Çek Cumhuriyeti Turistik Vize

Çek Cumhuriyeti Turistik Vize Başvuru Sahibi İşveren İse Hazırlaması Gereken Belge Listesi

1. Dilekçe  (Şirketin antetli kağıdına işveren tarafından, ingilizce ve konsolosluğa hitaben yazılmış olmalıdır)
2. Pasaport (Litvanya seyahati sonrası en az altı ay geçerliliği olan)
3. İki adet Biometrik fotoğraf (güncel, 35 x 45 mm ölçülerinde )
4. Banka hesap özeti (son 3 aylık banka hesap hareketliliği içeren, en az 3000 TL bakiyesi olan, kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
5. Kimlik Fotokopisi, Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (kişinin aile ve adres bilgilerini içermelidir)
 
 
Çek Cumhuriyeti Turistik Vize Sahiplerinin Bulunduğu duruma bağlı ek olarak hazırlanması gereken belgeler;
 
Kişi Şirket Sahibi İse;
1. SGK/Bağ-Kur Hizmet Dökümü
2. Güncel tarihli şirket belgeleri (Orjinal faaliyet belgesi, Sicil gazetesi, vergi levhası, imza sirküleri fotokopileri)
3. Şirkete ait banka hesap özeti (son 3 aylık hesap hareketliliğini içeren, en az 3000 TL bakiyesi olan, kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birllikte)
 
Kişi şirket çalışanı ise;
1. SGK Hizmet dökümü, SGK işe giriş bildirgesi
3. Güncel tarihli şirket belgeleri (Orjinal faaliyet belgesi, sicil gazetesi, vergi levhası, imza sirküleri fotokopileri)
3. Maaş bordrosu (son üç aylık, ıslak imza ve kaşeli)
 
Kişi Devlet Dairesi Çalışanı ise;
1. Çalışma ve İzin Belgesi (kişinin bağlı bulunduğu kurumdan alınmış)
3. Görev Kimlik Kartı Fotokopisi
4. Maaş Bordrosu (son üç aylık, ıslak İmza ve kaşeli olmalıdır)
 
Kişi Emekli ise;
1.Emekli olan kurumdan alınmış yazı (güncel tarihli orjinal belge olmalıdır)
2.Emeklilik cüzdanı fotokopisi
 
Kişi Öğrenci ise;
1. Öğrenci Belges
2. Muvafakatname ( Başvuru sahibi 18 yaşından küçük ise, anne ve babadan son 6 ay içinde çıkarılmış noter onaylı muvafakatname aslı)
 
Ev Hanımı ise;
1.Sponsor olacak kişiye ait banka hesap özeti (son üç aylık olan, en az 3000 TL bakiyesi olan, kaşe ıslak imza, banka imza sirküleri ile birlikte)
2.Sponsor olacak kişiye ait işyeri belgeleri (faaliyet belgesi, sicil gazetesi, vergi levhası, imza sirküsü fotokopileri)
3.Vize talep dilekçesi (sponsor kişi tarafından konsolosluğu hitaben yazılmış dilekçede sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmelidir)
 
NOT: Ev hanımları için sponsor olacak kişiler Devlet Memuru İse; bağlı bulunduğu kurumdan mühür ve ıslak imzalı görev yazısı veya çalıştığına dair belge ve maaş bordrosu ibraz etmelidir.
 
 
 

 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
Vize Çıkış Süresi : 3 hafta

ÇEK CUMHURİYETİ VİZE
Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel : +90 (212) 970 05 09
Cep: 0532 476 25 16
avrupa@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 28
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 28
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 20 26
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
Tel: + 90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com