Çek Cumhuriyeti vize ücreti 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • DİNÇER 16 Şub 2022, 16:34
    Çek Cumhuriyeti vize ücreti 2022 bilgisi alabilir miyim? Yapacağım seyahat için sizden destek alarak ilerlemek isterim. Bu işlemler için siz tarafımızdan ne kadar danışmanlık ücreti talep etmektesiniz. Konsolosluk ve başvuru merkezi ne kadar talep eder?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Şub 2022, 16:34

    Merhabalar;

    Çek Cumhuriyeti ücret konsolosluk işlem ücreti, başvuru merkezi harç bedeli  Vize Merkezi olarak danışmanlık ücreti olarak size ayrıntılı bir biçimde ödeme talep edilir. Çek Cumhuriyeti Konsolosluğu C Tipi kısa süreli vize başvurusunu kabul etmiyordur.  Bu nedenle yetkili, kayıtlı üye olduğumuz için başvuru merkezinden işleminizi yapmaktayız.

    Çek Cumhuriyeti ücret Konsolosluk vize harcı başvuru merkezi harcıyla 100 Euro. Vize Merkezi Danışmanlık şirketi olarak 50 Euro talep etmekteyiz. Söylenilen ücret dışında başka hiçbir ücret ödemeniz gerekmeyecektir. Ücretlendirme konsolosluk tarafından yapılır.

    2022 Çek Cumhuriyeti ücreti Vize Merkezinin vereceği hizmetin dahilinde olan çalışmamız, Randevu alımınızı sağlamak, hazırlamış olduğunuz belgenin kontrolü olması gerektiği şekilde getirmek için kontrol sizle önerilerimiz, başvuru formunuzun uygun olan formatta dolumu oluşturulması, dosyanızla başvuru merkezinde sizi bekleyip tüm işleminizde yanınızda durup size destek ve yardımcı olacak dış operasyon görevlimizi sizin adınıza görevlendireceğiz. Başvuru sonrasında pasaportunuzun işlemde olduğu takibi sonuçlandığında teslim alıp size kargoyla (ücretlendirme yoktur) ulaştırma işlemine dahildir. Zorunlu yapılması sunulması gereken seyahat sağlık sigortanız 10 gün üstünde kesilmesi rica edilirse ek ücrete tabiidir.

    2022 Çek Cumhuriyeti ücreti Yaşa göre talep edilen sigorta süresine göre fiyatlandırma değişmektedir. Bizim sizlere sunduğumuz hizmet dışındaki başvuru merkezi ödemesi ve konsolosluk ödemesi söylediğimiz  gibi dosya işlemini içermemektedir. Sizi hiçbir şekilde ödeme işlemi ile meşgul etmemek adına bunu belirtmekteyiz Ödemenizi size sunacağımız Şirket Hesap numaramıza şahsen nakit olarak TL, Euro, Dolar ve kredi Kartınızla ödeyebilirsiniz.

    Çek Cumhuriyeti vize ücreti 2022 dahil olmak üzere tüm Vize işleminiz hakkında Vize Merkezi olarak web sitemizde bulunan şubemizi arayarak yardım alma konusunda maksimum destek görebilirsiniz. Çek Cumhuriyeti vize başvurunuzda kurumumuz tarafından alacağınız profesyonel destekle işleminiz sorunsuz ilerleyecektir. 0212 970 05 58 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp