Çek Cumhuriyeti öğrenci vizesi 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • KEREM 18 Şub 2022, 15:50
    Çek Cumhuriyeti öğrenci vizesi 2022 vizesi hakkında bilgi rica edeceğim. Sizden destek alarak ilerlemek isterim siz tam olarak ne yapmaktasınız.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 18 Şub 2022, 15:50

    Merhabalar;

     Çek Cumhuriyeti’ne C tipi kısa süreli tek seferde 6 ay içerisinde 90 gün ve üstü kalış için seyahati olacak olan yolcumuzun öğrenci vizesi Çek Cumhuriyeti Konsolosluğu tarafından kabul edilir.

    Çek Cumhuriyeti Konsolosluğu C tipi kısa süreli vize başvurusu turistik, ticari, aile veya arkadaş ziyareti, kültürel, öğrenci, şoför vizesi vb. yetkilendirmiş olduğu başvuru ve parmak izi merkezinden kabulü zorunludur.  Vize Merkezi olarak ilgili olan başvuru merkezi parmak izi merkezine akredite anlaşmamız bulunmaktadır.

    Öğrenci vizesi Çek Cumhuriyeti Avrupa Schengen vizesi için hazırlanması gereken evrak listesi spesifik birbirine yakındır. Fakat 26 adet Shcengen ülkesinin bağlı olduğu sistemde istenen evrak listesi birbirlerinden farklı olabilir.

    Öğrenci vizesi Çek Cumhuriyeti başvurunuzda hazırlamanız gereken evrak örneğin İtalya turistik Schengen vizenizi alırken sunmuş olduğunuz evrak dan daha farklı evrak sunulması gerekir. Çek Cumhuriyeti vize başvuru merkezi den parmak izi merkezi işleminiz ne olursa olsun randevusuz yardımcı olamamaktadır.

    Çek cumhuriyeti Öğrenci Oturum İzni Sırasında Çek Cumhuriyeti Konsolosluğu diğer tüm konsolosluklar gibi detaya ve istediği evrakın doğru olmasına çok büyük önem verir. Bu sebeple özellikle başvuru formu başta olmak üzere tüm istenen belgenin doğru formatta olması vizenizin olumlu sonuçlanması adına büyük bir avantajdır.

    Çek cumhuriyeti Öğrenci Oturum İzni  kısmında Başvuru formunuzun dolumu, adınıza yazılması gereken öğrenci vizesi Çek Cumhuriyeti özel başvuru dilekçesi, günden güne değişen evrak bilgisiyle güncelleme, randevunuzun oluşturulması, randevu günün de saatinde hazırlamış olduğumuz dosyanızla  ilgili başvuru merkezinde sizi karşılayacak olan dış operasyon uzmanı tüm işlem sürecinde size yardımcı olacaktır.

    Çek Cumhuriyeti öğrenci vizesi 2022 başvurudan sonraki tüm sürecin takibi ve sonuçlanan pasaportunuzun size gönderimi sizin için yapacağımız işlemdir. Bizler Vize Merkezi olarak ilgili başvuru merkezleriyle birlikte hizmet vermekteyiz. Danışmanlığımızla size destek vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. 0212 970 05 28 numaralı telefon dan bize ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp