Çek Cumhuriyeti vizesi reddi 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • CANDAN 22 Şub 2022, 16:02
    Daha önce birçok ülkeden sayısız vizem olmasına rağmen şahsen turistik olarak yaptığım başvuruma cevap olarak Çek Cumhuriyeti vize reddi verdi. Vize reddi aldığım Çek Cumhuriyeti’nden tekrardan Çek Cumhuriyeti vizesi reddi 2022 yılı için başvuru Yapmak isterim. Neden bu şekilde sonuçlandığını nasıl anlarım? Mağdur durumdayım vize almamı sağlayacak ne var ise sizden talep etmekteyim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 22 Şub 2022, 16:02

    Merhabalar;

    Almış olduğunuz Çek Cumhuriyeti vize ret Çek Cumhuriyeti Konsolosluğuna ret itirazı yapılarak düzeltilebilir. İstediğiniz takdirde yeni başvuru da yapılabilir. Vize reddi yaşayan Çek Cumhuriyeti başvuru sahibimizden ret aldığını belirten belgede hangi madde den almış olduğuna dikkat etmemiz gerekir.

    Çek Cumhuriyeti vizesi ret vize başvurusunda, vize ret kararı belgesinde toplamda 15 madde bulunur. Birer cümlelik açıklamayla anlatılır. Fakat her birindeki anlam açıklanması uzun ibaredir. Reddinizin sebebini başlıca; sunduğunuz seyahat belgesini opsiyon süresi tükenmiş olabilir, seyahat nedenini açıklayıcı dilekçeniz uygun formatta ve açıklayıcı olmayabilir, banka hesap dökümünüz içerisindeki para akışı gelirinizle doğru orantılı olmaması, özellikle başvuru formunuzun istenilen formatta doldurulmaması eksik olması yapmış olduğunuz konaklama sürenize istinaden sizin gerçekten Çek Cumhuriyeti’nde turistik ziyaret yapmayacağınızı düşünmüş olabilir bunun gibi tespit ne yazık ki olumsuz sonuçlanmasına sebep olan etkendir.

    Çek Cumhuriyeti vize ret daha sonraki vize başvurunuz için sağlıklı adımlar halinde yapılması konusunda tecrübeli profesyonel bir danışmanlık almanızı önemle tavsiye edilir. Hazırlanacak olan evrak spesifik fakat ihtimali söylemiş olduğumuz evrakı tek tek kontrol ederek, uygun şekilde işlem yapmalıyız.

    Çek Cumhuriyeti vizesi ret için önemli olan bir önceki başvuruda yaşamış olduğunuz olumsuz tecrübeyi belirterek öncesinde almış olduğunuz vizenin referans olabildiğini anlatarak ayrıntılı resmi bir yazı düzenlenebilir. Vize Merkezi olarak vizeye karar veren vize temsilciliği olan konsolosluğun nelere dikkat ettiğini yaşayarak tecrübe ederiz.

    Vize Merkezi olarak Çek Cumhuriyeti vizesi reddi 2022 yılı dahil olmak üzere başka ülkede aynı sorunu yaşamamanız için tüm bilgi birikimimizle uzman, tecrübeli müşteri danışmanlarımız 0212 970 05 28 numaralı telefondan size destek olmak için sizi bekliyor olacaklar.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp