Norveç Au-Pair vizesi

Norveç Au-pair Vizesi için Gerekli Evraklar

1. Vize Başvuru formu, İngilizce doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış olmalıdır.

2. Pasaport. İçinde boş vize sayfaları bulunan geçerli pasaport. Eğer varsa eski pasaportlar.

4. Fotoğraf. 2 adet güncel 35x45 mm ebatlarında arka fonu beyaz biyometrik fotoğraf.

5. Yanına gidilecek aileden elle yazılmış, başvuru sahibine hitaben yazılmış bir mektup, İngilizce olması zorunludur. Mektup (aslı) aşağıdaki bilgileri içermelidir:

a) Evde hangi lisan konuşuluyor

b) Çalışma saatleri ve şartları

c) Ne kadar cep harçlığı alacaksınız

d) Aile bireyleri sayısı

e) Çocukların yaşları

f) Ailenin milliyeti

g) Hangi dil okuluna gideceğiniz ve yapılmış ayarlamaların teyidi

h) Ailenin sizi ne zaman beklediği

8. Maddi durumu gösteren belgeler

a. Maaş bordroları veya geliri gösterir belgeler

b. Eğer başvuru sahibi iş sahibi ise, firmanın belgeleri, Ticaret Odası kaydı, en son vergi levhası, imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi fotokopileri. İlgili paragrafların İngilizce’ye tercüme edilmesi zorunludur

c. Banka cüzdanları veya banka yazıları, son 3 aya ait banka hesap hareketleri. Özellikle bu amaç için bankanın antetli kağıda hesap dökümü istenebilir. Banka yazısının İngilizce olması zorunludur

d. Ailenin maddi durumunu gösteren belgeler örneğin onların maaş bordroları, banka cüzdanları.

e. Malvarlığı varsa bunu kanıtlayıcı belgeler. Noter tasdikli kopya önerilir.

9. Eğer başvuru sahibi Türkiye’de öğrenci ise, öğrenci kayıt belgesi, öğrenimi kanıtlayan belgeler.

10. Türkiye’de herhangi bir eğitim alınmışsa İngilizce lisan eğitimi de dahil olmak üzere bunların kanıtı.

11. Erkek olan başvuru sahipleri askerlik durumlarını açıklayıcı belge getirmelidirler. İngilizce olması gereklidir.

 

 

 

 

 

Yükleniyor...
Telefon