Polonya Vize Ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • Orçun 23 Nis 2020, 00:03
    İstanbul’da kendi adıma işyerim var. Polonya’ya en son 2 yıl önce gitmiştim. Birkaç ay içerisinde tekrar gitmeyi düşünüyorum. Polonya vize ücreti 2020 yılında bir değişiklik oldu mu? Bilgi verebilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Nis 2020, 00:03

    Merhaba,

    Polonya vize başvurularında vize ücretlerini, başvuru yapmak istediğiniz vize türünü belirledikten sonra yapmalısınız. Vize türleri, kısa ve uzun süreli vizeler şeklinde olup, kısa süreli vizeler 180 günlük dönem içerisinde en fazla 90 gün kalış hakkı vermektedir. Uzun süreli vize başvuruları ise 180 gün süre içerisinde 90 günden fazla konaklama talebiniz olduğunda yapılmaktadır. 

    Polonya kısa süreli turistik, ticari, aile – arkadaş ziyaretleri için yapılan başvurularda Polonya vize fiyatı olarak 90 USD vize harcı almaktadır. Başvuru merkezi de 13,50 Euro hizmet bedeli almaktadır. Kurumumuz ise danışmanlık için 30 Euro almaktadır. Polonya’ya vize başvurusunda bulunurken Polonya’da ve Schengen bölgesinde geçerli olması gereken belirli teminatları içeren minimum 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortasının da yaptırılarak başvuru evraklarınızla birlikte sunulması gerekir. Seyahat sağlık sigortası, Schengen bölgesinde konaklama yapmak istediğiniz gün sayısına göre yapılmalıdır ve ücreti, konaklama gün sayısına göre değişmektedir. 

    Dilerseniz seyahat sağlık sigortanız kalış sürenizi belirttiğiniz takdirde Vize Merkezi danışmanları tarafından yapılarak dosyanıza eklenebilmektedir. Vize başvurunuzu, seyahat tarihinize 6 aydan az bir süre kaldığı tarihten itibaren yapabilirsiniz. Böylece vize başvuru sonucunu netleştirdikten sonra seyahat planınıza uygun uçak ve otel rezervasyonlarınızı erkenden satışa çevirebilirsiniz. 

    Polonya Konsolosluğu başvuru evraklarınızda satın alınmış uçak ve konaklama bilgilerinizi zorunlu tutmamakta sadece gidiş ve geliş tarihlerinize uygun rezervasyonlarınızı sunmanızı yeterli görmektedir. Vize danışmanınıza 02129700276 numaralı telefondan ulaşarak Polonya vizesi ücret ve vize başvurusu için gerekli belgeleri temin ettikten sonra randevu alınabilmesi için evraklarınızı danışmanınıza iletmeniz yeterli olacaktır. 

    Vize danışmanınız, seyahatinize uygun randevu alarak, evraklarınızın kontrolünü gerçekleştirdikten sonra başvuru formunuzu, otel ve uçak rezervasyonlarınızı ve seyahat sağlık sigortanızı hazırlayarak sizinle birlikte başvuru randevusunda hazır olmaktadır. Polonya vize ücreti 2020 fiyatlarında herhangi bir değişiklik olduğunda vize danışmanınız sizi bilgilendirmektedir.

    Saygılarımla

    Gökhan KARTAL

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • İ. U 20 Ağu 2020, 11:18

    Sayın Yetkili, Polonya vize ücreti 2020 yılı için bazı güncellemeler olduğunu duyduk. Eşim ve çocuklarım ile ilgili hem evrak bilgilerini hem de ücretlendirmeler hakkında özetle bilgileri geçmenizi isteriz. Ek hizmetlerinize ilişkin ayrıntıları nereden öğrenebiliriz? Çocuklarım öğrenci, eşim ve ben çalışıyoruz çocuklar için hangimizin evrakları lazım? Teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 20 Ağu 2020, 11:24

    İyi günler, öncelikle başvurularınıza ilişkin Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Polonya vizesi ücret bilgilendirmesi ve başvurular hakkında özetle bilgileri geçmek adına Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüşmenizde sizlerin talep ettiği tüm bilgileri e-mail ve telefonunuza kısa mesaj olarak temin edebilirsiniz. Polonya vize fiyatı hakkında açıklamak gerekirse; 12 yaş ve üstü yetişkinler için Konsolosluk ve dosya kabul merkezi toplamda 105 Euro, 6-12 yaş arası 60 Euro ve 0-6 yaş aralığı için 15 Euro talep edilmektedir. Bize Vize Merkezi danışmanlık şirketi olarak her başvuru sahibimiz için 30 Euro + KDV olarak hizmet bedelimizi sizlere sunmaktayız.

    Polonya vize ücreti 2020 yılı şubat ayından itibaren Konsolosluk harç ücretlerine 20 Euro zam uygulamıştır. Aynı zamanda istenen gerekli evraklar ile ilgili de her yıl değişiklikler olabilmektedir. Bu sebeple en güncel bilgi temini için Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimiz ile bağlantıda kalmanızı tavsiye ederiz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp