul ediliyor? D tipi vize başvuru yaptığımızda sonuçlanma süresi nasıldır? 2 doz aşısının üzerinden kaç gün geçmesi gerekir? Aşı kartını nereden alabiliriz pcr testini kaç saat önceden yapılması gerekir? İyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi reddi 2022
    CANDAN, 22 Şub 2022, 16:02

    Daha önce birçok ülkeden sayısız vizem olmasına rağmen şahsen turistik olarak yaptığım başvuruma cevap olarak Çek Cumhuriyeti vize reddi verdi. Vize reddi aldığım Çek Cumhuriyeti’nden tekrardan Çek Cumhuriyeti vizesi reddi 2022 yılı için başvuru Yapmak isterim. Neden bu şekilde sonuçlandığını nasıl anlarım? Mağdur durumdayım vize almamı sağlayacak ne var ise sizden talep etmekteyim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi kaç para 2022
    CEMRE, 21 Şub 2022, 14:20

    Ben ve eşim emekliyiz, kızımız öğrencidir. Çek Cumhuriyetine yapmayı planladığımız Avrupa seyahatimizi sağlık nedenin den dolayı 2022 yılına erteledik. Gitmek istediğimiz ülke almak istediğimiz vize olan Çek Cumhuriyeti vizesi kaç para 2022 yılında ne kadar olmuştur? Aynı şekilde evrak da değişti mi? Ödeme yaptıktan sonra karşılığında her hangi bir belge alabilir miyim? İyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi kaç günde çıkar 2022
    KEMAL, 21 Şub 2022, 14:15

    Merhaba, kabin hostesi olarak çalışmaktayım. İzin dönemimde Çek Cumhuriyeti’ne seyahat etmeyi planlıyorum. Çalışma tempom sebebi ile benim için en önemli olan soru Çek Cumhuriyeti vizesi kaç günde çıkar 2022? Diğer bir sorum başvuru günü gelmem gerekli mi? Danışmanlığınız konusunda bilgi rica ederim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi nasıl alınır 2022
    CANDAN, 21 Şub 2022, 14:07

    Bu yıl içinde yapacağım bir seyahatim olacaktır. Fakat kafam çok karıştı Çek Cumhuriyeti vizesi nasıl alınır 2022 yılı için bana bilgi verebilir misiniz? Yeni evlendim henüz kızlık soyadımı kullanıyorum. Bununla alakalı durumu da öğrenebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vize randevusu 2022
    KEREM, 18 Şub 2022, 16:36

    Çek Cumhuriyeti vize randevusu 2022 için işlem yaptırmak istiyorum. İkametgah ettiği bölgeye göre randevu alma kısmında değişiklikler oluyor mu? Telefonla randevu alabilir miyiz? Bilgilendirme rica ederim kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vize başvurusu 2022
    GÜL, 18 Şub 2022, 16:07

    Merhaba, Çek Cumhuriyeti vize başvurusu 2022 yılı için bilgi almam mümkün müdür? Alacağım vizeyi nasıl nerde kullanabilirim? Başvuru için desteğinizi rica ederim iyi çalışmalar dilerim. Kolaylıklar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti turistik vize 2022
    KEMAL, 18 Şub 2022, 16:01

    Merhabalar, daha öncesinde İtalya, Amerika ve İngiltere seyahatim oldu. Bunların hepsi ailemle bazen de ticari seyahatti. Çek Cumhuriyeti turistik vize 2022 yılı işlemlerim olacak. Başvuruya hangi evrakları sunmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi için gerekli evraklar 2022
    DİLEK, 18 Şub 2022, 15:55

    Selam, Çek Cumhuriyeti vizesi için gerekli evraklar 2022 yılı için bilgi almak isterim. Çocuğumla birlikte seyahat etmek istiyorum neler yapmam gerekiyor? İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti öğrenci vizesi 2022
    KEREM, 18 Şub 2022, 15:50

    Çek Cumhuriyeti öğrenci vizesi 2022 vizesi hakkında bilgi rica edeceğim. Sizden destek alarak ilerlemek isterim siz tam olarak ne yapmaktasınız.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti transit vize 2022
    DİNÇER, 17 Şub 2022, 14:54

    Çek cumhuriyeti transit vize 2022 için bilgi almak isterim web te çok fazla bilgi var aklım karıştı haliyle bana yardımcı olmanızı rica edeceğim. Hangi durum da ihtiyaç var transit vizeye hangi durum da yoktur. Bilgi rica ederim. İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vize fiyatları 2022
    HALE, 17 Şub 2022, 14:49

    Çek Cumhuriyeti vize fiyatları 2022 değişen fiyat bilgisi hakkında bilgi almak isterim. Yapılacak ödemeler ne kadarı size ne kadarı Konsolosluğa ödenmektedir. Tam olarak siz ne yapmaktasınız. Fiyat hakkında evrak hakkında bilgiye nasıl ulaşacağım bana bilgi vermeniz rica edeceğim iyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vize 2022
    HALE, 16 Şub 2022, 16:44

    Bu yaz evlenip balayı tatilimizi yapmak için Çek Cumhuriyeti'ne seyahat etmek istiyoruz. Çek Cumhuriyeti vize 2022 yılı işlemi için Bazı yerlerden okuduğuma göre sgk'lı olarak ne kadar bir süre çalışmış olmamız önemlidir? Çok fazla söylenti var haliyle kafa karışıklığımız oldu. İlk kez yurt dışına seyahat edeceğiz. Konu ile ilgili kapsamlı yardımınızı rica ediyoruz. Banka hesap dökümümüzde minimum ne kadar göstermek zorundayız? İyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi 2022
    KEMAL, 16 Şub 2022, 16:39

    İyi günler, Çek Cumhuriyeti vizesi 2022 yılında başvuru yapacağım bana yardımcı olmanızı rica edeceğim iyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vize ücreti 2022
    DİNÇER, 16 Şub 2022, 16:34

    Çek Cumhuriyeti vize ücreti 2022 bilgisi alabilir miyim? Yapacağım seyahat için sizden destek alarak ilerlemek isterim. Bu işlemler için siz tarafımızdan ne kadar danışmanlık ücreti talep etmektesiniz. Konsolosluk ve başvuru merkezi ne kadar talep eder?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çekya vize işlemleri
    K. B., 24 Nis 2020, 17:17

    İyi günler, Çekya vize işlemleri olarak aile arkadaş ziyareti başvurusunda bulunmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Hangi vize tipine giriyor öğrenebilir miyim? Üniversite dönemimde D tipi Erasmus başvuru yapmıştım aynı vize türümü oluyor? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi almak
    E. İ., 24 Nis 2020, 16:42

    Merhaba, Çek Cumhuriyeti vizesi almak istediğimde hangi adımları izlemem gerektiği ile ilgili fazla bilgim yok yardımcı olabilme şansınız var mı? İlk defa Avrupa ya seyahat edeceğim. Öncesinde Dubai ve Aysa ülkelerine seyahatlerim olmuştu. Fazlasıyla bilgi eksikliğim var sizin araçlığınız ile başvuru yapmayı talep ediyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek vize randevu
    G. V., 24 Nis 2020, 16:07

    İyi günler, Çek Cumhuriyeti turistik vize başvurusu için nereden işlem yapabiliriz? Çek Vize randevu şart mı? Sizlerden işlemlerimizi danışmanlığınızdan faydalanarak yaparsak size evrak teslimi için randevu alınması gerekli mi? Ücretler, seyahat sağlık sigortaları hakkında ek bilgi rica ediyorum. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek vize işlemleri
    S. A., 24 Nis 2020, 15:44

    İyi günler, Çek Cumhuriyeti’ne ticari seyahatim var. Çok defa vize aldım fakat artık bir destekle daha rahat bir süreç geçirmek adına danışmanlık isteğim var. Çek Vize işlemleri konusunda ticari Schengen vizesi için neler istenir ve nereden başvuru kabulü yapılır. İstanbul’dayım ve şirket sahibiyim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vize başvuru merkezi
    S. Paşa, 24 Nis 2020, 15:19

    Merhabalar, turistik yapacağımız vize işlemleri için Çek Cumhuriyeti vize başvuru merkezi nerededir? Ofisinize evraklarımızı göndererek işlem yapabilir miyiz? Vize Merkezi olarak sizlerin yetki alanınız nedir? Başvuru formu ve dilekçe için siz bizler için oluşturabilir misiniz? Başvuru günü şahsen gelmek zorunda mıyız? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek vize merkezi
    A. Er, 23 Nis 2020, 22:59

    İyi günler, acil bir Çek vizesine ihtiyacımız var. Ailece bir tur katılacağız. Vize başvurularımız için Çek vize merkezi üzerinden mi işlem yapılabiliyor? Tam olarak anlayamadım çok fazla bilgi var sizin tecrübenizden faydalanmak istiyoruz. Nasıl yardımcı olabilirsiniz? Ben ve eşim çalışan oğlumuz ise üniversite öğrencisidir.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti yeşil pasaportlar için vize
    C. Safak, 23 Nis 2020, 22:33

    İyi günler, emin olmadığımız bir durum var Çek Cumhuriyeti yeşil pasaportlar için vize uygulaması yapıyor mu? Ben ve ailem yeşil pasaportluyuz Çek Cumhuriyetine seyahat için Schengen vize başvurusu yapmamız gerekli mi? Bir de hangi durumlarda yeşil pasaportlara vize uygulama mevcuttur? Ek bilgi Yakın zamanda farklı bir sektörde çalışmaya başlayacağım ve yeşil pasaport hakkımı kaybetmiş olacağım. Lütfen yardımlarınızı beklerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti ekspres vize
    A. Ay, 23 Nis 2020, 22:06

    Merhaba, ben İstanbul’da özel bir şirkette satış temsilciliği yapmaktayım. İşim ile ilgili bir davet gel Çek Cumhuriyeti’nden ve 20 gün sonra seyahatim olacak Çek Cumhuriyeti ekspres vize seçeneği var mı? Seyahate yetişebilir miyim ne kadar etkiler? Sizin öneriniz nedir ve hangi konularda bana katkı sağlayabilirsiniz? Acil geri dönüşünüze ihtiyacım var.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Çek Cumhuriyeti için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp