Çek Cumhuriyeti vizesi 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • KEMAL 16 Şub 2022, 16:39
    İyi günler, Çek Cumhuriyeti vizesi 2022 yılında başvuru yapacağım bana yardımcı olmanızı rica edeceğim iyi çalışmalar kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Şub 2022, 16:39

    Merhabalar;

    Çek Cumhuriyeti'ne vize ve Prag’a seyahat edilme sebeplerinin başında tarihi mimarisi ile turistik ve kültürel gezileri gelir. Çekya Schengen vizesi başvurusunda hazırlanması zorunlu evraklar bilinmesi gereken birçok ibare, kural ayrıntı bulunur. Konsolosluk başvuru merkezi yapılan başvuruyu detaylandırarak karar verme yetkisini kullanıp başvurunuzu olumlu veya olumsuz sonuçlandırır. Bu nedenle hazırlanacak olan evrakın başvurulacak vize türüne göre uygun şekilde sunulması gerekir. Bu konuda uzman ve dalında profesyonel olan tecrübeli Vize merkezi danışmanlık firmamızdan yardım almanız çok büyük önem taşır.

    Çek Cumhuriyeti'ne gitmek için vize başvurusunun C tipi kısa süreli kalış vizesi mi yoksa D tipi uzun süreli kalış vizesi mi olacağını bilmeniz gerekir. C tipi kısa süreli kalış için vize türü; turistik, ticari, kültürel, sportif, aile ve ya arkadaş ziyareti, özel resmi ziyaret olarak tanımlanır. D tipini ise uzun süreli oturum vizesi, çalışma vizesi, eğitim vizesi ve aile birleşimi vizesi olarak adlandırılır. D tipi başvurusu konsolosluktan şahsen yapılabilir. C tipi kısa süreli başvurunuzu Vize Merkezi olarak maksimum dikkat titiz bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.

    Çek Cumhuriyeti'ne gitmek için vize için öncelikle uygun özelliğe sahip olan pasaportunuza ihtiyacımız vardır. Pasaportunuza ek olarak seyahat evrakınızı, maddi durumunuzu kanıtlar evrak, yaşam durumunuza göre çalışma evrakınızı, emeklilik evraklarınız gibi geçiminizi sağladığınızı kanıtlayıcı belge ve 2 adet fotoğraf gerekir. Talebiniz doğrultusunda durumunuza ilişkin ayrıntılı evrak bilgisi önemli bilgileri sizlere en hızlı şekilde e-mail ve SMS yoluyla ulaştırılır.

    Çek Cumhuriyeti'ne vize sonuçlanma süresi konusuna gelirsek; planlamış olduğunuz seyahat tarihinizden en az 20 gün önce randevu alarak başvuru yapılmalıdır.  15 iş günü içerisinde sonuçlanır. Sonuçlanan vizenin geçerlilik süresi için bir tahminde bulunamayız.

    Çek Cumhuriyeti 2022 vize başvurusunu yaptığımız Çekya Schengen vizesi genelde başvuru sahibinin sunduğu otel  uçak rezervasyonlu tarih aralığına göre sonuçlanır. 0212 970 05 58 numaralı hattı arayarak destek alabilirsiniz.

    saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp