Mısır vizesi talep dilekçesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • V.Erkoç 29 Nis 2020, 14:23
    Merhaba, Mısır vizesi alırken hazırlanması gereken Mısır vizesi talep dilekçesi 2020 yılı için nasıl olmalıdır? Mısır vize dilekçesi örneğini gönderebilir misiniz? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 29 Nis 2020, 14:23

    Merhaba, 

    Mısır’a seyahat edecek olan Umuma Mahsus (Bordo Pasaport) sahibi Türk vatandaşlarının vize almaları gereklidir. Hizmet pasaportu (Gri pasaport), Hususi Pasaportu (Yeşil pasaport), Diplomatik pasaportu (Kırmızı pasaport) sahibi Türk vatandaşları, Mısır’a vize almadan giriş yapabilirler ve Mısır’da maksimum 90 gün kalabilirler.

    Mısır vize dilekçesi vize türü fark etmeden Mısır vizesi işlemlerinde mutlaka istenilen bir belgedir ve başvuru yapılan vize türüne göre ve kişinin iş durumuna göre değişmektedir. 

    Turistik olarak Mısır’a seyahat edecekseniz; çalıştığınız şirket, sizin adınıza şirketin antetli kağıdına Mısır Konsolosluğuna hitaben İngilizce olarak yazılması gereklidir. Dilekçede, seyahat edecek olan kişinin tam adı soyadı, mesleği, seyahatin başlangıç ve bitiş tarihi, seyahat masraflarının kimin tarafından karşılanacağı, seyahatin mutlaka turistik olduğu ve ticari bir faaliyette bulunulmayacağı belirtilmelidir. Dilekçede şirketin kaşesi ve şirket yetkilisinin de imzası olmalıdır. 

    Ticari olarak Mısır’a seyahat edecekseniz; çalıştığınız şirket sizin adınıza şirketin antetli kağıdına Mısır Konsolosluğuna hitaben İngilizce dilekçe yazması gereklidir. Mısır vizesi dilekçesinde, seyahat edecek kişinin tam adı soyadı, mesleği, seyahatin ticari olacağı, seyahatin başlangıç ve bitiş tarihi mutlaka olmalıdır. Dilekçe de ayrıca şirketin kaşesi ve şirket yetkilisinin de imzası olmalıdır. 

    Aile ve arkadaş ziyareti veya eğitim için Mısır’a seyahat edecekseniz; yine şirketiniz sizin adınıza şirketin antetli kağıdına Mısır Konsolosluğuna hitaben İngilizce olarak dilekçe yazmalıdır. Dilekçede tam olarak adınız soyadınız, mesleğiniz, seyahatinizin amacı ve seyahatiniz başlangıç ve bitiş tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Dilekçede yine şirketin kaşesi ve şirket yetkilisinin imzası mutlaka olmalıdır. 

    Çalışmayanlar için, Mısır vizesi talep dilekçesi, kişiler tarafından İngilizce olarak yazılmalıdır. Dilekçe de seyahatinizin amacı (turistik, ticari, eğitim, aile ve arkadaş ziyareti), seyahatinizin başlangıç ve bitiş tarihleri mutlaka belirtilmelidir.

    Mısır vizesi talep dilekçesi 2020 yılı için detaylı bilgi almak için 0212 970 05 87 numaralı telefonumuzdan iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Dilek Gürkan

    mısır vizesi talep dilekçesi 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp