Çek Cumhuriyeti vize fiyatları 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • HALE 17 Şub 2022, 14:49
    Çek Cumhuriyeti vize fiyatları 2022 değişen fiyat bilgisi hakkında bilgi almak isterim. Yapılacak ödemeler ne kadarı size ne kadarı Konsolosluğa ödenmektedir. Tam olarak siz ne yapmaktasınız. Fiyat hakkında evrak hakkında bilgiye nasıl ulaşacağım bana bilgi vermeniz rica edeceğim iyi çalışmalar kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Şub 2022, 14:49

    Merhabalar;

    Öncelikle biz Vize Merkezi'ni tercihinizden dolayı teşekkür ederiz. Vize fiyatı Çek Cumhuriyeti için sınırların açılması itibariyle konsolosluk vize harç bedellerine zam getirildi. Çek Cumhuriyeti fiyatı konsolosluğun aldığı başvuru merkezinin aldığı bedel Euro’dan 100 Euro’ya yükselmiş oldu. Kurlarda meydana gelen yükselişlerden dolayı fiyatta da değişiklik olmuştur

    Çek Cumhuriyeti vize fiyatları Dönemsel olarak artış göstermiştir. Tüm konsolosluklar gibi Çek Cumhuriyeti C tipi vize başvurusunun kabulü için görevlendirdiği ilgili başvuru parmak izi merkezi bulunur. Konsolosluk yalnızca D tipi uzun süreli başvurusunu kabul etmektedir.

    Çek Cumhuriyeti vize fiyatları kısmında yapılan her Çekya vize başvurusu için de her başvuru sahibinden ek olarak 20 Euro servis bedeli alınır. Başvurusunu şahsen yapan yolcu için talep ettiği evrakı, eksiksiz doldurulmuş başvuru formu, şahsi hazırlanması gereken tüm dilekçe, zorunlu yapılması gereken seyahat sağlık sigortası evrakın sıraya dizilimi, online randevu alımı, pasaport teslimatı gibi tüm işlemler tamamen başvuru sahibinin kendisi oluşturması gereken hazırlık ve işlemdir.

    Başvuru ve parmak izi merkezinin tek görevi amacına uygun şekilde hazırlanmış belgenin kabulüdür ve sonuçlandığında bilgilendirmesi yapar.

    Çek Cumhuriyeti vize fiyatları kısmında Vize Merkezi olarak ilgili yetkili başvuru merkezine akredite ve üyeliğimiz vardır. Size anlatmış olduğumuz tüm işlemi adınıza yürütmek için yetkimiz olup sizlere vize danışmanlık hizmetimizi sunmaktayız.Bu işlem karşılığında 50 euro hizmet bedeli rica ederiz.

    Sürekli ilişkimiz nedeniyle güncel evrak bilgisini Çek Cumhuriyeti vize fiyatları 2022 dahil olmak üzere tüm değişimden anlık haberini edinmekteyiz. Evrak konusunda ise diğer tüm Schengen ülkelerinde olduğu gibi spesifik evrak bulunur. Fakat gerekli evrakla ilgili daha ayrıntılı evrak listesi ve teklifimiz hakkında müşteri temsilcilerimizle +90 212 970 05 28 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla iyi günler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp