Norveç Çalışma İzni

Norveç Çalışma İzni Vizesi için Gerekli Evraklar

1. Pasaport. İçerisinde 2 adet boş vize sayfası bulunmalı ve vize başvurusu tarihinden itibaren 1 yıl geçerlilik süresi olmalıdır. Yeni pasaportun ve varsa daha önceden alınmış eski pasaportların Schengen vize sayfalarının foto kopileri (kimlik bilgileri, geçerlilik süreleri, varsa vizeli ve mühürlü sayfalar, vb.).

2. Başvuru formu. Dikkatli doldurulmuş ve imzalanmış Schengen başvuru formu.

3. Fotoğraf. Standartlara uygun (yüz görünür), yeni çekilmiş, beyaz fonlu 2 adet biyometrik fotoğraf (35X45 abatlarında).

4. Gidiş uçak rezervasyonları.

5. İş akdi (orijinal ve fotokopi )

6. Sağlık raporu.

7. Adli sicil belgesi, İngilizce noter onaylı çevirisi ve apostili ve fotokopisi.

8. Doğum belgesi, İngilizce, noter onaylı çevirisi ve apostili.

9. Yabancı uyruklu vatandaşlar için: Türkiye'de oturma izni fotokopisi (en az vize bitiş tarihine kadar geçerli olmalıdır.)

10. Sağlık sigortası.  Acil tıbbi bakım ya da acil hastane bakımı masraflarını kapsayan, 30000 € teminat tutarında, Schengen bölgesinde geçerlidir ibaresi bulunan bir seyahat sağlık sigortası.

 

 

 

 

Yükleniyor...
Telefon