Mısır vizesi reddi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Ç.Vatansever 01 Haz 2021, 16:57
    Merhaba, ben vize başvurusunda bulunarak Mısır’a seyahat etmek istiyorum. Daha önce bir arkadaşım başvuruda bulundu fakat olumsuz bir sonuç aldı. Böyle bir durumla karşılaşmamak adına Mısır vizesi reddi 2021 yılı için dikkat edilmesi gerekenlere dair bilgi almak istiyorum. Hangi nedenlerle başvuru reddediliyor ya da olumsuz sonuç alındığında ne yapılması gerekiyor anlatabilir misiniz lütfen?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Haz 2021, 16:57

    İyi günler, Mısır vizesi ret kararı Mısır Konsolosluğu yetki alanı içerisinde gerçekleştirilmektedir. Başvuru aşamasında danışmanlık desteği veren kurumumuzun vize taleplerini kabul ederek değerlendirme yetkisi olmadığını hatırlatmak isteriz. Kurumumuz vize talebinin konsolosluğun talep ettiği biçimde gerçekleştirilmesi konusunda destek vermektedir.

    Vize talebi oluşturulması sırasında eksik, yanlış ya da tutarsız bilgi ve belgelerin ibraz edilmesi Mısır vize ret nedenleri arasında yer almaktadır. Ayrıca seyahat bitiş tarihi itibariyle ülke sınırları içerisinden çıkış yapılacak olduğunun taahhüt edilmemesi durumunda güvensizlik oluşması nedeniyle başvuru olumsuz olarak sonuçlanabilmektedir. Başvuru değerlendirme sürecinin olumsuz olarak sonuçlanması halinde ödenen Mısır vize ücreti başvuru sahibine iade edilmemektedir. Bu nedenle işlemlerin doğru bir şekilde gerçekleştirilmesi oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır.

    Başvurunun olumsuz sonuçlanması durumunda başvuru sahibi konu ile ilgili olarak itiraz dilekçesi yazabilme hakkına sahiptir. Konsolosluğun olumsuz karara neden olan durumu bildirmesi halinde söz konusu durumun ortadan kaldırılması ile birlikte tekrardan yeni bir başvuru yapılabilmektedir. Konsolosluğun Mısır vizesi ret nedenini açıklama zorunluluğuna sahip olmadığını hatırlatmak isteriz. Kurumumuzdan danışmanlık desteği alarak başvuru işlemlerinin gerçekleştirilmesi sırasında yapılan hatalardan dolayı olumsuz sonuçlarla karşılaşma ihtimalini ortadan kaldırabilirsiniz. Alanında uzman kadromuz desteğiyle vize talebiniz konsolosluğun talep ettiği şekilde gerçekleştirilmektedir.

    Mısır vizesi reddi 2021 yılına ait dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili olarak yöneltmiş olduğunuz soruyu size yardımcı olacak şekilde yanıtlamaya çalıştık. Konu ile ilgili olarak diğer merak ettiğiniz soruları sormak ya da kurumumuz danışmanlık desteğinden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuzla görüşmek yapabilmek için dilerseniz size en yakın ofisimizi ziyaret edebilir veya 0212 970 05 87 numaralı telefon hattımızı kullanabilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Mısır Vizesi Reddi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • U.Ozgur 07 Ağu 2021, 21:13

    İyi günler diliyorum öncelikle Vize Merkezi, Mısır’a vize başvurusunda bulunacağım ve bu işlemler sırasında sizden yardım almak istiyorum. Mısır vizesi reddi 2021 yılında hangi durumlarda veriliyor bunu öğrenmek istiyorum. Sizinle birlikte işlemleri yürütmem halinde bu ihtimal tamamen ortadan kalkıyor mu acaba yoksa her zaman böyle bir risk var mı? Değerlendirme ile ilgili olarak bilinmesi gerekenlerden kısaca bahsederseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Ağu 2021, 21:17

    İyi günler, öncelikle süreçle ilgili bilgi sahibi olmak için kurumumuzu tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Mısır’a yapılan vize başvuruları Mısır Konsolosluğu yetki alanı içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. Kurumumuz yalnızca başvuru sürecinde danışmanlık desteği vermekle birlikte vize talebinin değerlendirilmesi aşamasında herhangi bir yetkiye sahip değildir.

    Konsolosluğun değerlendirme sürecinin sona ermesi ile birlikte Mısır vizesi ret kararı ortaya çıkabilmektedir. Olumsuz karara en çok eksik evrak teslim etmenin neden olduğu söylenebilmektedir. Bu nedenle başvuru aşamasında talep edilen belgelerin eksiksiz olacak şekilde bir araya getirilmesi şartı aranmaktadır. Kurumumuzdan destek alarak işlemleri gerçekleştirmeniz halinde alanında uzman kadromuz belgelerinizi titizlikle inceleyerek düzenlenmektedir. Evraklarınız arasında hata ya da eksik bilgi ya da belge bulunması halinde tarafınız konu ile ilgili bilgilendirilmektedir. Bu sayede başvuru dosyasının talep edildiği şekilde hazırlanması söz konusu olabilmektedir.

    Eksik evrağın yanı sıra, başvuru formunun hatalı olarak doldurulması, seyahat bitiş tarihinden sonra ülkeden çıkış yapılacak olduğunun taahhüt edilmemesi gibi durumlarda da Mısır vize ret kararı ile karşı karşıya kalınabilmektedir. Mısır vizesi ret durumunda ödenen Mısır vize ücreti başvuru sahibine iade edilmemektedir. Bu sebeple tüm sürecin doğru olarak yönetilmesi oldukça önem arz etmektedir.

    Tarafımıza iletmiş olduğunuz Mısır vizesi reddi 2021 yılı başvurularında dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili sorunuzu cevaplamış bulunmaktayız. Başvuru süreci ile ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz soruları yöneltmek ya da vize talebi oluşturulması adımlarını başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurumumuz temsilcileri ile iletişime geçmek için ikamet ettiğiniz bölgeye en yakın ofisimizi ziyaret edebilir veya 0212 970 05 87 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp