• Türkiye’den Rusya’ya gitmek
    A.Timur, 19 Oca 2021, 17:36

    İyi günler, Türkiye’den Rusya’ya gitmek için ne yapılması gerekiyor? Başvuru işlemleri tam olarak nasıl başlatılıyor öğrenmek istiyorum. Pasaportsuz kapıda giriş uygulaması gibi bir uygulama mevcut mu ya da havaalanında vize almak gibi bir prosedür? İşlemlerin nasıl yapıldığını bilmediğim için size sormak istedim yapacağımı düşündüğüm gibiyse eğer o zaman sizin yapmanız için başvuracağım. Dönüş bekliyorum iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya ile vize
    Ş.Akkurt, 19 Oca 2021, 17:31

    Merhaba, ben arkadaş ziyareti nedeniyle Rusya’ya gitmeyi düşünüyorum. Rusya ile vize anlaşmamız ne durumda öğrenmek için sizinle iletişime geçmek istedim. Hangi pasaportlara vize gerekiyor hangilerine gerekmiyor konusunda bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Türk vatandaşlarına Rusya vizesi
    F.Y., 18 Oca 2021, 17:47

    Merhaba ben Türk vatandaşlarına rusya vizesi gerekiyor mu öğrenmek istiyorum. Türkiye vatandaşıyım geçerli pasaportum da var Rusya’ya gitmek için ayrıca vize sahibi olmam gerekiyor mu? Rusya’nın ülkemize uyguladığı böyle bir ayrıcalık söz konusu mu? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 3 aylık Rusya vizesi
    T.Hikmet, 18 Oca 2021, 17:42

    Selamlar, ben Rusya’da yaşayan bir arkadaşımı ziyaret amacıyla oraya seyahat edeceğim. Yaklaşık olarak 2 buçuk - 3 ay kadar Rusya’da kalabilmeyi umuyorum. Bu durumda 3 aylık Rusya vizesi başvurusunda bulunmam mümkün müdür? Hangi vize türüne başvuru yapmam gerekir ve ücreti nedir öğrenmek istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya ticari vizesi
    G.Karaca, 18 Oca 2021, 17:38

    Merhabalar Vize Merkezi, iyi çalışmalar diliyorum. Geçen yıl bir arkadaşım vize başvuru işlemlerini sizinle birlikte tamamlamıştı. Süreçten ne kadar memnun kaldığından bahsetmesi üzerinde ben de yapacağım iş seyahati ile ilgili olarak önce sizden bilgi daha sonra danışmanlık hizmeti alma kararı aldım. Kısa sürecek olan bir iş toplantısı nedeniyle 3 gün kadar Rusya’da bulunmam gerekiyor. Rusya ticari vizesi başvuru işlemlerinin nasıl yapıldığını öğrenmek için bu soruyu oluşturuyorum. Hangi belgeler talep ediliyor ve vize bedeli tam olarak nedir? Yanıtınız için şimdiden teşekkür ediyorum, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Schengen Vizesi
    Ö.Uygur, 18 Oca 2021, 15:42

    İyi çalışmalar, ben ilk kez Rusya’ya seyahat edeceğim. Daha önce 1-2 defa yurtdışına çıktım ama vize başvuru işlemleriyle kendim ilgilenmedim. Bordo pasaport sahibi olduğum için vize başvurusunda bulunmam gerektiğini düşünüyorum. Rusya schengen vizesi sahibi olma şartı mı koşuyor bilmiyorum. Nasıl başvuru yapabilirim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize çeşitleri
    E.N., 18 Oca 2021, 15:37

    Merhabalar, ben Rusya için vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Hangi vizeye başvurmam gerektiğinden emin olamadım. Rusya vize çeşitleri hakkında sizden bilgi almak istiyorum. Buraya yazılan sorulara cevap verdiğinizi gördüğüm için yazdım. Dönüşünüzü bekliyorum. İşlemler konusunda siz nasıl bir destek veriyorsunuz ondan da bahsedebilir misiniz lütfen? İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Şoför Vizesi
    H.K., 18 Oca 2021, 15:32

    Selam Vize Merkezi, ben bir lojistik firmasında şoför olarak görev yapıyorum. Seyahat rotamıza Rusya’da eklendi. Bu durumda Rusya şoför vizesi başvurusunda bulunmak gerekiyor mu? Eğer gerekiyorsa başvuru şartlarını öğrenmek istiyorum. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • En ucuz Rusya Vizesi
    H.Yılmaz, 17 Oca 2021, 16:19

    İyi günler, rusya vizesine başvuru yapacağım. Kısa süreli bir seyahat olacak bu yüzden en kolay başvuru nasıl yapılır öğrenmek istiyorum. En ucuz rusya vizesi için hangi evraklar isteniyor? Başvuruyu nasıl ve nereden yapmam lazım acaba?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize işlemleri
    N.Kader, 17 Oca 2021, 16:14

    Merhaba, yakın bir tarihte gerçekleştireceğim Rusya seyahati için kurumunuzdan bilgi almak niyetiyle bu soruyu oluşturuyorum. Rusya vize işlemleri tam olarak nasıl gerçekleştiriliyor? Başvuruyu illa kendim mi yapmam lazım yoksa sizden danışmanlık aldığımda süreçle kendim ilgilenmeden tamamlayabiliyor muyum? Bilgilendirme için şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya’ya vize
    M.Deniz, 17 Oca 2021, 16:09

    Selam, ben Rusya’ya vize başvuru şartları ile ilgili bilgi almak istiyorum. Bordo pasaportum var ve vize başvurusunda bulunmam gerekiyormuş. Çalıştığım için başvuruyu kendim yapacak ve ilgilenecek kadar yeterli zamanım yok. Sizin bu durumda nasıl yardımcı olduğunuza dair bilgi almak istiyorum. Sizin ne zaman ve nasıl iletişime geçmem daha mantıklı olur?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vizesiz mi
    T.F., 16 Oca 2021, 19:45

    Merhaba, iyi çalışmalar Vize Merkezi, birkaç yıl önce bir arkadaşım Rusya’ya vize sahibi olmadan gitmişti. Bu yıl ben de bir Rusya seyahati gerçekleştirmek istiyorum. Rusya vizesiz mi hala yoksa yeni bir güncelleme geldi mi bu zaman zarfında? İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Turist Vizesi
    B.Öçal, 16 Oca 2021, 16:15

    Selamlar, ben turistik gezi amaçlı olarak Rusya’ya gideceğim. Bordo pasaport sahibi bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Rusya turist vizesi başvuru işlemlerini öğrenmek istiyorum. Başvuru nasıl yapılmalı, bu aşamada ne kadar ücret talep edilmekte, hangi evraklar gerekir gibi konularına dair sizden bilgi almam mümkün mü? Bu konuda bana dönüş yaparak bilgi verebilir misiniz lütfen?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vfs
    K.Ç., 16 Oca 2021, 16:04

    İyi günler Vize Merkezi, ben bordo pasaport sahibi bir öğrenciyim. Arkadaşlarımla birlikte 2021 mart ayında Rusya’ya gideceğiz. İnternetten başvuruya dair araştırma yapıyorum. Rusya vfs şirketinden mi vize veriyor yoksa başvuru bir başvuru şekli mümkün mü anlayamadım. Rusya vizesine tam olarak nasıl başvuru yapılması gerektiğinden bahsedebilirseniz sevinirim. Süreci adım adım anlatabilirseniz şuan yaşadığım kafa karışıklığından kurtulacağımı düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil Pasaport Rusya Vize
    G.K., 16 Oca 2021, 15:56

    Merhaba Rusya’ya kısa süreli olarak seyahat gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Hususi pasaport sahibiyim fakat çok fazla seyahat eden biri değilim bu yüzden hangi ülkeler vize ister hangileri istemez konularına çok hakim değilim. Yeşil pasaport Rusya vize başvurusu gerektirir mi öğrenmek istiyorum. Eğer gerekiyorsa başvuru nasıl yapılır, hangi evraklar istenir, ücreti nedir bu konularla da bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya için vize gerekli mi
    L.Çakmak, 09 Oca 2021, 17:26

    Selamlar, Türk vatandaşları için bir ara vize şartı aranmıyordu diye hatırlıyorum. Şuan Rusya için vize gerekli mi öğrenmek istiyorum. Benim bordo pasaportum var bu durumda yapılmasına gerekenlere dair bilgi verebilir misiniz? Eğer gerekiyorsa başvuru nasıl yapılıyor ve ne kadar sürüyor bunu da öğrenmek istiyorum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize son dakika
    Ş.Yavuz, 09 Oca 2021, 17:20

    İyi günler, Rusya vize son dakika kararlarına dair bilgi almak istiyorum. Hangi pasaport sahiplerinin Rusya için sahibi olması gerektiğine dair bilgilendirme yapabilir misiniz? Vize başvurusunda bulunmam gerekiyor mu gerekmiyor mu emin olamıyorum. Alınan kararlara dair buradan yanıt verebilirseniz memnun olurum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Moskova vize
    O.U., 09 Oca 2021, 15:14

    İyi günler Vize Merkezi, ben turist olarak Moskova’ya seyahat edeceğim. Arkadaş ziyareti ve turistik gezi olması nedeniyle yalnızca orada kalacağım. Online vize ile Rusya’nın bazı bölgelerine seyahat edilebildiğini öğrendim. Acaba Moskova vize bu bölgeler arasında yer alıyor mu öğrenmek istiyorum. Dönüş için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize başvuru
    S.M., 09 Oca 2021, 15:09

    Merhaba, Rusya vize başvuru işlemleri ile ilgili bilgi almak istiyorum. Başvurumu kendim yapmayı düşündüm fakat bunun için yeterli zamana ve bilgiye sahip değilim. Sizin bu konuda sağladığınız danışmanlıkla ilgili olarak sorumu cevaplayabilir misiniz lütfen?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vizesi reddi 2021
    A.Yamanturk, 08 Oca 2021, 14:08

    Merhaba, ben e-vize başvurusunda bulunarak Rusya’ya turistik gezi amaçlı bir seyahate çıkmayı planlıyorum. Daha önce bu şekilde bir başvuru yapmadım. Bu nedenle dikkat edilmesi gerekenleri öğrenmek istiyorum. Rusya vizesi reddi 2021 yılı için yapılan başvurularda hangi nelerle gerçekleşebilir? Sizin bu konuda sağladığınız danışmanlıkla ilgili de bilgi verebilir misiniz lütfen? İyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vizesi kaç para 2021
    Z.T., 08 Oca 2021, 13:45

    Selamlar, Rusya vizesi kaç para 2021 yılı içerisinde Rusya’ya seyahat etmem gerekecek. Başvuru ve vize ücretlerini bilmiyorum. Diğer soruların hepsini yanıtladığınızı gördüm o yüzden önce bu şekilde sormak istedim. Ayrıca iletişime geçmek istiyorum başvuru zamanında. İyi çalışmalar iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vizesi kaç günde çıkar 2021
    P.E., 07 Oca 2021, 16:58

    Selam, ben 2021 yılı Mart ayında gerçekleştireceğim Rusya seyahati için vize başvurusunda bulunacağım. Daha önce bir arkadaşım sizden danışmanlık hizmeti alarak başka bir ülkeye vize başvurusunda bulunmuştu. Kendisi hizmetinizden memnun kaldığı için ben de vize başvurumu sizinle yapmak istiyorum. Seyahatin ne kadar öncesinden sizinle iletişime geçmem gerekir Rusya vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı için güncel bilgi var mıdır öğrenmek istiyorum. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vizesi nasıl alınır 2021
    Ö.Y, 07 Oca 2021, 16:17

    İyi günler diliyorum öncelikle Vize Merkezi, ben daha önce Rusya seyahati gerçekleştirmemiş olan bordo pasaport sahibi bir Türk vatandaşıyım. Rusya’da ikamet eden bir arkadaşımı ziyaret etmek için vize başvurusunda bulunmam gerekiyor. Rusya vizesi nasıl alınır 2021 yılı için yeni bir düzenleme mevcut mu diye öğrenmek amacıyla sizinle iletişime geçiyorum. Başvuru işlemleri ve bu sırada yapılması gerekenleri anlatabilirseniz sevinirim. İşlemleri ne kadar süre önceden başlatmak ve sizinle görüşmek gerekiyor onu da söyleyebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize randevusu 2021
    K.Umar, 07 Oca 2021, 15:43

    Selamlar, ben rusya seyahatim için vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Bordo pasaport sahibi olduğum için vize başvurusunda bulunmam gerekiyormuş sanırım. Başvuru işlemlerinin hangi sırayla yapıldığını bilmiyorum. Süreç içerisinde Rusya vize randevusu 2021 şartlarına dair bilinmesi gerekenleri aktarabilir misiniz? Bu işlemleri benim şahsen mi yapmam gerekiyor yoksa danışmanlık hizmeti aldığımda siz destek veriyor musunuz? Teşekkür ederim şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize başvurusu 2021
    E.E., 06 Oca 2021, 16:49

    Merhabalar öncelikle, ben önümüzdeki ay içerisinde Rusya’ya gideceğim. Seyahat amacım turist gezi olacak. Rusya vize başvurusu 2021 şartlarını öğrenmek istiyorum. Başvuru nasıl ve nereye yapılır bilmiyorum daha önce Rusya’da bulunmadım. Size birkaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine yazıyorum. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz lütfen? Başvuruyu tek başıma yapabilecek yeterliliğe sahip değilim. Kısaca bilgilendirme yapar ve sizinle ne zaman görüşmem gerektiğine dair bilgi verir misiniz? İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya turistik vize 2021
    H.T., 06 Oca 2021, 16:24

    Merhaba, ben Rusya turistik vize 2021 başvuru işlemlerine dair bilgi almak istiyorum. Turist vizenin başvuru şartları, vize süresi, ücreti gibi konularda bilgi verebilirseniz sevinirim. Başvuru işlemleri sırasında kurumunuzdan danışmanlık hizmeti düşünüyorum fakat öncesinde sürece dair kısaca bilgi almam da fayda vardır diye düşünerek ilk olarak bu şekilde iletişime geçtim. Buradan yanıtınız ile birlikte bilgi sahibi olduktan sonra sizinle doğrudan iletişime geçeceğim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya öğrenci vizesi 2021
    C. Türkmen, 06 Oca 2021, 13:05

    İyi çalışmalar Vize Merkezi, ben yarım dönemlik yaklaşık olarak 3 ay kadar sürecek olan bir eğitim için Rusya’da bulunacağım. Şuan üniversitesi öğrenciyim orada da kendi okuluma denk bir okulda eğitim almaya devam edeceğim. Rusya öğrenci vizesi 2021 başvuru işlemleri ve gerekli evraklarına dair bilgi almak istiyorum. Başvuru sonuçlanma süresi, sizin bu konuda sağladığınız danışmanlık gibi konulara dair de kısaca bilgi verebilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim yanıt için şimdiden. İyi çalışmalar diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vizesi için gerekli evraklar 2021
    C.Kadiroglu, 06 Oca 2021, 12:24

    Merhabalar, ben kurumunuzdan danışmanlık desteği alarak Rusya için vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Seyahat etme nedenim turistik gezi amaçlı olacak. Bordo Pasaport sahibiyim ve ülke sınırları içerisinde yaklaşık olarak 2 hafta kalmayı planlıyorum. Rusya vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı için hangileridir bunu öğrenmek için sorumu oluşturuyorum. Konu ile ilgili dönüş yaparak bilgi verebilirseniz memnun olacağım. Teşekkür ederim. İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize fiyatları 2021
    E.Ceyhan, 05 Oca 2021, 17:49

    Merhaba, ben turistik gezi amaçlı olarak Rusya’ya seyahat edeceğim için vize başvurusunda bulunacağım. Turistik gezi için Rusya vize fiyatları 2021 hakkında bilgi almak istiyorum. Vize başvuru işlemleri konusunda çok fazla bilgi değilim. Bu yüzden başvuruyu yanlış yaparsam ve reddedilirse ödediğim vize ücretini geri alabiliyor muyum merak ediyorum. Süreç içerisinde riske girmemek adına sizden danışmanlık alırsam nasıl yardımcı oluyorsunuz. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya transit vize 2021
    Y.Umar, 05 Oca 2021, 17:13

    İyi günler, ben Rusya aktarmalı olarak başka bir ülkeye giriş yapacağım. Rusya transit vize 2021 şartlarına dair bilgi almak istiyorum. Hangi durumlarda gerekiyor ya da gerekmiyor bilgisine ulaşabilir miyim? Siz başvuru işlemlerine dair nasıl bir destek veriyorsunuz ondan da kısaca bahsedebilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden dönüş için, iyi günler diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Rusya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp