Çek Cumhuriyeti vizesi kaç para 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • CEMRE 21 Şub 2022, 14:20
    Ben ve eşim emekliyiz, kızımız öğrencidir. Çek Cumhuriyetine yapmayı planladığımız Avrupa seyahatimizi sağlık nedenin den dolayı 2022 yılına erteledik. Gitmek istediğimiz ülke almak istediğimiz vize olan Çek Cumhuriyeti vizesi kaç para 2022 yılında ne kadar olmuştur? Aynı şekilde evrak da değişti mi? Ödeme yaptıktan sonra karşılığında her hangi bir belge alabilir miyim? İyi çalışmalar kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 21 Şub 2022, 14:20

    Merhabalar;

    Öncelikle biz Vize Merkezi'ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Vize fiyatı Çek Cumhuriyeti için konsolosluk ve başvuru merkezi harcı 100 Euro’dur. Çek Cumhuriyeti'ne vize kaç para kısmında Vize Merkezi olarak 50 Euro danışmanlık bedeli almaktayız. Toplam ödenecek miktar 150 Euro dur. Ödemenizi evrak teslimi sırasında yapabilirsiniz. Ödemenizi yaptıktan sonra karşılığında makbuzunuz Vize Merkezi müşteri danışmanı size iletir.

    Bu nedenle yapılan vize başvurusu için her başvuru sahibinden ek olarak Çek Cumhuriyeti'ne vize almak kaç para kısmında 20 Euro servis bedeli alır. Başvurusunu şahsen yapan yolcu için talep edilen evrak eksiksiz doldurulmuş başvuru formu şahsi hazırlanması gereken tüm dilekçe, zorunlu yapılması gereken seyahat sağlık sigortası evrakın sıraya dizilimi, online randevu alımı, pasaport teslimatı gibi tüm işlem tamamen başvuru sahibinin kendisi oluşturması gereken hazırlık işlem yapılır.

    Başvuru ve parmak izi merkezinin tek görevi amacına uygun şekilde hazırlanmış belgenin kabulüdür sonuçlandığında bilgilendirmesi yapılır. Çek Cumhuriyeti'ne vize almak kaç para kısmında fiyatlandırma hakkında meydana gelebilecek değişikliği Vize Merkezi müşteri danışmanından öğrenebilirsiniz.

    Çek Cumhuriyeti'ne vize kaç para kısmında biz Vize Merkezi olarak ilgili yetkili başvuru merkezine akredite üyeliğimiz vardır. Size anlatmış olduğumuz tüm işlemi adınıza yürütmek için yetkimiz olup sizlere vize danışmanlık hizmetimizi size sunabilmekteyiz.

    Sürekli ilişkimiz nedeni ile güncel evrak bilgisini ve Çek Cumhuriyeti vizesi kaç para 2022 dahil olmak üzere tüm değişmeden anlık haberini edinmekteyiz. Evrak konusunda diğer tüm Schengen ülkesinde olduğu gibi spesifik evrak da bulunur. Gerekli evrakla ilgili daha ayrıntılı evrak listesi  teklifimiz hakkında müşteri temsilcilerimizle 0212 970 05 28 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla. 

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp