Çek Cumhuriyeti vize 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • HALE 16 Şub 2022, 16:44
    Bu yaz evlenip balayı tatilimizi yapmak için Çek Cumhuriyeti'ne seyahat etmek istiyoruz. Çek Cumhuriyeti vize 2022 yılı işlemi için Bazı yerlerden okuduğuma göre sgk'lı olarak ne kadar bir süre çalışmış olmamız önemlidir? Çok fazla söylenti var haliyle kafa karışıklığımız oldu. İlk kez yurt dışına seyahat edeceğiz. Konu ile ilgili kapsamlı yardımınızı rica ediyoruz. Banka hesap dökümümüzde minimum ne kadar göstermek zorundayız? İyi çalışmalar kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Şub 2022, 16:44

    Merhabalar;

    Kısa süreli C tipi vize başvurusu Çek Cumhuriyeti için vize işlemi için görevlendirilmiş olduğu yetkili başvuru parmak izi merkezinden yapılması zorunlu hale getirilmiştir. Başvuru merkezi talep edilen evrakın bire bir istenilen biçimde hazırlanıp başvuru yapılmasını kabul eder. Hazırlanacak olan başvuru formu dahil olmak üzere, randevu oluşturma işlemini tamamen başvuru sahibine veya hizmet almış oldukları vize danışmanlık kurumuyla (İlgili başvuru merkezine akredite ve anlaşmalı firma ) aracılığıyla eksiksiz bir biçimde dosyayı kabul eder.

    Çek Cumhuriyeti'ne almak kısmında biz Vize Merkezi olarak uzman tecrübeli çalışma kadromuzla  başvuru sahibine tüm işlem süresi boyunca olumsuzluk yaşamaması adına danışmanlık hizmetimizi sunarak destek vermekteyiz.

    Çek Cumhuriyeti için vize belirtmiş olduğunuz 1 yıllık bir çalışma süresinin göz ardı edilecek bir zaman dilimi olmadığını belirterek, sürekliliği gösterir, düzenli işinizin sizi Türkiye’ye bağlayıcı bir sebep olduğunu gösterir. Çek Cumhuriyeti'ne almak kısmında çalıştığınız işyeri evrakınız dışında her bir kişi şahsi banka hesabınızla başvuru yapmak zorundadır. Banka hesap dökümünüz de en az 7000 TL orijinal, bankadan ıslak kaşeli ve imzalı olmalıdır. Seyahat evrakı olarak da; satın alındıysa uçak bileti, satın alma yapılmadıysa rezervasyonu, konaklama belgesi Çek Cumhuriyeti Konsolosluğu otel belgesine önem vermekte geçerli bir otel olmak zorundadır ve zorunlu seyahat sağlık sigortası. Otel ve uçak rezervasyon işlemi seyahat sağlık sigortası konusunda ülke uzmanımızdan destek alarak ilerleyebilirsiniz.

    Çek Cumhuriyeti vize 2022 başvurusu diğer hazırlanması gereken evrak bilgisini sizden temin edeceğimiz e-mail adresinize telefon numaranıza gönderebilir ayrıntılı detayı verebiliriz. Ülke uzmanımıza 0212 970 05 28 numaradan ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp