• Çekya Online vize başvurusu
    S. M., 23 Nis 2020, 21:29

    İyi günler, Çekya online vize başvurusu seçeneği var mı? Birçok ülke artık online başvuru kabul ediyor. 2 ay sonra Çek Cumhuriyeti’ne turistik bir seyahatim olacak başvuru merkezine gitmeden işlemlerimi yapabileceğim bir platform var mı? Sizler bana hangi konuda yardımcı olarak az yorulmamı sağlayabilirsiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti transit vize
    K. B., 23 Nis 2020, 21:08

    Merhaba, Amerika seyahatim olacak fakat uçuşum Çek Cumhuriyeti üzerinden 7 saatlik bir bekleme süresi ile aktarmalı olacak. Çek Cumhuriyeti transit vize olarak bir vize türü var mıdır? Transit vize Çek Cumhuriyeti başvurularında hangi durumlarda gerekmiyor ve istenen belgeler nelerdir? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek cumhuriyeti VIP vizesi
    Berna.O, 23 Nis 2020, 20:20

    İyi günler, kısa bir süre içinde 3 öğrenci arkadaşı ve Çek Cumhuriyeti seyahati planladık. En hızlı biçimde vizemizi alıp seyahatimize gitmek istiyoruz biletlerimizi ve otellerimizi satın aldık. Öncelikle öğrenci olarak nelere dikkat etmeliyiz. 2. Si ve en önemlisi VIP hizmet almak istiyoruz Çek Cumhuriyeti VIP vizesi işlemleri var mı? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti e-vize
    E. B., 23 Nis 2020, 16:09

    Merhaba, Çek Cumhuriyeti e-vize başvuru tipi seçeneği var mı? Bazı ülkeler de e-vize hizmeti vardı.. Eğer yok ise nasıl başvuru yapacağız. Çek Cumhuriyeti vizesi başvurularınız hangi türlerde nasıl yapabiliriz? Özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti işçi vizesi
    M. P., 23 Nis 2020, 15:35

    İyi günler, Çek Cumhuriyeti işçi vizesi başvuruları yalnızca Konsolosluklar mı kabul ediyor? İşçi vizesi başvuru merkezileri ve sizler hangi konularda yardımcı olabilirsiniz? Türkiye’de çalışıyorum ve işyerimin anlaşmalı olduğu Çek Cumhuriyeti’nde bulunan şirkette çalışmaya gideceğim. Turistik vize ile aynı evraklar mı gerekecek?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti sanatçı vizesi
    B. S., 23 Nis 2020, 14:55

    Merhaba, seslendirme sanatçısıyım kışın yapmak istediğim bir turistik seyahat olacak. Evraklarımın ne kadar güncel olması yeterli, Vize Merkezi danışmanlık servisinizde neler bulunmaktadır? Çek Cumhuriyeti sanatçı vizesi olarak hangi evrakları toparlamam doğrudur? Seyahatim 15 Aralık’ta ne kadar önce başvuru yapmam iyi olur?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti hızlı vize
    M. Kırdar, 23 Nis 2020, 14:17

    Merhaba, Çek Cumhuriyeti’ne acil bir şekilde sahibi olduğum şirketi temsilen ticari seyahat yapmalıyım. Vizemi kaç günde teslim alabilirim? Çek Cumhuriyeti hızlı vize VIP servisi var mı ücreti nelerdir? Birçok ülkeden başvuru yaptım kısa sürede sonuçlandı Çek Cumhuriyeti bu konuda bana yardımcı olabilir mi? Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Sponsorlu vize
    Kartal.S, 22 Nis 2020, 16:37

    İyi günler, Ben İstanbul’da özel bir üniversitede 3. Sınıf öğrencisiyim. Okulumun aracılığı ile Çek Cumhuriyeti’nde kısa süreli bir eğitim göreceğim. Çek Cumhuriyeti sponsorlu vize statüsüne mi girmekte vize tipim? Sponsorluk almam gerekli ise ne tür evraklar gerekli? Öncesinde turistik bir seyahat planlıyorum bu durumda ise ailemden sponsorluk talep ediliyor mu ? Danışmanlığınızın içeriği ve yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yatırımcılar için çek cumhuriyeti vizesi
    E.Ker, 22 Nis 2020, 16:20

    Merhabalar, Ben emekli bir vatandaşım. Eşim ile beraber Çek Cumhuriyeti’nden ev sahibi olmayı planlıyoruz. Yatırımcılar için Çek Cumhuriyeti vizesi kolay çıkar mı? Yatırımcılar için ayrı bir vize türü bulunur mu? Neler yapabiliriz ve sizin yetki alanınız nedir hangi vizeler için yardımcı olabilirsiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışmayanlara Çek Cumhuriyeti vizesi
    Ferit.K, 22 Nis 2020, 16:02

    Merhaba, yaklaşık bir yıl önce uzun bir süredir endüstri mühendisliği yaptığım bir şirketten çıktım. Çalışmayanlara Çek Cumhuriyeti vizesi alımı hakkında neler yapılmaktadır? Eşim çalışıyor ve 3 ay sonra Çek Cumhuriyeti’ne turistik bir gezimiz olacak eşimin benim başvuru evraklarıma etkisi olabilir mi yoksa sorun yaşar mıyım? İnternette fazlasıyla farklı bilgiler var var ikilem yaşıyorum yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Serbest meslek sahibi olanlara çek cumhuriyeti vizesi
    F. P., 22 Nis 2020, 15:34

    İyi günler, koleksiyonerim ve sahip olduğum parçaları web sitesi üzerinden satmaktayım. Serbest meslek sahibi olanlara Çek Cumhuriyeti vizesi ile turistik bir seyahat düşünüyorum. İstanbul’da ikamet ediyorum ve başvurum için hazırlanması gereken evrakları nasıl sağlayabilir, nelere dikkat etmeliyiz, başvuru formumu nasıl doldurabiliriz? Sizlerden randevu almam gerekli mi? Yetkileriniz ve işlemleriniz konusunda bilgi alabilir miyim? Saygılarımla.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Freelance çalışanlara Çek cumhuriyeti vizesi
    S. S., 22 Nis 2020, 14:55

    Merhaba, ben yazarım ve freelance olarak hayatımı geçindiriyorum. Freelance çalışanlara Çek Cumhuriyeti vizesi kültürel bir kitap fuarına katılmak istiyorum vize almam ne kadar mümkün? Öncesinde bir Avrupa ve Amerika vizem var Çek Cumhuriyeti Serbest çalışanlara yaklaşımı nasıl ve nasıl bir dosya hazırlayabiliriz beraber? Ordu’da ikamet ediyorum başvurumu nereden yapabiliriz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Resmi geliri olmayanlara çek cumhuriyeti vizesi
    H.Varlık, 22 Nis 2020, 14:30

    Merhaba sayın yetkili, Yaklaşık 1 yıl önce işimden ayrıldım. Şuanda freelance olarak grafik ve tasarım üzerine proje bazlı çalışmaktayım. Resmi geliri olmayanlara Çek Cumhuriyeti vizesi alma konusunda nasıl tavsiyeleriniz vardır? Resmi gelir olmadan Çek Cumhuriyeti vizesi başvurularında öncesinde almış olduğum vizelerim bana katkı salar mı? Tecrübenize dayanarak danışmanlığınızı almak istiyorum? Süreç ve ücretler konusunda ayrıntılı bilgiler alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kira geliri ile Çek Cumhuriyeti vizesi
    M.Sefa, 22 Nis 2020, 13:44

    Merhaba, Ben ve eşim emekliyiz. Çek Cumhuriyeti’ne vize alacağız. Emekli maaşım az ve gelir kaynağımız tamamen kira gelirlerimizdir. Kira geliri ile Çek Cumhuriyeti vizesi almamız uygun mudur? Dikkate alınır mı ve bu gelirimizi hangi belgelerimiz ile ispatlamamız gerekli? İlk defa yurt dışına çıkıyoruz sizlerin yardımınıza ihtiyacımız var. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek cumhuriyeti davetiye
    E.Kas, 22 Nis 2020, 13:01

    İyi günler, ben İstanbul’da özel bir kurumda satış müdürlüğü görevindeyim. Çek Cumhuriyeti’nde olan bir arkadaşımı ziyarete gitmek istiyorum. Çek Cumhuriyeti davetiye ile ziyaret etmem vize sonucum da avantaj yaratır mı? Hangi vize tipine başvuru yapmalıyım? Davetiye formatı ve nasıl başvuru yapacağım konusunda nasıl bir danışmanlık sağlamaktasınız. İstediğiniz evraklarımı size nasıl ulaştırabilirim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek cumhuriyeti vizesi muvafakatname
    M.Tekat, 22 Nis 2020, 12:11

    Merhaba, Çek Cumhuriyeti vizesi muvafakatname belgesini seyahat edecek olan oğlum için hangi durumlarda sunulması istenmektedir? Ben annesiyim geçerli vizem var başvuru yapmayacağım babası ise çalışma hayatı nedeni ile turistik yapılacak olan Çek Cumhuriyeti turistik seyahatimize gelemiyor. Bu durumda muvafakatname istenir mi ve içeriği nedir? Ek olarak yalnızca benim sponsorluğum yeterli mi ve sizin yetki alanınız nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Türkmen vatandaşları için Çek Cumhuriyeti vizesi
    M.Özer, 22 Nis 2020, 11:35

    Merhaba, Türkmen vatandaşları için Çek Cumhuriyeti vizesi alma konusunda nasıl bir yardımda bulunabilirsiniz özellikle dilekçe yazma konusunda ne yapacağımı bilmiyorum? Türkiye’de özel bir okulda 2. Sınıf öğrencisiyim. Kendi imkanlarımla başvuru yapabilir miyim? Başvuru formu nasıl olmalıdır? Uçak biletimi satın alınması zorunlu mu? Danışmanlık ve Konsolosluk ücretiniz nedir? Seyahatime 5 ay var şuanda başvurumu yapabilir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İran vatandaşları için Çek Cumhuriyeti vizesi
    M.ögel, 15 Nis 2020, 12:35

    İyi günler, İran vatandaşları için Çek Cumhuriyeti vizesi başvuruları konsolosluktan mı yoksa başvuru merkezlerinden mi yapılıyor? İran vatandaşı bir çalışanım için ticari vize başvurusu yapacağız. Sizler şirketimizde çalışanlarımız adına başvuru yapma hakkınız var mı? Başvuruya şahsen gelinmesi gerekli mi? Kısacası hizmetinize ilişkin yardımlarınızı bekliyoruz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suriye vatandaşları için Çek Cumhuriyeti vizesi
    E.Ö, 15 Nis 2020, 12:05

    İyi günler, Türkiye’de 3 yıldır özel bir üniversitede turizm ve otel işletmeciliği bölümünde okumaktayım. Suriye vatandaşıyım ve sormak istediğim Suriye vatandaşları için Çek Cumhuriyeti vizesi başvurusunda neler yapmalıyız? Ailemden sponsor lazım mı? Beraber seyahat edeceğim kişinin vizesi var ondan almam gereken bir belge var mıdır? Konaklama belgesini nereden temin edebilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Dubai vatandaşları için Çek Cumhuriyeti vizesi
    G.G., 14 Nis 2020, 15:42

    İyi günler, Ben Türkiye’de yaşayan ve şirketi olan Birleşik Arap Emirlikleri Dubai vatandaşıyım. Dubai vatandaşları için Çek Cumhuriyeti vizesi almam gerekli mi? Var ise ne işlemler yapmam gerekiyor? Benim ile beraber kız arkadaşım da gelecek kendisi Cezayirli olup ve özel bir sektörde mühendis; onun için benim yapmam gereken ne vardır? Başvurusu için nasıl bir yol izlemeliyiz ve vize danışmanlığınız için ne yapmalıyız? Acil cevaplarınızı bekler ve teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Irak vatandaşları için Çek Cumhuriyeti vizesi
    K.KAYA, 14 Nis 2020, 15:34

    Merhaba sayın yetkili, Web sitenizde bulunan bilgilere istinaden tecrübeli ve vize danışmanlık sektöründe yetkili bir şirket olduğunuzu görüyorum. Ben ırak vatandaşıyım ve Çek Cumhuriyeti’ne ticari Schengen vizesine ihtiyacım var. Irak vatandaşları için Çek Cumhuriyeti vizesi almak için gelen davetiyenin içeriği nedir? Seyahat sağlık sigortası, başvuru formu, dilekçe formatları dahil tüm işlemlerimi yürütecek bir vize acentesi aramaktayım. Sizler yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Lübnan vatandaşları için Çek Cumhuriyeti vizesi
    u. K, 14 Nis 2020, 10:55

    Merhaba, Lübnan Vatandaşları için Çek Cumhuriyeti vizesi başvurularında bilginiz ve vize danışmanlığı yetkiniz var mı? İstanbul’dan ailem ile birlikte yaşıyorum. Çocuğumuzun 2 ay sonraki tatilinde Prag’a turistik vize başvuru yapmak istiyorum. Başvuru evrakları ve hazırlanacak evrakların her kişi için ayrı mı yoksa tek dosya oluşturulması yeterli midir? Dilekçe yazımı ve başvuru formu için destek verebilir misini? Randevu alamadık nasıl alınıyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Katar vatandaşları için Çek Cumhuriyeti vizesi
    O. khalid, 14 Nis 2020, 10:01

    Merhaba, Türkiye’de yaşayan Katar vatandaşları için Çek Cumhuriyeti vizesi ticari Schengen vizesi talebim olup hangi yolu izlemeliyim?. Gerekli evrakları hazırlayıp hızlıca sonuç almak adına desteğinize ihtiyacım var. İşlem süresi ve hizmetleriniz hakkında neler yapmaktasınız? Hangi illerden başvuru yapılıyor ben İstanbul’da yaşıyorum. Başvurumun eksiksiz yapılmasını talep ederek yardımlarınızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi Gaziantep
    F.Karasu, 13 Nis 2020, 12:42

    İyi günler, Çek Cumhuriyeti vizesi Gaziantep şehrinde yaşayan turistik vize başvurusu yapmak isteyen kişilerin vize alımları nasıl olmaktadır. Şehirde Konsolosluk veya başvuru merkezi var mı? Sizlerin ofisleri var ise evraklarımızı teslim edip dosya hazırlı ve başvuru formu doldurabilir misiniz? Tecrübenize güvenerek ne kadar sürede sonuçlanır ve ödenmesi gereken ücretler nereye nasıl yapılmaktadır? Seyahat sağlık sigortası ücreti nedir? Saygılarımla.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi Trabzon
    E.Fıkra, 13 Nis 2020, 12:35

    Sayın yetkili, Çek Cumhuriyeti vizesi Trabzon ilinde yaşayanlar için başvurumu hangi yolları izleyerek yapmam gereklidir. Bir karışık olduğunu gördüm Çek vizesi sizlerden yardım almak adına Karadeniz bölgesinde ilgili bir şubeniz ve ya konsolosluk var mı? Pasaportumu kaç yıllık almalıyım? Öğrenciyim yalnız turistik seyahat planlıyorum sponsorluk şart mı? Oteli rezervasyon kabul ediliyor mu? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi Antalya
    M.Asker, 13 Nis 2020, 11:56

    İyi günler, Çek Cumhuriyeti seyahati düşünüyorum. Bundan 1 yıl önce Almanya vize başvurum ret ile sonuçlandı. Şuanda Çek Cumhuriyeti’ne başvuru yapacağım bu başvurumu etkiler mi Almanya reddim? Tekrar aynı sorunu yaşamam adına neler yapabiliriz? Bir de en önemlisi Çek Cumhuriyeti vizesi Antalya ilinden yapılacak başvurular için sizler yardımcı olabilir misiniz? Web sitenizi araştırdım daha ayrıntılı bilgiler için ne yapmalıyım? Başvuru sürecimi yönetebilir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi İzmir
    S.Sakın, 13 Nis 2020, 11:15

    Merhabalar, İzmir’de yaşamakta olan bir çiftiz ve her ikimizde özel bir okulda öğretmeniz. Çek Cumhuriyeti’ne seyahatimiz olacak. Bundan önceki birçok vizemizi kendimiz aldık fakat Çek Cumhuriyeti ile ilgili pek bilgimiz yok. Schengen vizesi mi almamız gerekli? Çek Cumhuriyeti vizesi İzmir bölgesinde Konsolosluk veya yetkili merkezi? Bizler danışmanlık tercih edebiliyor muyuz yoksa şahsen mi yapmalıyız? Yoğunluğumuz nedeni ile sizlerden yardım isteyerek kısaca yapılması gerekenler nelerdir? Saygılarımla.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi Kayseri
    R. Güver, 11 Nis 2020, 12:24

    Merhabalar, Çek Cumhuriyeti vizesi Kayseri çevresinde ikamet eden ticari seyahat edecek başvuru sahipleri nereden müracaat ediliyor? Bu işlemlerimi Kayseri’de bulunan yetkili bir kurum üzerinden yapabiliyor muyum? En yakın değerlendirme merkezi nerededir? Evraklarımı nereye gönderebilirim? Yoğun çalışıyorum işlemlerimin en kısa sürede yapılmasını nasıl sağlarız? Özel bir şirkette satış müdürüyüm zaman benim için çok önemli acil dönüşünüzü bekliyorum? Saygılarımla.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti vizesi Diyarbakır
    M. Çelik, 11 Nis 2020, 11:49

    İyi günler, Çek Cumhuriyeti vizesi Diyarbakır ilinde turistik amaçlı Schengen vizemi yapmam için yetkili bir kurum var mıdır? Eğer yok ise en yakın nerede işlem yapabilir veya yaptırabilirim? Parmak izi daha öncesinde vermiştim tekrar alınması gerekir mi? Web sitenizi inceledim gerekli evrakların hepsini hazırlamam gerekir mi, sizler neler yapıyorsunuz dosyamızın hazırlığı için? Başvuru formumu sizlerin doldurmasını ve dilekçemi yazabilir misiniz? Eksik belgem olmasını ve zaman kaybetmek istemiyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çek Cumhuriyeti Vizesi Adana
    M. Dursun, 11 Nis 2020, 09:53

    Merhabalar, Çek Cumhuriyeti vizesi Adana ve çevresinde ikametedenler en yakın nereden başvuru yapabilir? Başvurumu şahsen yapmam zorunlu mu yoksa sizler benim adıma zaman kazandırarak yapabiliyor musunuz? Emekliyim eşimle beraber seyahat edeceğim ev hanımı kendisi masraflarını karşılayan evraklar olarak dosyasına ne eklemeliyiz? Randevu alınması şart mı? Evraklarımın güncelliği önemli mi çünkü sürekli evrak toparlamak istemiyorum. Yardımcı olursanız tüm işlemlerimi sizlerle yapmak niyetindeyim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Çek Cumhuriyeti için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp